- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
hoffman_ #40654 üzenetére
A billentyű cserés lesz, hacsak nem a gomb alá van beragadva valami. Pattintsd le a sapkát óvatosan, és nézz alá.
msata ssd-vel tudod bővíteni, hiába 17-es a gép, csak egy hdd hely van benne
Zsanér szintén csere, ha lötyög. Céges gép, ne foglalkozz vele.
Utángyártott akksik ebay-en ezer számra vannak 10e forint alatt. De az utángyártott közel em lesz olyan mint a gyári, lehet,hogy több lesz vele a szívás. Inkább vegyél gyárit vagy egy jó állapotú használat.
-
válasz
hoffman_ #39742 üzenetére
A Care Pack-et az eredeti garanciaidő lejárata előtt lehet megvenni. Szó sincs 180 napról, stb. Addig veheted meg, amíg le nem jár az eredeti gari. Pl. ha egy év volt rá (gondolom ennyi, én is így árulom ezeket) akkor egy éven belül.
Kell hozzá az eredeti vevő neve, számlaszám, stb, ezekre figyelj oda.
Ha 3 éves garija volt (a HP Magyarország ilyen kiterjesztett garival árulja a probookokat itthon, de CSAK itthon, Európában mindenhol 1 évvel adják), akkor ezt már nem lehet bővíteni.
-
korpicschess
veterán
-
peter9228
aktív tag
válasz
hoffman_ #38355 üzenetére
Nekem is egy 850 G1-em van, most is arról írok
Az a legjobb, ha elmented a recovery partíciót, jól jöhet később. De én amikor SSD-re váltottam nulláról telepítettem, mert Win 7 járt a géphez, én meg 8-at tettem inkább fel. Tökéletesen működik, az AMD driverekkel kell vigyázni. A HP oldalán 3 féle 850 G1 van, nem mindegy melyiket választod, nálam amikor véletlen a rosszat töltöttem le boot után kékhalál fogadott... Az a biztos ha sorozatszám alapján töltöd le a drivereket, vagy Softpaq.
-
-
korpicschess
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged