- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackbit
csendes tag
Helló, sziasztok, Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy tudja e valaki azt hogyan lehet egy HP Pavilion DV5-1180eh notiban beizzítani a TV Tunert Windows XP alatt.
Próbálkoztam már sokféleképpen, de sajna nem megy, neten találtam egy drivert fel is ment rá semmi hibát nem írt ki a windows, csak egyetlen tvnéző vagy rögzítő program sem látta mint TV Tuner eszköz.
Nekem az is jó lenne ha valaki megmondaná hogy ez a kis tuner milyen progival használható XP alatt.
Egyébként ha érdekel valakit minden drivert sikerült beszereznem ehhez a modellhez XP alá kivéve ezt az egyet. Ha kell esetleg valakinek írjon privit és küldök neki linket.
Jah azaz szinte minden driver megvan kivéve még egyet, de sajna arra nem találok megoldást, XP csak annyit ír rá, hogy "Ismeretlen eszköz". Megnéztem Everesttel, hogy hátha megtudok valami más infót róla az azt írta, hogy valami Keyboard valamihez tartozik. Szerintem lehet a QuickPlay gom is mert az nekem semmit sem csinál XP alatt.
Egyébként a többi eszköz tökéletesen műxik nekem, ami a gépben van.
Bármilyen Segítséget előre is köszönöm. Ha valakinek kell a "My windows xp driver pack 0.92.0 for HP Pavilion dv5-1180eh"
az szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPad topik
- Meginogott a Netflix trónja Magyarországon
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- Lenovo V14 G3 / Intel core i3-12generáció / 20gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest