- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
Üdv All!
Egy igen hülye helyzetbe kerültem. A 6910p masinámon már vagy fél éve megvariáltam a jelszavakat (Power on illetve Setup) és sikerült annyira megvariálni a setup-ét hogy már elfelejtettem és így nem tudok belépni.
Mi erre a megoldás? Hogy lehet visszaállítani? (Ha valaki az elemmel jön azt felejtse el, mert próbáltam és nem segít.)
Mivel ez érzékeny téma a segítő hozzászólás jöhet privátban is.
(Mielőtt valaki azzal jön, hogy "hol loptad a gépet?" felhomályosítanám, hogy 2008 ban vettem a drágaságot nem kevés pénzért és szimplán a saját eszetlenségem juttatott ebbe a helyzetbe
)
Előre is thx.
-
McCoy20
tag
válasz
SeniorTilla #14209 üzenetére
Azért is írtam zárójelben, de már maga a tudat is zavar ha melegebb
Amúgy ezzel a Fujitsuval nagyon halk a masina, és én is attól félek, hogy ha 7200-est teszek bele akkor zúgósabb, rezgősebb lesz.
-
McCoy20
tag
válasz
SeniorTilla #14204 üzenetére
Mindeféleképp 5400-es lesz, azért a pár százalék sebesség növekedésért nem fogok "kazánt" csinálni a gépből
Csak egy helyen találtam 320-as Toshiba-t is, de gondolom akkor mechanika -elektronika szinte ugyanaz mint az 500-as ban.
-
McCoy20
tag
válasz
SeniorTilla #14197 üzenetére
Köszi az infót, fontolóra veszem, amúgy a 320-as tipus is kb ilyen paraméterekkel bír?
-
McCoy20
tag
válasz
SeniorTilla #14195 üzenetére
Pontos tipust tudsz mondani?
-
McCoy20
tag
Üdv All!
6910p-ben szeretnék majd előbb utóbb HDD-t cserélni. Milyen meghajtót javasoltok, most amúgy egy Fujitsu van benne 160-as, ami elég halk és hűvös is, az lenne a jó, ha az új legalább ilyen csendes lenne.
előre is thx
-
McCoy20
tag
válasz
tupacamaru #8601 üzenetére
lehet állítani az engergiagazdálkodást, de kb semmit se lép rá, amúgy XP sp3 al
lehet újrateszem a winfost még1szer, lehet a sok program telepítésénel gabajodott össze valami, de ha akkor se jó...
-
McCoy20
tag
Üdv All
Nem tom volt e már, de azért rákérdek:
HPQ 6910p (T7700 as CPUval): egy idő utánn nem volt hajlandó visszavenni a proci sebességét ha aksiról ment. Windows újrarakva, most már visszaveszi, viszint ha hálózatról megy akkor megint nem:s Már gyabajt kapok tőle:S (Nem is az a baj hogy nem megy lassabban hanem ilyen esetben többet megy a venti, sokkal többet)
Amúgy aksival nekemis is hallható a sercegés, zizegés:S
-
McCoy20
tag
Üdv All
Probléma: HPQ 6910p laptop, t7700as procival. ugye van lehetőség az energiagazdálkodási sémák cserélgetésére, és eddig jól is működött, de mostanában ha aksiról megy, akkor hiába állítom minimális energiagazdálkodásra (ekkor vissazveszi magát a proci 790 mhz re) mégis maxon megy tovább és ez nem jól befolyásolja az akis üzemidőt
(ja igen xp van rajta)
Valakinek valami ötlete
-
McCoy20
tag
még kérdés: ha dvd ről nézek filmet akkor azt hogyan lehetne elérni hogy ne pörögjön annyira a meghajtó (halkabb legyen)???
-
McCoy20
tag
Embedded Security már felvan telepítve, gyorsbillentyűk szintén.
(chipset driver, vga, hang, lan, wlan, újjlenyomat, sc, bluetoooth, infra, touchpad, memókártya olvasó, felvan téve; plusz elég sok segédprogi; a modemet nem látom eddig, szóval lehet az lesz a hunyó, de azta windows meg látná hogy modem, nem pedig ismeretlen eszköz, vagy tévedek???)
-
McCoy20
tag
válasz
McCoy20 #5034 üzenetére
a hűtést azt sikerült "megoldani" (pontosabban a gép oldotta meg magának, most már bőven elfogadható, kb 3 óra netezés után 43-45 fok a proci, és a venti is alig van bekapcsolva, ha meg bekapcsolt akkor is csak alig észrevehető a vinyó mellet)
viszont az újjlenyomat olvasót még most sem sikerült feltelepíteni
-
McCoy20
tag
hy
sikerült feltelepítenem az xp-t a 6910p re. de lenne két dolog ami kifogott rajtam:
- az újjlenyomat olvasót nem tudom feltelípíteni (biosban bevan kapcsolva, hp oldalról driver is megvan mégsem ismeri fel a gép???)
- hogyan lehet xp alatt azt megoldani, hogy a gép ventije ne zúgjon olyan "hangosan"??? (kb 50% on lehet, vagyis pontosabban nem tudom, de tuti nem maxon, a proci 45-46 fok között van, és folyamatosan szabályozza magát, legkisseb frekvencia amire visszaállítja magát az kb 780Mhz)
-
McCoy20
tag
ja bocs, 8400, de azt írják hogy azok is beletartoznak
http://itcafe.hu/hir/sokba_kerulnek_a_hibas_grafikus_chipek_az_nvidia-nak.html
http://www.ipon.hu/hir/nvidia_asztali_pc_kben_nincs_hibas_gpu/3486
http://apcmag.com/nvidia_disaster_thousands_of_gpus_faulty.htm
itt van két magyar és egy andol link, hátha sikerül valamit kideríteni
-
McCoy20
tag
Még egy kérdésem lenne, egy ismerősömnek ilyen notija van HPQ 6720s és valamit elpötyögött véletlenül rajta, összeugrott a kép (kétoldalt ilyen fekete sáv van)???
én nem láttam csak telóban kérdezte hogy mit lehet vele csinálni, gondolom valami funkcióbillentyűs huncutság van a dolgoban, ha valaki tud vakkor plz hlp
-
McCoy20
tag
Üdv
Spyduck logout-os írásán "felbuzdulva" megvetem a 6910p tipusú "tündérmackót"
Tényelg minőségi darab, méretre, súlyra, anyagminőség minden...
(RENEW)Viszont megakarok szabaduli a Vistától mert akár honnan nézem, nem fűllik hozzá a fogam
A kérdésem az lenne hogy van Xp telepítésre valami spéci mód vagy csak simán úgy mint egy asztali gépnél??? (sata driver-es bootcd-t már megcsináltam, meg a drivereket is lehúztam a netről)És hogy ez a HP recovery partíció mit tartalamz?? (gondolom ilyen biztonsági helyreállításhoz van, ha a vista megfeküdne vagy tévedek???)
előre is thx
ui: ja és ezt furcsálom egyedül, ATi x2300 as vga van benne és azt írták róla notebookcheck en hogy 128 bites memóbusz van rajta, az enyémben pedig everest szerint csak 64bites???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest