Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Igen 32bit ami mellesleg 4GB-ot lát, valamint nem hinném hogy egy integrált Intel HD videókártya 2GB Ram-nál 1GB-os lenne, 4GB Ramnál pedig 3GB-os...
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Adott egy HP 650 laptop gyárilag 2GB DDR3 RAM-al. Vettem bele még 2 GB-ot, Egyben és külön-külön látja őket a Win7, de folyamatosan azt írja a "Számítógép" tulajdonságokalatt a Telepített memória (RAM) sorában hogy "4GB (929MB használható)". Ha 2GB van benne akkor is csak 929MB a használható, és ez érződik is a teljesítményen. Ilyennel még nem találkoztam hogy ne akarná az összeset használni ami benne van, csak egy részét.
Van valami ötletetek? Nem akarnám újrarakni a gépet, jó lenne anélkül megoldani ezt. -
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ja! -
BaLee
addikt
Mit szóltok ehhez a laptophoz? meg lehet venni?
Mire elég egy A4-5000M proci? 1.5ghz csak de 4 mag.
Munkatárs szeretne venni 17" laptopot, max keret 130k, van más alternatíva?
-
-
Agyasima
őstag
-
válasz
simonlaci55
üzenetére
Lehet benne, mxm-es, de próbáld ki a kártyát, mielőtt megveszed, mert nem mindegyik megy.
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés szert tudok tenni, kiárusitásban egy HP pavilion g6 1150ew tipusu notebook-ra! Zsír új garanciával! Főbb paraméterek: Intel Core i3 2310M • 15.6" HD (1366x768) BrightView LED • GMA HD Graphics (Sandy Bridge) • 2GB DDR3 • 500 GB • DVD+/-RW DL • 802.11(b/g/n) • Bluetooth • FreeDOS • 2,6 kg
Az ára:60000 ezer forintocska lenne, kérdésem az lenne hogy azonnal lecsapjak rá vagy inkább rakjak össze egy költség hatékony asztali-t! Netre meg filmezéshez kéne másra nem!
-
simonlaci55
tag
Hello, Hp pavilion HDX 9200 laptopnál lehet vga-t cserélni és milyen foglalatban , előre is köszi, jah meg ha pl mxm2 vagy mi
nem vágom, akkor azon belül mind1 h milyen vga, ebben 8800gts volt és ha rakok bele egy 9800gtx-et vagy bármi olyan szintű kártyát az jó? -
Rs232
csendes tag
válasz
csakika01
üzenetére
Szia, nekem is ugyanilyen gépem van, szerintem hiányzik a megfelelő driver (még keresem), írod h sikeresen felraktad rá a win7-et +drivereket, én pont itt tartok. A Realtek RTL8139 háózati kártyához milyen illesztőprogramot használsz? Amit én raktam fel kód:10-es jelzéssel letilt.
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy HP 650-es notim egy Celeron 1000M procival. Láttam hogy árulják a gépet Core i3 2348M CPU-val...azt szeretném megtudni hogy milyen procikra lehetne cserélni a celeront, mert nem találtam egyértelmű dolgot erről...
Köszi a segítséget!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
kopogo
üzenetére
(#32870) jakos73 ezt olvasd át kicsit.
Kerner processor power 37 hiba ac power-ről is, többek közt ezért, illetve a hanggal is gondok voltak, de ugyan úgy az akadozás is ott volt a sorban, de ez megmaradt sajnos.
eszközkezelő ok, csak ujjlenyomat olvasó nincs feltelepítve-amit nem is fogok
ez csak integrált vga-s -
szata.68
senior tag
Helló
Van egy 8440p-m,és az problémám van vele,hogy az alján lévő 5 csúszásgátló gumiból 4 lejött,és most csúszkál,mint a huzat,ami eléggé zavar.

Hol tudok szerintetek ilyet venni? Közeli szervizben megoldják? (gondolom nem garanciális dolog)Üdv.
Tomi
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
A tulajdonomban van egy HP Elitebook 6930p Noti, amin ma újra raktam a wint (Win7 64bit).
Olyan gondom van hogy nem tudok ujjlenyomatot rögzíteni, mert kér valami fingerprint system owner passt.
Na olyat én biztos nem adtam meg, az előző win alatt pedig még nem volt ilyen amikor regisztrálgattam az ujjlenyomatot.
Tud valaki erről valamit? Mi ez vagy mit lehet csinálni vele?
Nem nagyon merek a biosban nyúlkálni, nehogy nagyobb bajt csináljak.
Előre is köszi
Tibor -
Ice&Lime
veterán
Adott egy HP 8470p laptop:
-i5-3320M
-Intel HD4000
-4GB RAM
-legújabb hp-s intel graphics driver fent van (a legújabb intelessel is kipróbáltam)
-chipset driver fent van
-inteles vezérlőpultban állítgattam a teljesítményre is
-energiagazdáslkodásban állítgattam kiegyensúlyozott és teljesítménycentrikusra is
-még a hp power assistanttal is kipróbltam
-egyébként 1hete volt benne alaplap és cpu csere
-bios mostani
-a flashplayer minden böngészőben telepítve
-eredeti hp win7 pro 64bit lemezről lett frissen telepítve (egyébként többször is már), sőt win8-cal is kipróbáltam már
A gondom még mindig ez:
-akár chrome, firefox, ie vagy opera böngészőkben a videók szaggatnak
-a játékok is szaggatnak
Nem tudom mit csinálhatnék még.... -
Rs232
csendes tag
Sziasztok, pár napja vettem egy hp pavilion 17 e050sh laptopot, win 7 32bit-et telepítettem rá, de sehol se találok megfelelő drivereket hozzá, így nem megy a net, stb. A hp oldalán csak win 8 64bit-hez vannak illesztőprogramok. Találkozott már valaki hasonló problémával, mi lenne a megoldás?
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Itt is megpróbálok tanácsot kérni, hátha van köztetek olyan, aki tud segíteni.
Tehát van egy HP ProBook 4720s notebookom, és néha a szövegnél észreveszek ilyen eltorzulás szerűséget, nem tudom mennyire lehet észrevenni, ilyen amikor rossz.
Utána ha csinálok az egérrel egy jobb klikket és ott egy frissítést akkor teljesen jó lesz a kép.
De az is elég, ha csak simán a szövegre viszem a kis "nyilacskát" az egérrel és tökéletes lesz, tehát ilyen lesz belőle.
Segítségeteket és tippeteket előre is köszönöm.
-
csakika01
csendes tag
Sziasztok,
Tudna segíteni nekem valaki a következő dologban.
Vettem egy új hp pavilion e050sh-t telepítettem rá win7+drivereket de mégis azt mutatja hogy nincs benne akksi.Pedig működik akkumlátolról(vadi új).Találkozott már valaki hasonlóval,vagy tudja valaki a megoldást?
Előre is köszi a segítséget. -
Breeze
aktív tag
Üdv!létezik olyan, hogy a "hdmi" nem működik a notin viszont minden más jó és hibátlan???bios alatt sem ad képet, idításkor csatlakoztattam ugy sincs semmi

-
ro_bert17
őstag
Köszi a választ, benned bíztam!

Azóta figyelem az aprót, de a kínálat, az nem sok. Se hdd-ből, se ssd-ből. A hdd helyére való adapter ötlete elvetve, viszont tendálok az odd helyére való beszerelés eröltetésére. Nem olcsóbb, de legalább van kínálat. Egy biztos, rendesen zsebbenyúlós móka ez így. -
sagit
veterán
2530p-t használ itt valaki eGpu-val?
Külső monitoron hibátlan, de belsőn nem tudom működésre bírni :/

Amúgy PE4L V2.1b adapterem van.
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Tudtok valamit a HP NBD garanciájáról? Van olyan jó, mint a Dellé?
Mert ha van, akkor szerintem megéri megvenni 7000 forintért a 3 évet és tudom akkor, hogy nem fog elkveredni a gép, ha esetleg szervizelni kellene -
Répapüré
tag
válasz
somasz
üzenetére
Szia!
Megnyugtathatlak, az én Hp-m is produkálta ezt a jelenséget néhány hónapig.
Elfogadtam, hogy haldoklik az aksi és kész.
Ez igaz is, mert van némi elhasználódottsága,de pár napja valami csoda folytán életre kelt és újra 100 %-ig lehet tölteni.
Nem tettem semmit, csupán néha elfelejtettem hálózatra dugni és totál lemerült kikapcsolásig, de valószínűleg nem ez okozta a változást.
Azóta újra 100%-ig tölt, viszont nem jelenik meg az ablak, hogy 10 %-maradt hátra ,dugjam hálózatra.
Ha elfelejtem, akkor tökig merül és kikapcsol.
Szóval, van esélyed rá, hogy meggyógyul és újra 100%-ig tölti... -
-
somasz
addikt
Üdv!
Van egy 6910p-m, nem tölti az akkut 73% fölé. Utángyártott töltő, elvileg eredeti akku. Akkura 0% elhasználódottságot ír az aida és 32250mWh kapacitást, ezt tölti max. 23440mWh-ig.
Mi lehet a baj? Utángyártott töltő, vagy a tápáramkör? -
SirKero
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jajj de jó

És honnan tudok hozzá drivert letölteni. A google csak driver kereső programokat kínál.
-
-
IA
csendes tag
Sziasztok! Vettem a héten egy HP Pavilon g6 2302sh D4Y30EA laptopot, op.rendszer nélkül. win7-et tettem rá (64bites). Nehezen találok hozzá eszközkezelőket, ebben kérném segítségeteket. Nem tudtam működésre bírni az USB3-at és a webkamerát.Előre is köszönöm!
-
Agyasima
őstag
válasz
kopogo
üzenetére
Pont ez utóbbit fel is tettem. A vicc az, hogy az AR9000 az nem maga a csipp, hanem annak a családja. Amit találtam, az jó a (fejbőlnetom, de a lényeget látod belőle) 9213, 9025, 9065, 9033 csipekhez, a többihez nem. Nem is lett jó a dolog telepítés után.

Everest már nekem is eszembe jutott. Bár még sosem próbáltam driverek nélkül. De akkor itt az ideje.
-
SirKero
őstag
Üdv.
HP Compaq 8510w laptop problémám lenne.
Nem ismeri fel a az USB-s TV Tunert ( Gigabyte U8300 )
Az USB portok jók a tuner más laptopban hibátlanul működik. Op. rendszer Win7 64 bit.
Köszi előre is
-
kopogo
tag
válasz
speedfreak
üzenetére
energia ellátásnál nézzél szét
-
-
válasz
speedfreak
üzenetére
Be kell állítanod a fényerőt, külön-külön lehet akkuról és tápról.
-
Agyasima
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elnézést a késői válaszért. Szóval van hozzá lemez, de kinyitás után egyből félre is dobtam, mondván, ha van is rajta driver, úgyis kijött azóta 4 újabb. Most megnéztem tüzetesen. Csak felhasználói kézikönyvek vannak rajta. De legalább több nyelven.
-
albi31
aktív tag
válasz
speedfreak
üzenetére
..és milyen HP notebook-d van?..mert így kicsit nehézkes..és mik voltak az előzmények?
-
Sanyabá
senior tag
Kék halált szenvedett az EliteBook-om,. 128GB-os SSD van benne , meg egy 500Gb-os HDD. Az op. rendszert minden áron a HDD-re akarja rakni, ill az SSD-t nem is látja. Mi lehet a gond, vegyem ki a HDD?

-
S. Szabi
őstag
válasz
Zozi04
üzenetére
Üdv!
A merevlemez és memória csere tudtommal nem jár garancia vesztéssel, volt valahol erről egy jó leírás, ha megtalálom belinkelem.
Igaz, ProBook 4740-sem van van, de ez a beépítő keret jó bele, és a gyári előlapot is rá lehet rakni: http://ipon.hu/webshop/product/delock_61993_slim_sata_5.25_installation_frame_for_1_x_2.5_sata_hdd/266654
-
speedfreak
csendes tag
Üdv.
HP laptomomra feltettem újra a win xp-t. Valami nem kóser vele,mert a kép halvány. Amikor kihúzom a tápot,élesebb,világosabb és kontrasztosabb a kép. A telepítés előtt fordítva volt. Szóval rosszabb,mint annó kihúzott hálózati töltővel. Mi ennek az oka? Videódrivert újratettem,de semmi... -
Zozi04
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ProBook 4530s-em és azon gondolkozom, hogy teszek bele egy SSD-t. Úgy gondoltam, hogy ODD helyére vennék ilyen beépítő keretet és akkor úgy. Csak nem igazán tudom, hogy milyen SSD-t kéne vennem és honnan tudok ilyen keretet szerezni... 120-asnál nagyobbat nem szeretnék, mert fölöslegesnek érezném, meg drágának
Valami jó ár-érték arányos cuccot szeretnék venni. Ebben kérném segítségeteket, hogy kicsit eltudjak igazodni mi hogyan merre meddig.
Ugye ez nem jár garancia vesztéssel ???Válaszotok előre is köszönöm,
Zozi -
-
-
Agyasima
őstag
nemröhög Nyertünk egy ilyen HP Sleekbook 15-b001 sh gépet. Win7-et próbálok rá applikálni. Nehézkes, mert gyárilag csak Win8 driverek vannak hozzá.
Eddig a LAN--t és az hangot sikerült működésre bírni. Valahonnan tudok hozzá részletes specifikációt szerezni? Gondolom, ha megvan, hogy milyen a csipp, akkor ahhoz már talán találok Win7 drivert. Brútusz, webcam, wlan, VGA, csipszet driver kellene még, de nagyon.
Esetleg ha valakinek van egyből link a driverekhez, azért sem haragszom ám meg.

-
NEMO1968
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gonosz!!!

-
-
NEMO1968
őstag
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Most szembesülök vele,hogy lehet tönkre ment a Elitbook 2530p Bluetooth eszköze,mert sem Windows sem linux alatt nem tudok a telefonról a bluetoothon keresztül képeket küldeni.Se a telefon sem a notebook nem látja egymást.Amúgy párhete még működött a bluetooth,Mennyibe kerülhet egy ilyen modul vagy meglehet javítani az eszközt? -
-
artiny
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem tudom mi lett vele, hasznaltan vettem és csak most vettem észre (idáig nem mukodott a gep és most megy igy fel tunt )
Olyan mintha leesett volna es visszalenne ragasztva.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Répapüré
üzenetére
Persze!
Új technológiák mindig vannak,és vannak problémák is.
Viszont semmi esetre sem olyan súlyosak,ahogyan a TV-"szakember" beállította.
A lényeg a gyakorlati tapasztalat,az pedig az SSD mellett szól.
Mondjuk nem árt mellé egy másodlagos adattár a (relatíve) szűkös tár miatt,de bőven kárpótol a sebesség.
Ha érdekel a téma,keresd meg az SSD topicját.
Most nem tudok linkelni sajna,telóról vagyok. -
válasz
Répapüré
üzenetére
"nem értem, magukat szakembernek valló emberek véleményei"
Rátapintottál a lényegre

Sok-sok olyan szakember van a világon, aki azt gondolja magáról, de mégsem az. Gondolni (vagy a neten utánaolvasni 10 percig) könnyebb, mint tanulni és naprakész tapasztalatokat szerezni.
-
Répapüré
tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Elolvastam.
A különös az, hogy a tv adás is a PH online adása és ha jól emlékszem ez is a PH-n jelent meg.
Akkor rendben van, a cikk alapján már számomra is elfogadható, de nem értem, magukat szakembernek valló emberek véleményei hogyan különbözhetnek ennyire,bár így van ez politika és gazdaság terén is.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Répapüré
üzenetére
Három éve használok egy 96 GB SSD-t.
Nyüstölöm rendesen,és pár telepítés is ment már rá.
Nemrég raktam bele a harmadik gépembe
.
Még mindig 100%-os,még csak el sem kezdett romlani.
Ebben a cikkben kiszámolták az élettartamát
Ha gondolod,olvasd el az egész cikket.
Néhány pontjában elavult,de még mindig hasznos lehet. -
-
artiny
őstag
Volt mar akinek beragatt a billetyuzeten egy gomb es megtudta javitani?
nem akarom felfesziteni addig amig nem biztos hogy meg lehet csinalni... -
S. Szabi
őstag
Üdv!
Az miért lehet, hogy BIOS-ban kikapcsoltam azt, hogy konnektorba dugva mindig menjen a ventilátor, de ennek ellenére folyamatosan pörög, ha kihúzom, elhallgat.
Energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van, próbáltam, hogy a hűtéses dolgot átállítottam passzívra, de úgy vettem észre az mindegy neki. Ha kiegyensújozottra teszem, akkor meg néha csak úgy eltűnik a winyó, újraindítás után jó. Nem igazán értem ezt.Meg még egy kérdés: BIOSban a Data Execution Prevention az mi?
-
szekto
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném VGA driver frissítés ügyében. Van nekem ez a "csodálatos" masinám: HP Pavilion G6-1016sh, és a legutolsó VGA driver, ami létezik hozzá a HP oldalán az 2011/07-es kiadású talán. Nos, nekem ez sajnos egy-két tervező szoftverhez nem elég (mert bugos kicsit a grafika), ezért szeretném valahogy frissíteni...csak az a kérdésem, hogy hogyan? A HP oldalán tehát egy őskövület driver van, az AMD honlapjára felmentem, leszedtem a verification tool-t, az meg kiírta, hogy nincs a notebook-mal kompatibilis driver (WTF?), beszéljek a notebookom gyártójával.
A rendes VGA az egy AMD Radeon HD 6470M egyébként, ezt kéne frissíteni.
Előre is köszi a segítséget!

-
válasz
Répapüré
üzenetére
Persze, ilyen alapon autót se vegyen senki, mert úgyis tönkremegy és baromi sokat veszít az értékéből.
Sok okos van, akik
hülyeségetokosakat mondanak, sajnos.Nekem két éve vann ssd a gépben, napi sok órát használva, és semmi baja a diag progok szerint, a valóságbna sem (OCZ Vertex). Feleségemnek csak ssd van benne, 160-as Intel 1 éve, azon megy adattárolás is. Semmi baja. Ha 2-3 év múlva elkezd romlani, hát Istenem, majd kap egy újat, de addig úgyis le lesz cserélve a gépe bőven. Szóval szerintem ha a normális, tényleges ssd élettartamot nézzük, teljesen vállalható. Sebességben pedig ég és föld a hdd-hez képest.
-
-
artiny
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Helo. koszi a valaszodat
ezt amugy szerintetek tulmelegedés miatt csinálja?
kéken világito laptop tarton 3 drb ventilator van es az egyiket a laptop szellozohez tettem.
-
Répapüré
tag
Most néztem a PH-Tv adását ahol a srác arról beszél, hogy egy SSD jó ha 2-3 évet bír és ha valaki nem hagy rajta kb.15 %-szabad helyet akkor ez kb.1 év.
Erről elég kevés szó esik ,de ez szerintem gáz.
Olvasgatom itt, hogy sokan térnek át SSD-re. A műsor szerint nem véletlenül vannak 200 ezres SSD-k amik a technológia miatt jobbak nem csak tárhely miatt.
Valami új technológiáról is szólt a műsor amiben valami Rram-ot említ ami sokkal megbízhatóbb.
Mindegy, engem az SSD rövid élettartama lepett meg, egy normál vinyó tartósabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Condemned: Criminal Origins
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na ja!
Ennyiért nagyon jó az ára

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx