- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.Anakin. #8537 üzenetére
csakhogy a TFT-d ezáltal melegszik. NE csodálkozz, ha megfakulnak majd a színek a hőtől. A notebook üzemi állapota a nyitott kijelző, a melegedős dv5-nél pedig ez fokozottan érvényes.
A wifit egyébként az energiagazdálkodás miatt is kapcsolgatja, az én asztali HP gépemben is változik a jel erőssége attól függően, mennyire hajt a wlan. Pedig ez fix gép, soha nem mozdul el a helyéről.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
.Anakin. #8537 üzenetére
Á ki van csukva, nálad más a gond, mint nálam volt. Nálam nagyon gyenge volt a jel. Ott már számított az is, hogy lecsukom, avagy sem. De sztem nézd meg azt a beállítást, hogy "a windows kikapcsolhatja ezt az eszközt h energiát takarítson meg". Sztem ezt kell kilőnöd. Az eszközkezelőben rákeresve a kártyára megteheted.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
.Anakin. #8531 üzenetére
Nálam is előfordult ez, amikor pár napig gebasz volt a netemmel, és egy gyenge jelre álltam rá a házban. Akkor is addig volt net, amig nem csuktam le. De így, hogy fullon van a jelem, nem csinál ilyet. Milyen a jel erősséged? Ugye tudod, hogy a kijelzőben van az antenna?
-
adm
őstag
válasz
.Anakin. #7909 üzenetére
csak az ultimate tud valódi multilanguage os-ként működni. csak annál változtathatók a nyelvek "menetközben". a többi verziónál hivatalosan csak azt használhatod amit megvettél/kaptál. de ha jól tudom lehet honosítani vagy fél hivatalosan magad is feltehetsz bármilyen más nyelvűt. 32 és 64bitest is.
a recovery disc azon a nyelven lesz, amit kaptál a géphez, illetve kis szerencsével angol. a 3 renew közül nekünk volt egy francia, egy svéd és egy spanyol lokalizációjú, de a vista angol volt mindegyiknél.
billentyűzetet érdemes megkérdezni a hpban erős boltokban esetleg szervizekben.
nbs, hpshop, unb
esetleg marad a matrica. 2k körül igényes, a billentyűkre teljesen illeszkedő minőségi matricát lehet kapni. -
Jégkokó
veterán
válasz
.Anakin. #7909 üzenetére
Én márciusba vettem az enyémet, viszont ahhoz képest meg erősödött a forint.Mert akkoriban bőven 300 fölött volt. 130 ért annyira nem volt rossz vétel, mert a boltba 160 körül szokott menni, a 1140 meg 169-180 között, ezt is boltja válogatja mekkora hasznot dobnak még rá
-
adm
őstag
válasz
.Anakin. #7906 üzenetére
csak a világnyelvek elérhetők, magyar nem valószínű hogy lenne a biosban.
a renew hátránya, hogy európában összegyűjtött bemutatódarabok, visszamondott rendelések, raktári készletek kerülnek forgalomba. így a lokalizáció (billentyűzet és oprendszer és a recovery, tápkábel) az adott országra jellemző. a billentyűzet kiosztása azért általában megegyezik, így nincs gond az ékezetes betűkkel.
recovery-t csak egyszer és csak gyári os-ről lehet készíteni, így ez kiesik. ha törlöd a partíciót és felteszel egy magyar os-t használhatod nyugodtan. alternatíva lehet a vista beépített recovery programja.
-
Jégkokó
veterán
válasz
.Anakin. #7906 üzenetére
Magyar bios nincsen szóval ilyet ne is várj, amugy meg tudtommal a renew az pont azt jelenti hogy honosítva van a noti és van rá hivatalos hp gari.Bár nem tudom, hogy a billentyűzete magyar nyelvű e.Amugy meg mennyibe került, hogy igy sikerült megvenni, mert én annó 125 ezerért szereztem volna a sima 1120 as paviliont, de aztán 1140 lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Chrome
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest