- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
HP probook 455 G2-t szeretnék legacy módban újratelepíteni.
A probléma már csak az, hogy a BIOS úgy látom zárolt (eredeti windowssal vettem, SSD-re klónozták az eredeti vinyót), ezért legacy módba nem tudom állítani. Rendszergazdaként jelentkeztem be, már biost is frissítettem, de az egyes opciók szürkén mutatnak, hogy nem tudom módosítani őket, és legörgetni sem lehet teljesen.
Mi a franc lehet? Frissítettem a biost ,de az sem segített. Egyszerűenn nem tudom módosítani...
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
HP6730b-s laptop: meghibásodott a DVD lejátszóm. Videó leállt, hangosan ciripel, búg, égett elektromos szaga van és most egy cd-t sem hajlandó beolvasni.
Mit keressek pontosan az apróneten, milyen csatlakozójú, bölcsőjű dvd-lejátszót? Mert valamit venni akarok bele...
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv! A problémám még mindig fennáll. Adott egy HP 6730B-s dual core laptop. Kb. 6 éves, semmi baja, most elkezdett ciripelni, magas frekvencián, elég zavaró. Nem a ventillátor okozza a pörgésekor, nem a CD-lejátszó, és nem is a vinyó - mert csak SSD van benne. Valszeg az alaplap felől jöhet. Felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni: https://www.dropbox.com/s/6k4u1o5fzgyy2jf/20131102_213714.wav
Valaki azt mondta, alaplapi áramellátás, meg a processzor zaja... Próbáltam az RMCLOCK - advanced cpu settingsben a c4e-t kikapcsolni, de a zaj továbbra sem szűnik.
Mit lehetne tenni? Köszönöm segítségeteket!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Khelben #33390 üzenetére
Tanácsodon felbuzdulva szétszedtem, kiszedtem a billentyűzetet. Vártam, míg a ventillátor teljesen leáll, nem pörög: a hang ugyanúgy szól. Valahonnan baloldalról jön a laptopból, nem tudom jobban belőni. Az biztos, hogy nem a CD-meghajtóból jön. Vinyó meg nincs benne, csak 1 SSD (amire kicseréltem korábban).
Mi okozhat zajt? Processzor? Vagy a ventillátor úgy, hogy nem is pörög, csak a feszültség alatt is ilyet adna ki?
Közben felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni
[link]
Jól hallatszik, mi ez az éles hang, ami néha meg-meg szakadozik... -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy kb. 6 éves HP 6730b-s laptopom. Nagyon magas frekvenciájú, halk zaj jön a ventillátor felől belőle, nagyon zavaró. Nemrég volt kitisztítva egyébként... Gondolom jó eséllyel cserélni kell valamit.
Valaki foglalkozik laptop javításával, vagy tud ajánlani megbízható embert, esetleg üzletet? Volt olyan szerviz, amivel befürödtem korábban és nagyon drága volt.
Székesfehérváron, Érden, Törökbálinton vagy Budán keresnék, ezek a területek jönnének nekem szóba.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Nagyon melegíti a heréimet az ölemben a laptop, ami ugye nem egészséges... Mit javasoltok alátétnek? Láttam párnákat... Meg olyan cuccot is, aminek az aljába 2 kis ventilátor be van építve (bár macerás lehet bedugni mindig az USB-be....
A párna tuti nem melegszik át? Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest