- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackbit
csendes tag
Helló, Sziasztok!
Több kérdésem is lenne!
Valaki próbált már HP Pavilion DV5-1180eh vagy hasonló teljesítményű gépen HD vagy FULLHD filmet nézni? Én Igen, és 1920x1080 felbontású mozi egy kicsit szagatott. Tudna valaki segíteni hol találok vmi infót arról(valami leírás, vagy táblázat,stb...), hogy a gépem max "mekkora" HD képes lejátszani szépen (1280x720?,1377x768?,1440x900?,1650x1050?,(1920x1080? ez szaggatott sajna))? Mármint mi az a felbontású HD vidi amit még szépen tud játszani, mert ha jól tudom HD nak kell a legalább 2 magos fullos CPU vagy legalább is eszi szépen.
Másik kérdésem, remélem valaki jártasabb a témában
. Arról lenne szó hogy képes e arra a kis notim, hogy megy a kép a saját LCD- jén megy a kép a D-Subra kötve meg megy a kép a HDMI kimeneten egyszerre? Lehetséges ez vagy egyszerre max 2 megjelenítőt képes kezelni? Vagy létezik valami trükk arra hogy képet varázsoljak 3 képmegjelenítő eszközre is vele?
A válaszokat előre is köszike!
Üdv.: blackbit
-
blackbit
csendes tag
-
blackbit
csendes tag
Halihó!
Sikerült már valakinek TV -t nézni a HP Pavilion DV5 -ős széria bármelyikével is?
Az tudom hogy antennával nemigazán lehet még max BP környékén és az is még csak teszt adás. Jah meg MPEG4 ezzel meg csak MPEG2 megy.De én kaptam hozzá egy kis kábel átalakítót, mondjuk kábeltévéhez.
Azzal próbált már valaki TV-t nézni?
Szoljatok ha sikerül!!!!
Üdv blackbit
-
blackbit
csendes tag
válasz
Zolocz1 #6917 üzenetére
Helló, Szia!
Start menü > a gomb feletti keresőbe el kezded írni >> RECOVERY
>>Ezek után a kereső feletti lista máris szűkűl és csak azon elemeketet tartalmazza amiben benne van a recovery
Elindítod a nem recovery managert hanem a másikat, asszem ha jól emléxem valami recovery disk creation (vagy valami ilyesmi).
Továbbiakban kövesd a program utasításait
-
blackbit
csendes tag
válasz
csatacsiga #6920 üzenetére
Helló, Szia!
Szerintem tuti valami tűzfal progi lesz, a hibás, én is jártam már így.
Szerintem a megoldás az lenne ha belövöd a routereden (ha még nincs) a tűzfalat, a notiról meg leírtod a szoftverest.
Üdv:
blackbit -
blackbit
csendes tag
válasz
crashhh #6908 üzenetére
Sziasztok!
Innen leszedhetitek az általam összeállított driver packot:
HP_Pavilion_DV5-1180eh_windows_xp_drivers_pack_v.0.90.0.zip
Valakinek esetleg sikerült a DVB-T TV-Tuner beizzítani ezen a kütyün XP alatt?
Nagyon jó lenne!!!Ha bárki haladt valamire szóljon!!!!
Ne mondjátok már, hogy csak a sz*r*s Vi$tán megy ez a kütyü!!! -
blackbit
csendes tag
válasz
Zolocz1 #6884 üzenetére
Helló!
A HP által előtelepített Windows Vista -án rajta van egy HP Recovery Manager Program.
Ennek a proginak van egy olyan része "Recovery disk creator"amivel ki lehet írni a recovery partíciót 2 DVD -re vagy 10- en pár CD -re vagy 1 DL DVD -re.
Simán elíndítod az egy pár perc alatt előkészíti a fájlokat és már mehet is az írás.
Ha vissza szeretnéd rakni akkor az 1 DVD-ről bootolva telepítheted.
-
blackbit
csendes tag
Helló, sziasztok, Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy tudja e valaki azt hogyan lehet egy HP Pavilion DV5-1180eh notiban beizzítani a TV Tunert Windows XP alatt.
Próbálkoztam már sokféleképpen, de sajna nem megy, neten találtam egy drivert fel is ment rá semmi hibát nem írt ki a windows, csak egyetlen tvnéző vagy rögzítő program sem látta mint TV Tuner eszköz.
Nekem az is jó lenne ha valaki megmondaná hogy ez a kis tuner milyen progival használható XP alatt.
Egyébként ha érdekel valakit minden drivert sikerült beszereznem ehhez a modellhez XP alá kivéve ezt az egyet. Ha kell esetleg valakinek írjon privit és küldök neki linket.
Jah azaz szinte minden driver megvan kivéve még egyet, de sajna arra nem találok megoldást, XP csak annyit ír rá, hogy "Ismeretlen eszköz". Megnéztem Everesttel, hogy hátha megtudok valami más infót róla az azt írta, hogy valami Keyboard valamihez tartozik. Szerintem lehet a QuickPlay gom is mert az nekem semmit sem csinál XP alatt.
Egyébként a többi eszköz tökéletesen műxik nekem, ami a gépben van.
Bármilyen Segítséget előre is köszönöm. Ha valakinek kell a "My windows xp driver pack 0.92.0 for HP Pavilion dv5-1180eh"
az szóljon.
-
blackbit
csendes tag
Helló , Sziasztok!
Szeretnék venni egy notebookot pontosan ilyet : HP Pavilion dv5-1140eh. A problémám az lenne, hogy sem a hivatalos HP, sem máshol semmilyen oldalon eddig nem találtam, olyan leírást ami tartalmazná hogy milyen a max. teljesítményű vagy gyártási technológiájú CPU -t lehet bele rakni. Tudna nekem valaki segíteni ebben? Doksival vagy az is jó ha itt ír privátban.
Vagy hogy lehet e egyáltalán ebben processzort cserélni. Nekem egyelőre ezzel a géppel csak ez lenne a bajom DualCore T3200 (2000) CPU van benne. Be lehet ebbe pakolni akár Dual2Core procit? Hogy tudnám ez kideríteni? Help me plz!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest