- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Engem felbosszantott, hogy a Pavilion dv5-ös billentyűzetét nem bírják rendesen megcsinálni a szervízbe, és még a kijelzőt is összebasz..k valamivel. Vettem egy német billentyűzetet kicseréltem. A ventillátort kiszedtem, és réz hűtőpasztát tettem rá. Így maximális terhelés mellett ha Prime95-el izzasztom a procit akkor 87 fok helyett 76 fok a proci. Am ha valakit érdekel az alaplapot meg a foxconn gyártja hozzá.
-
nVIPER
senior tag
Úgy látom a pavilion sorozattal vannak még hibák. Nekem az 1190eh -nem kreálta ezt a hibát
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok. Valakinek volt már dolga a HP szervizzel, mert én az előző héten pénteken küldtem fel egy Pavilion dv5-ös gépet a szervizbe. Flextronics Budapest volt a szállítólevélre írva. 2 hónapja mikor megvettem a gépet és kibontottam cseppnyomokat és fekete por találtam a toucpad körül és a gép billentyűzet alatti részén, mondom jó, minden rendben működött, mondom nem szólok érte. Eltelt úgy egy hét és a Touchpad egyre kevésbé érzékelte amit csinálok rajta. Az utóbbi időben ugrált is és már csak horizontális mozgatásra volt hajlandó. Ez eddig oké egy 300 ezres géptől, volt egerem ezért nem akartam felküldeni a szervizbe. De a billentyűzetből is kiesett az egyik gomb, visszatenni nem tudtam, holott teljesen szakszerűen használom, nagyon vigyázok rá. Most attól félek, hogy a HP majd azt fogja rá mondani, hogy beázott a touchpad és a billentyűzetet is én vertem szét. Ha így lesz lehet valamit ellene tenni? Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest