- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lalikiraly
addikt
Amm és a CQ56 Inteles notikról véleményed esetleg? Ez Intel T4500 as procival van.
Meg hát ezt Win7 el 112 ért megkapnám ami nagyon jó lenne nekem.Jajj el kéne dönteme.
A hülyeségre tudom ningy gyógyszer de hosszú távra kell noti.
most egy HP 615 ösömö van QL66 os procival 1 giga rammal -
zsolthee
senior tag
6710b-nél a switch cover-t az akkutól jobb és balra lévő 2-2 csavar kivétele után fel lehet pattintani. (Nem sokban különbözhet fizikailag a 6715b-től).
Én úgy szoktam, hogy miután kivettem a klavot, óvatosan alulról kiemelem az egyik sarkát(általában a jobb oldalról kezdem) egy puha műanyag feszítővel. Ha feljött, ugyan azon az oldalon lévő zsanértakaró alá is benyúlok és kipattintom a jobb oldalán. Aztán már annyira hajlik a cover, hogy kézzel meg tudod fogni és apró fe-le mozdulatokkal végig fel tudod szedni a másik végéig. -
mome
tag
-
mome
tag
-
mome
tag
Nekem is ilyen gépem van csak más processzorral. 2 éve vettem és már 3-4-szer szétszedtem és kipucoltam, újrapasztáztam. Szerintem nem nagy ördöngösség, én sem csináltam ilyet azelőtt, de nem akarlak biztatni nehogy tönkretedd. A pattintós résznél eleinte féltem.
Szívesen segítek, ha mégis rászánod magad.
-
-
ABE
őstag
Majd xcbiker fórumtárs elmondja, hogy a számozás hogy van a HP-nál, de ettől függetlenül továbbra sem értem a gondod. Egy modellcsaládon belül a gépek lényegében ugyanazon alkatrészekből épülnek fel, ugyanazok a driverek kellenek, csak a pontos konfiguráció és a lokalizáció más a különböző modellszámú gépeknél egy típuscsaládon belül.
-
ABE
őstag
Meg fogsz lepődni, de az minden bizonnyal egy HP Compaq 6715b. Hiszed, vagy sem. Mi a kérdés?
-
outsiders
aktív tag
Hát én még ezt az egyet találtam ami frisebb nekem is 6715b-m van és ezt használom. Amugy igen sokáig egyáltalán nem volt hozzá driver csak a gyári 2007 februári
na itt a link: [link]Jha és tényleg vki tudna véleményt mondani arról, hogy mekkora teljesítménybeli változást észlelnék majd ha a sempron 3800+ lecserélném vmelyik X2-es Turionra? Persze csak gariidő lejárta után gondoltam mert ha jól tudom garivesztő a művelet.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest