Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy EliteBook 8440P-vel. Remélem, hogy jó lesz

I5 540M, 8GB RAM, 120GB SSD..nagyon barátságos eddig

-
válasz
francois
üzenetére
Persze ezt megértem. Az a gond, hogy az olcsó gépeknél olcsó a hang is és az egyéb minőségek. Ezért sokat ne várj tőle; hallani fogod, főleg a beszédet, mert szerintem abban a sávban szól a legerősebben.
De ágyban így tényleg ne használd, tegyél alá egy műanyag tálcát legalább.
-
-
Shrike7973
senior tag
Talán itt is meglátja valaki hozzáértő: Notebook zaj
-
francois
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
de ha én Pistike vagyok és nincs csak 100 e Ft-om akkor nincs mit tenni. jo tudom, annyiért vegyek tv-t
azért meg hagy ne legyek már igénytelen mert nekem csak erre telik és beérem a "rossz" hanggal is. arra bőven megfelel hogy 12 órányi dobozpakolászás után hullafáradtan, ágyba beesve végigmenjen rajta egy film. -
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mindjárt össze is hasonlítom a hangját ezzel itten..e:

Szerintem akinek nincs igénye jóra, annak bármi jó, csak nem értem az alapvető kérdést...

Nem is annyira gáz... csak "erőtlen"
-
válasz
francois
üzenetére
Ha jó hangot akarsz, most viccet félretéve, akkor ne egy ilyen f*st vegyél, hanem egy normális Pavilion gépet, ami a szórakoztatásra, pl. filmnézésre és zenehallgatásra van kitalálva. Egy Envy m6-os például olyan, hogy ha meghallod, megérted egyből, miről beszélek. A 650-esek és hasonlók nem erre vannak kitalálva, ezek a legolcsóbb hp gépek a leggagyibb anyagokból felépítve. Arra jók, hogy Mari néni az irodában dógozzon velük az ofisszal és kész. Vagy Pistike megvegye 120 havi ingyenhitelre a teszkóban, és azt higgye, hogy jót vett jó áron.
Sajnos itt tartunk.
-
-
francois
csendes tag
uh, ugy látszik nagyon bonyolult kérdést tettel fel, mind1 hagyjuk

-
Ízlések és pofonok. A kezdetektől foglalkozok laptopokkal, a legjobb gépek fordulnak meg nálam saját tulajdonban, stb-stb. Soha nem használtam ágyban, van egy jó kis szgép asztalom és ezen megy. Ez munkaeszköz, és szórakozás is, de az ágyban más dolgokkal kell foglalkozni
már ha nem egyedül alszol. -
francois
csendes tag
azért mert én igénytelen vagyok és beérem a gyárival. másrészt messze van az ágytól minden asztal amire hangszórót tehetnék, meg nem kell még 600 kábel az ágyba
usb hangszóróért meg nem fogok pénzt kiadni, mert nincs szükségem rá. -
-
francois
csendes tag
hűtős laptop tartó beszerezve. lehet hogy igénytelen vagyok, de napi 12 óra robot után vhogy nem esik ínyemre még 3-4 órát asztalnál görnyedni. (a laptop tartónak egyébként elől van pereme, tehát vmennyire pont betakarná a hangszórókat)
továbbra is a hanggal kapcsolatos eredeti kérdésemre várnék választ

-
válasz
francois
üzenetére
Ha ágyban használod, és lefogod a levegőnyílásokat, hamar számíthatsz BGA halálra, meg hűtő eltömődésre. Mondjuk persze mindenki tönkreteheti a cuccait, csak az a baj, hogy utána hozzám jönnek sírni, és hisztiznek, hogy drága az alaplap, meg hogy miért szarik be 2 év alatt a gép.
Érdemes valamit a gép alá tenni, pl. rajztábla, ilyesmi. Kényelmesebb is amúgy úgy. -
francois
csendes tag
azért hagy döntsem már el én, hogy hol gépezek. nálam a laptop nem asztalra való, oda asztali gép kell.
laptop arra való h hurcolásszam jobbra balra, nyúzzam.az eredeti kérdésre egyébként valaki választ?
-
Hello!
Hülye kérdés.
Került hozzám egy HP 620-as gép. Bekapcsoláskor a Caps Lock led ötöt villog, háromszor, majd rendben bebootol a masina. A HP support szerint ez General System Board Failure. Ennek ellenére szépen megy a gép, és a beépített diagnosztika sem talál hibát.Valaki látott már ilyet? Mennyire kell komolyan venni, hogy gázos a lap?
-
Hamarosan lesz tapasztalatom az új Envy 17-essel, már alig várom. Csak kicsit komolyabb konfig lesz, mint amit fentebb a kolléga linkelt. EZ
i7-4702MQ, 16GB, GT750 2GB GDDR5
Majd írok, mi a tapasztalat.
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
én az enyémmel abszolút jól elvagyok, oldalt van szüksége levegőre azt meg is kapja, és hogy ne erőszakoljam meg a fülemet én fülessel nézek filmet

ilyenkor nem is nagyon melegszik (inkább csak játéknál), nem kényelmetlen ágyban ölben filmezni/gépezni...
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
persze hogy tudom,de a felhasználó inkább ne vacilláljon!

-
-
francois
csendes tag
hali
hp 250/650 tulajoktol kérdezném, hogy ölben/ágyon fetrengve hogy szól a masina? csak mert elől van a hangszóró.
köszi!
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
na jó,Karira való tekintettel legyen nyóc!

-
válasz
albi31
üzenetére
Még nem volt ehhez az envyhez szerencsém, de biztos klassz, ahogy az eddigiek is azok voltak.
Viszont az envy 17-es volt az egyik legerősebben melegedő széria. A legutolsónál, ami nálam megfordult, már alapjáraton és sima használatkor nem volt jelentős melegedés, de ha meghajtottad, akkor a bal oldala forró volt, hála a nagy teljesítménynek, ami tényleg megvolt.
Nem tudom miért kell GT740 VGA ha nem fogják a gépet 3D-re használni, lehet hogy csak a mindent-bele feeling kedvéért, hogy ott legyen
De melegedni is fog szerintem.10% ???? de jó lenne, ha ennyit ki lehetne fizetni
ezekben a nehéz időkben. -
brandy1
csendes tag
17" collos notebookra vágyom. Legislegfontosabb a jó minőségű MATT képernyő. Szeretném ha viszonylag gyors lenne, normális hanggal, de játszani nem szoktam rajta. Filmet nagy ritkán nézek, azt tessék vinnie!

Ja és nyáron sokat kynlodtam a túlmelegedett kis és nagy note(net)bookokkal.
Fentiek szerint érdemes e az alábbin gondolkoznom?
HP NB Envy 17-J003SAKöszönöm
-
stratova
veterán
Tiszteletem!
Mivel több évre visszamenőleg úgy vettem észre a HP-nál jut a legmagasabbra AMD a notebook osztályban, az iránt érdeklődnék, miként alakul egy Probook B kategóirás gép garanciája, amennyiben nem itthon, de EU-n belül került forgalomba. Illetve ha pl. EU-n kívüli (bár előbb vennék így CPU-t hozzá, mint a teljes gépet, ha valamilyen úton módon nem ugrik a gari).
Mind a garancia érvényességének ideje, mind "földrajzi hatóköre", mind érvényesítési módja érdekelne.
Patika állapotú érvényesíthető garanciális géppel sem lenne gondom (lásd OFF).Egy jó ideje érik a gépem cseréje. De ha rajtam múlik, addig kell szolgálnia míg vagy legalább egy A10 APU-s, vagy lehetőleg A10 Kaveris üzleti noti nem válthatja le (utóbbi a reménybeli mSATA vagy M.2 miatt lenne jó, mert szükségem van még ODD-re és az SSD, HDD, ODD triót gépen belül szeretném tudni).
Ezt tavasz/nyárnál előbb nem remélem. Bár azt nézve, hogy ez a széria csak a múlt hónapban kapott Richland frissítést nem sejtet sok jót.Alfa kollégától került a családba egy Probook 6570B és eddig nagyon kellemes benyomást keltett, több éves céges E6510 koptatása mellett (billentyűzetben kikap, de ott magas a léc).
AMD-s testvérmodellje ennek nincsen (csak 14"-os 6475B, de EU-n belül én max. A6-4400M-mel láttam. Ha ez az infó téves örömmel fogadok kiigazítást).Hümm, ha ez minden változatra igaz, akkor tényleg igen jó vétel volt:
The 55 Wh battery can also be unlocked and removed via a separate sliding mechanism, revealing the SIM card slot under it. Alternatively, the ProBook 6570b can also be fitted with and HDD and an mSATA connected SSD simultaneously, in which case the UMTS module has to be forgone.Probook 655-ben már elérhető 15.6"-os AMD-s lapos, ami örömteli bár nekem a régi kialakítás (pl.zsanér) a gazdagabb bővítési lehetőség (fw-t ugyan nem használok, de ExplessCard nincsen kizárva) jobban tetszett.
-
Rota
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi.
-
-
-
Rota
tag
Sziasztok
Az a kérdésem, hogy a hp pavilion dv5 eh 1199 notbook-ban van s/pdif kimenet? Valamelyik fejhallgató kimenet tudja esetleg?
A hangvezérlőben beállítható kimenetnek, de ez nem feltétlenül jelenti azt hogy van benne.
Sajnos megfelelő kábel híján nem tudom kipróbálni. -
icemad
nagyúr
Van egy hp g6 laptopom, amiben van egy intel grapics 4000 és egy ati radeon hd 7670m-es videókártya. Hogy tudom azt megoldani hogy az ati legyen az elsődleges videókártya? Mert a játékok 90%-a az intelest használja, annak meg nagyon gyatra a teljesítménye. Windows 8-at használok. Köszönöm.
-
bocsika
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát az új eredetit rendeltem. Majd meglátjuk milyen lesz.

-
-
-
bocsika
aktív tag
Hellótok.
Kellene egy dc táp dv6 1130eh-hoz.
90W 19v 7,4*5mm es csatlakozós.
Van valakinek elfekvőben? Vagy rendeljem meg
Ezt angliából vagy Kínából vagy az Litvánia
Az a baj hogy az összes olcsóbb eredeti mind kínából jön de lassan. :S -
Répapüré
tag
Szisztok!
Régen voltam itt és szinte kellemetlen, hogy a dv5-ösömnek semmi baja nincs, így kérdezni sem tudok és kirekesztve érzem magam a HP-s közösségből.

Válaszolni szintén nem, mert nem vagyok szakember.
Korábban itt kaptam sok segítséget, de most értelmetlenné vált az életem.
)
Na jó, csak benéztem...
Sziasztok.
-
Armental
csendes tag
Sziasztok.
Egy éve vásároltam egy HP Pavilion g6-2013 laptopot. Azóta nem volt kitisztítva, de a kezdetek óta is nagy zajt generál. Már többször próbálkoztam kicsit szétszedni, a kosz eltávolítása okán, de eddig nem jártam sikerrel. Esetleg valaki tudja hogy lehet kivenni a klaviatúrát, és hozzáférni például a ventihez?
-
petymeg
addikt
Sziasztok.
hp probook 6470b notiban hogyan lehet beuzemelni az ujjlenyomat olvasot? -
426os
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát hamarosan már úgyis érik a csere, 15k most soknak tűnik, nem biztos, hogy megéri nekem azt rákölteni.
Eladás szempontjából nyilván nem hátrány, ha nem melegszik túl, de ez kb az egész gép értékének kb a negyede lenne. Úgyhogy ártól függően lehet bevállalok egy bontottat, de azért még érdeklődök az új áráról is.
Szintén MaxXchip írt kb 3k-s árat, az érdekelne, hogy hol annyi, mert azonnal repülök érte, főleg ha új
-
-
426os
őstag
Értem. Bontottat mennyire rizikós venni? Értem ezalatt, hogy mennyire gyakori jelenség a gáz elszökése?
Újonnan itthon neten keresve nem találtam, Ebay-en láttam, de postával együtt már 9k lenne, azt soknak találom.
Hétfőn benézek a QWERTY-be hátha ők tudnak rendelni, de gyanítom, hogy itthon sem lesz újan sokkal olcsóbb, úgyhogy mégiscsak bontottban kell gondolkodnom.
Egyébként a cikkszáma: 611804-001 -
-
426os
őstag
válasz
maxXchip
üzenetére
Ó, akkor mégiscsak ez lesz a ludas? Kicsit nehéz elképzelni, hogy ilyen gyorsan átviszi a hőt (ha jó), összehasonlítási alapom meg nincs. Esetleg van ötleted, hogy hol érdemes keresnem ilyen alkatrészt?
Bontottban annyira nem bízom, inkább újat vennék, mondjuk kérdéses, hogy árban megéri-e? -
426os
őstag
Sziasztok,
korábban írtam HP 625 túlmelegedés problémákról. MaxXchip adott egy tippet, hogy lehet, hogy a heatpipe a hibás, ma leteszteltem, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem igazán van vele gond.
Kiszedtem, az egyik végét (a hűtőborda előtt) elkezdtem melegíteni öngyújtóval és kb 40-50mp múlva már nem volt kellemes érzés fogni a másik végét sem (azt a részt, ami a procihoz kapcsolódik). Igazából nem tudom, hogy milyen gyorsan kellene elvezetnie a hőt, de ez elég gyorsnak tűnt.
Még egyszer azok kedvéért, akik nem olvasták az előzményeket:
-AMD TurionII p560 proci+HD4250
-alapjáraton 70-80'C, terhelve (Pl HD Youtube videó) 80-90'C, Játéknál e fölé is felmegy és kikapcsol.
-Takarítás, pasztázás megvolt, többször is, úgyhogy nem a pasztázás hibás. Ventillátor jó.
-Mindig is melegedett rendesen, de az utóbbi időben eldurvult e helyzet.
Mindezt úgy produkálja, hogy az alja nincs rajta, meg van emelve, hogy a levegő szabadon áramoljon alatta.
Ha raknék alá egy hűtőpadot, akkor sem lenne a probléma megoldva, mert véleményem szerint ennyire nem szabad még egy laptopnak sem melegednie.Még egyszer leírtam ide a bánatom, hátha tud valaki adni tippet, hogy miért fűthet ennyire ez a proci.
-
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Ne az apróneten keresd hanem a hardveraprón

Vedd ki a régit, és keress egy ugyanolyat
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
HP6730b-s laptop: meghibásodott a DVD lejátszóm. Videó leállt, hangosan ciripel, búg, égett elektromos szaga van és most egy cd-t sem hajlandó beolvasni.
Mit keressek pontosan az apróneten, milyen csatlakozójú, bölcsőjű dvd-lejátszót? Mert valamit venni akarok bele...
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP Pavilion g6-2100sh B7F99EA notebook gépem, és eddig ha meg nyomtam az f12/wifi ki-be kapcsoló gombot, ki be tudtam kapcsolgatni a wifit. De 1 hete kb nem megy, mi lehet az oka, orvosolható valahogy?
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
A 450-es ProBook-okról milyen vélemények vannak? Mebízható jó laptopok?
Ezt a típust jó árban meg tudnám venni. Alkalmas ez valamiféle játékra is? Ajánlanátok?
Köszi! -
Balázs Z.
aktív tag
Sziasztok. Egy már nem garanciális Pavilion géphez keresek megbízható szervízt Budapesten, a belvárosban. A laptop.hu-t találtam hirtelen, az milyen? Köszi!
-
zolee1984
senior tag
Heló
Végre megtaláltam ezt a topikot
Egy hp pavilion 17e50sh masinához kéne usb3 driver
Win 7 alá semmi gyári support nincs
Már minden megy rajta csak a két usb3 port nem
Ha lehetne privátban kérném a linket
Köszönöm a segítséget előre is
-
Kozma Janos
csendes tag
egyvalami hiányzott...az USB 3 driver itt található:
-
-
abacsx
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez a lemerítős segített, elvileg 3 éves a gép. Úgyhogy

-
FRENK1988
veterán
Visszakaptam a laptopom

-
Carryboy
tag
Üdvözlehelletem!
Mi a véleményetek egy ilyen gépezetről? HP Elitebook 8470P 1600 x 900
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
albi31
aktív tag
ha már szét volt szedve,akkor adhattál volna neki egy kis kenés,így szárazon messze nem az ideális,és mostanság nem terhelni egy gépet azt jelenti,hogy bekapcsolod és úgy is hagyod,mert akármit indítasz el az Interneten,már jönnek is a flash-k meg minden más ami húzz a gépet,és ahogy Senior már mondotta,legrosszabb esetben lekapcsol,ami persze nem egy egészséges dolog,se a gépnek se a hdd-nek!
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak,
probook 4330 figyelmeztetés nélkül kattan és -akár terhelés nékül is- randomban kikapcsol azóta, hogy a hp support assistant telepítettem, ami a következőt mutatja: [link]. valamint az fn + fényerő a telepítés óta nem műküdik.
kérdés: van vmi korszerűbb hardver management progija mint ez a 7.0.39.15? keressek bios frissítést, mert ezen még nem csináltam, lehet igényli már. vagy szimplán kuka az aksi? köszönöm a segítséged
-
Hello!
Szeretnék segítséget kérni egy CQ56 hibafeltárásához...
Azzal hozták hozzám, hogy nem mindig indul el, meg hogy már egyáltalán nem. Bekapcs, és Caps Lock villogás. Hosszan vilűágít, elalszik, megint viágít... Kb. fél másodperc világítás, 1-2mp szünet. Addig csinálja, amíg kap tápot a gép.
A HP oldalán találtam táblázatot erre, 1 villogás az CPU problémát akar jelenteni.
De nekem ez gyanús. Csak a proci dögölhetett meg, vagy a lap hibáját is jelezheti?Köszi minden segítséget

-
Wa2x_
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!

-
-
albi31
aktív tag
szedd szét(már ha van hozzá affinitásod)és olajozd meg mondjuk egy wd40-l,mint ahogy említettem,szerintem a házból(műanyag) nem lehet külön lehúzni a ventilátor lapátos egységet,én úgy szoktam,hogy csavarhúzóval óvatosan megemelem a lapát rész és annak a háza között(mondom,óvatosan)és bespriccelek egy kisebb mennyiséget,majd felfordítom,és kézzel hajtom egy kicsit,aztán a kijövő löttyöt letörlöm,így is lesz wd40 illata egy darabig,de nem lesz zajos ha szerencséd van...ja,és mivel szét fogod szedni,ajánlanék egy takarítást is,vagyis a CPU-GPU-ról a megkeményedett paszta le és friss fel,ha nincs otthon,akkor rendelj itthon is van sok helyen,min. egy 1000-1200Ft-s artic cooling-t(MX3, MX4) vagy hasonlót!
Ha jól látom akkor ők hazaiak!Kérdezd meg,hátha van valamijük!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sehogy!!! a laptop asztalra való,ölbe max úgy hogy a lélegzőnyílásokat szabadon hagyjuk,mint alul,mint oldalt!!!!
)
)

Pyttawrx