- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
HP probook 455 G2-t szeretnék legacy módban újratelepíteni.
A probléma már csak az, hogy a BIOS úgy látom zárolt (eredeti windowssal vettem, SSD-re klónozták az eredeti vinyót), ezért legacy módba nem tudom állítani. Rendszergazdaként jelentkeztem be, már biost is frissítettem, de az egyes opciók szürkén mutatnak, hogy nem tudom módosítani őket, és legörgetni sem lehet teljesen.
Mi a franc lehet? Frissítettem a biost ,de az sem segített. Egyszerűenn nem tudom módosítani...
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
HP6730b-s laptop: meghibásodott a DVD lejátszóm. Videó leállt, hangosan ciripel, búg, égett elektromos szaga van és most egy cd-t sem hajlandó beolvasni.
Mit keressek pontosan az apróneten, milyen csatlakozójú, bölcsőjű dvd-lejátszót? Mert valamit venni akarok bele...
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv! A problémám még mindig fennáll. Adott egy HP 6730B-s dual core laptop. Kb. 6 éves, semmi baja, most elkezdett ciripelni, magas frekvencián, elég zavaró. Nem a ventillátor okozza a pörgésekor, nem a CD-lejátszó, és nem is a vinyó - mert csak SSD van benne. Valszeg az alaplap felől jöhet. Felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni: https://www.dropbox.com/s/6k4u1o5fzgyy2jf/20131102_213714.wav
Valaki azt mondta, alaplapi áramellátás, meg a processzor zaja... Próbáltam az RMCLOCK - advanced cpu settingsben a c4e-t kikapcsolni, de a zaj továbbra sem szűnik.
Mit lehetne tenni? Köszönöm segítségeteket!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Khelben #33390 üzenetére
Tanácsodon felbuzdulva szétszedtem, kiszedtem a billentyűzetet. Vártam, míg a ventillátor teljesen leáll, nem pörög: a hang ugyanúgy szól. Valahonnan baloldalról jön a laptopból, nem tudom jobban belőni. Az biztos, hogy nem a CD-meghajtóból jön. Vinyó meg nincs benne, csak 1 SSD (amire kicseréltem korábban).
Mi okozhat zajt? Processzor? Vagy a ventillátor úgy, hogy nem is pörög, csak a feszültség alatt is ilyet adna ki?
Közben felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni
[link]
Jól hallatszik, mi ez az éles hang, ami néha meg-meg szakadozik... -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy kb. 6 éves HP 6730b-s laptopom. Nagyon magas frekvenciájú, halk zaj jön a ventillátor felől belőle, nagyon zavaró. Nemrég volt kitisztítva egyébként... Gondolom jó eséllyel cserélni kell valamit.
Valaki foglalkozik laptop javításával, vagy tud ajánlani megbízható embert, esetleg üzletet? Volt olyan szerviz, amivel befürödtem korábban és nagyon drága volt.
Székesfehérváron, Érden, Törökbálinton vagy Budán keresnék, ezek a területek jönnének nekem szóba.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Nagyon melegíti a heréimet az ölemben a laptop, ami ugye nem egészséges... Mit javasoltok alátétnek? Láttam párnákat... Meg olyan cuccot is, aminek az aljába 2 kis ventilátor be van építve (bár macerás lehet bedugni mindig az USB-be....
A párna tuti nem melegszik át? Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest