- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I #15373 üzenetére
A 8540p-mre nekem is 32-bites win7 volt telepítve. Mivel sikerült elcsesznem a recovery partíciót felhívtam a HP-t és kértem tőlük egy másik 32 bites telepítő CD-t. Azt mondták , h jár hozzá a 64 bit is szóval azt is kérhetek. Mivel csak 2 giga ramom van nem iagazán eröltettem
amúgy a matricán lévő kulcs és a telepített win7 cd kulcsa nem egyezik
Nálam is így van Mind1, túlzottan nem érdekel, a HP küldött ilyen lemezt és ő rakta rá a recovery partícióra. Gondolom van egy mintájuk amit felraknak az összes gépre.....Úgy látom egyezik az ízlésünk, nekem is van 3GS-em
-
adm
őstag
válasz
I-S-T-I #15370 üzenetére
nem bukod el az eredeti windowst. ha van telepítőd felteheted a 64bitest, vagy kérhetsz a hptól telepítőkészletet.
fel lehet telepíteni, csak akkor a recoveryn a 32bites lesz.
renew verzióban vetted egyénként? csak mert az új 8540p-hez adnak 32/64bites win7-et és xp telepítőt is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I #13189 üzenetére
Írjál róla cikket és rakj fel jó sok képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légyszi
A venti meg sztem az összes HP-ban ilyen, h halkan de folyamatosan megy. Emiatt nincsenek percenkéni felpörgések és a hűtés is nagyon jó.
Nekem azért volna pár kérdésem.(1)Hány fokos a CPU pl.: 30 perc internet közben? (Everest)
(2)A fedelet könnyen 1 ujjal le tudod csukni?
(3)A bill nem zsírosodik? Matt felülete van?
(4)A gép alja 30 perc net után hideg, langyos vagy forró?
(5)A zárról tudnál közeli makro felvételeket csinálni? A lenti mechanika is érdekelne, nyomj bele vmi fogpiszkálót vagy hasonlót. Az érdekelne, h merről-merre zár.Az a bajom, h a horror ára miatt egy jó darabig még nem tesztelhetem, sőt még meg sem tudom nézni ú, h minden információnak nagyon örülnék ugyanis én is szeretnék előbb-utóbb egy 8540p\w-t.
-
spyduck
nagyúr
válasz
I-S-T-I #12871 üzenetére
Ezzel a 8440p konra 1600x900-al megleptél, nem tudtam róla
Amúgy meg túl szép volna ha igaz lenne, h a 40-es Elitebook széria tökéletes. Igaz a tesztek ezt mondják de én már nem hiszek semmiben. Az biztos, h én is veszek egy 8540p-t ősszel de ki tudja megszívom-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest