- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetéreSzvsz az anyag fárad el rövid időn belül a 8 órás, hurcolós napi használattal: repedő burkolat, gallyra menő zsanérok, kopó billentyűzet, fényesedő tapipad, stb. Rövid időn belül hányás lesz az egész gép, inkább a napra néznél, csak a gépre nem. 130-150k-ért olyan használt üzleti notit legózol össze magadnak, hogy megszólal, és az életben vissza nem nézel a konzumer gépekre. 
 Laptopsystem.hu-n erősen ajánlott körülnézni.
- 

- 

- 

bepken veterán válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetérenem az első laptopomat nyúzom már (HP mondjuk csak pár napja van), sokszor használtam út közben is őket (értsd: anyósülésen vagy ölben) - eddig semmilyen ebből adódó problémával nem találkoztam. mivel ezek mobil eszközök, szerintem ennyit ki kell bírniuk. nyilván nem kezded el dobálni a gépet, miközben épp másolsz vagy esetleg chkdsk-et futtatsz  más: ERRE senkinek semmi ötlete? leginkább az "Intel Broadwell PCH-LP - Thermal Controller" nevezetű driver hiánya aggaszt....de ha jól sejtem, ez valamivel együtt települne. egyébként azóta letöröltem ezt az Intel Rapid Storage Technology drivert és azóta *kopog* nem jelentkezett a HDD akadásos, kékhalálos történet. nagyon remélem, hogy ez így is marad. ha nagy baj lenne, akkor ennél sokkal hektikusabban működne, vagy tévedek? 
- 

Lacielvtárs nagyúr válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetéreSzia, lehet volt már téma de esetleg driver kicsomagolás egy mappába, vagy ahova gyárilag kicsomagolod és Eszközkezelőben driver frissítése funkció nem segíthet rajta? 
 majd pedig a feljövő ablakban te adod meg a driver elérési útját...
 esetleg ez nem segíthet rajta?
 nem lehet hogy a telepítő hibás lenne szerk: vagy esetleg eggyel korábbi verziót, nem próbáltál meg telepíteni? 
- 

- 

szilvaspet tag válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetéreAz előző linkemen 6 driver található, javítottam már korábban. 
 VGA-ra ezt javaslom: [link]
 Ujjlenyomat olvasót használtam 8.1-en (10-esen még nem raktam fel).
 Kell hozzá HP Suport Assistant és HP Protect Tools progik meg a Validity Driver.Este keresek ezekhez linkeket, ha addig nem találsz. 
- 

Khelben nagyúr válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetéreEzen a linken nem jön be neked semmi? Ott van az összes driver. 
- 

Dhampir félisten 
- 

Cuci3 tag válasz  gyuszmó

üzenetére gyuszmó

üzenetéreHasonló cipőben járok 850-el. Amit tapasztaltam péntek óta a HP oldalával kapcsolatosan: 
 -pénteken még minden szépen fenn volt (akkor kellett volna leszedni ) )
 -hétvégére eltűnt minden driver, csupa sz@r üzenet volt fent
 -ma reggelre felkerült egy hálózati driver, majd szépen lassan csordigált a többi is, de aztán 4 driverernél megállt a tudomány
 -a felrakott driverek közül mindegyikből kijött új verzió (WIN10-es), így én tippre azt mondanám, hogy a WIN10 megjelenése miatt levágtak mindent, aztán akkor tesznek fel újat, ha megvan a new feature. Mondjuk ez elég béna hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
 ) Pyttawrx
 Pyttawrx