Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AI szinkronizálja az Amazon Prime Video tartalmait
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répapüré
tag
válasz
F.B.I. #35097 üzenetére
Nem válasz lesz,de a WoT kapcsán jutott eszembe.
Korábban sokszor érdeklődtem itt, mindig segítettek, de hála Istennek a használtan vett dv5-ösöm lassan másfél éve kifogástalanul működik.
Azoknak írom, akik szidták a típust, hogy elég gyakran kínzom szegényt a tankjátékkal és még soha nem állt le túlmelegedés miatt.
Bizonyára nem tett jót neki a játék, mert emel a hőfokon,de jó eséllyel a következő laptopom is Hp lesz... -
gergobaby
aktív tag
1 szavazat a 6930p-re
Win. 8.1 minden drájvert szinte automatikusan leszed, ami meg hiányzik, arra a Win7 x64 bites drájverek tökéletesek.
Melegedni nem melegszik az biztos, viszont sajna játékra nem az ideális -
F.B.I.
veterán
Üdv!
A család lecserélné, asztali gépét és két notit néztem ki: 8510p (a HD2600 miatt) és 6930p-t.
Amire használnánk, alapvető netezési szokásaink kielégítésére, filmek (max.720p) és egy kis Wot részemről.
Melyiket ajánlanátok? A HD2600 halálozós és nagyon pörgeti a ventit, esetleg az aksit is jobban eszi ha nincs játék? Anyaghasználatban gondolom bőven megfelelőek.
A válaszaitok és tapasztalataitok fontosak lennének, ezért előre is köszönöm!
(átolvastam a fórumot és nem tudok dönteni
).
Win 8.1 menne a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
-
harley
őstag
üdv
HDMI csatlakozást hol lehet beállítani, hogy a tv-re menjen ki a kép?
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
(A sors furcsa iróniája) egyik cimbimnek is ma lett problémája a notijával.
Hp Envy 15 típusról lenne szó, nem bootol be a rendszer, 0xc000000f hibát dob, próbálta már a Windows-os Restore-t de eredménytelenül. Bármit írt a parancssorba különböző tutoriálok alapján, nem jutott megoldásra. Az újratelepítés sem akar működni, ekkora a következő üzentet kapja:
Illesztőprogram betöltése
Egy CD/DVD-meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezezn...... csatlakoztassa az eszközt most.Tudnátok neki segíteni?
Köszi,
Hajós -
-
karaffa
csendes tag
-
karaffa
csendes tag
Sziasztok.
Hp 6910p laptopom nem veszi a töltést,és eszt az üzenetet kapom ha csatlakoztattomA számítógép képes igény
szerint változtatni a
teljesítményét, ha kisebb
kapacitású intelligens
tápegységet csatlakoztatnak
hozzá. Azonban a
számítógép teljesítménye
meghaladja a
csatlakoztatott intelligens
tápegység névleges
teljesítményét.
Csatlakoztasson a
számítógéphez nagyobb
kapacitású intelligens
tápegységet?
Szerintetek mi lehet a hiba ?gyári 135wattos,19voltos töltő -
gergobaby
aktív tag
Úgynézki mióta kivettem a 2. modult, 2 GB-tal simán megy
Bár nem ártott volna az a +1GB memória, dehát így jártam.
Köszi a helpet
-
gergobaby
aktív tag
válasz
SeniorTilla #35084 üzenetére
Windows memóriadiagnosztikát futtattam most, ő szerinte hibamentes a dolog.
Nem tudom mit tehetnék még vele...
-
-
-
gergobaby
aktív tag
Hali
Adott egy HP 6930p Notebook friss Windows 8.1 rendszerrel. Minden up to date, a VGA drivert is Windows Updateről húzta, de hajlamos beszemetelni helyenként a képet (GMA 4500). Az előző rendszerrel működött, tehát alaplap hiba majdhogynem kizárva. Hőmérsékletek alacsonyak. Ha megpróbálok feltenni a hp Support oldaláról egy Win7 x64-es drivert, sehogy sem eszi meg, mindig kiirja, hogy a gép nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek.
Valaki találkozott-e már ilyennel, és mi lehet a megoldás?
Köszi,
Hajós -
atyaatya
tag
Sziasztok!
Van egy hp notim dv6 3010eh, aminek a hangkimenete úgy ment tönkre, hogy mindig azt érzékeli a gép, mintha a füles be lenne dugva, ezért leveszi a hangot a saját hangszóróiról (ha bedugom a fülest akkor azt hallom) . Viszont, ha valamit mókolok a skype hangbeállításainál (össze-vissza cserélgetem a hangszóró kimenetet vagy 10-szer), akkor valahogy megcserélődik a kiküldött hang útja, és megszólalnak a külső hangszórók (mondjuk egy párhuzamosan futtatott film hangja), de skypolni csak fülesen tudok ebben az esetben.
Sajnos nem tudom egyértelműen beazonosítani, hogy-hogy sikerül a skype proginak megoldani a hangkimenet megcserélését (amint bezárom a beállítás fület a skypban már nem is hallom a hangszórókat, ezért ez mindig fut nekem nyitottan a háttérben, hogy legyen hangja a notinak) , de jó lenne, ha ezt egy célprogrammal meg tudnám oldani.
Tud valaki ilyen progit?
a javítás 12 eft lenne, de volt olyan aki nem is akart akarta vállalni ezt a típust
jó lenne, ha valami célprogrammal sikerülne megoldanom a hangot
Minden választ előre is köszönök!
-
zoli62
addikt
A 455 mennyire jó vétel?
-
-
wwhy
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #35070 üzenetére
Igazad lehet, akkor talán tényleg nem jár support, ha dos-os. De azért felhívhatja a hp-t hátha segítenek valamit.
(#35069) zebede: szerintem sem jó ötlet úgy használni, főleg, ha még terhelt állapotban is lesz.
(#35072) klambi: hát, csak mikor fogsz kapni rá konkrét választ az a nem mindegy. Azért próbálkozz a hp-val hátha segítenek valamiben.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zebede
őstag
Sziasztok!
HP Elitebook 8470p - Windos 7
Hogyan tudnám beállítani, hogy amikor asztali gépnek van használva, tehát monitorra kötve, egérrel, billentyűzettel, indításkor ne keljen felnyitni a laptopot, hanem a bill.-ről valami hotkey-el tudjam bekapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
komixrulez
csendes tag
-
klambi
addikt
Szevasztok!
Eléggé NAGY gondom támadt egy HP 250 G2 es laptoppal, pontosabban, már a win7 telepítésénél indult, usb telepítésnél már egy hiányzó driverre panaszkodott, nem gond dvd-s telepítésnél nem jelentkezett..
ok win7 fent, jött a többi gond, a saját széria száma szerinti oldalon lévő drivereket nem eszi meg és több alap gond is van, nincs USB bus,SM busz és egy pci vezérlő, valamint a saját chipset driverére olyan hibát ír ki, hogy: "A számítógép nem felel meg szoftver telepítéshez előírt minimális követelményeknek." minden driverrel próbálkoztam, de még a felbontást sem tudom 1024x768 fölé tornászni...
BIOS update is megvolt, azzal sem mennek a dolgok... wifi lan driver hang van,de ennyi mást nem tudok ráeröltetni, és 2 napja próbálkozom több win fajtával... win 8, 8.1 el nem mert 7 kell!esetleg ötlete, vagy gyárilag SHIT!! és küldjem haza HP nek???
-
krisi047
senior tag
válasz
Ice&Lime #35058 üzenetére
Ja, igen. Sluszpoén, hogy a flash tartalom le van tiltva minden oldalon Flashblockkal. Egyébként semmi erőforrás-igényes tartalom nincs megnyitva, még videó sem. Kicsit mintha túlreagálná a gép.
Igen, alaphelyzetben minimális a terhelés, max. pár százalék.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz
krisi047 #35057 üzenetére
Hát figyelj, a feladatkezelő szeint a chrome 70%-ban veszi igénybe a procit, ezek szerint valami olyan megy a böngészőben ami ennyire képest leterhelni, mondjuk érdekes a dolog, mert egy 1080p full hd sem terheli le ennyire. Pontosan miket futtatsz most benne? úgy értem tele van flash megjelenítésekkel, vagy flash játék, vagy 2 youtube video vagy micsodák azok?
A másik kérdésem amit már előbb is kérdeztem, hogy alaphelyzetben megvan az nálad, hogy 0-1,2% a cpu használat vagy valami más a terhelés?
-
krisi047
senior tag
-
Khelben
nagyúr
Van, aki otthon van bitlocker meghajtótitkosításban?
Következő a helyzet: van egy HP notebook, benne egy HDD 2 partícióval (sys, store) és egy SSD egy partícióval. A HDD sys partícióján egy win7 fut, ezen lesz bekapcsolva a meghajtótitkosítás, ami le fogja titkosítani a sys és a store meghajtókat. Az SSD-n egy win8 van.
Kérdés: a win8 mit fog látni a letitkosított HDD-ből? A titkosítás oprendszer szinten történik és semmit, vagy bios szinten titkosít és használhatók maradnak más oprendszerből is a meghajtók? -
Ice&Lime
veterán
válasz
krisi047 #35052 üzenetére
Várj, most azt kéne kideríteni nem e megy valami a háttérben.
Csináld azt, hogy nem csinálsz semmit a gépen, nem fut semmilyen program, nem csinálsz semmit csak ezt: elindítod a feladatkezelőt, nézed a cpu terhelést hány % és nézed közben hwinfo-val a hőfokot.
A lényeg, hogy a normális esetben 0-1,2%-nak kellene lennie a cpu%-ban a kihasználtságnak.[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
válasz
Ice&Lime #35051 üzenetére
Szintén ez a CPU. Átlagos terhelés, aminek ideje alatt mondjuk megy naponta 8-10 órát:
- cpu 65-70%, átlag 85fok
- hdd 45 fok átlag
- venti 4333rpmFurcsa, hogy egy gagyi Pentium P6100-as Samsung Rv509 notit használtam, ami nyilván sokkal gyengébb, és rohadtul szenvedett ugyanezzel a terheléssel, sőt kitéptem a hajam munka közben, ez meg hasít mint az állat. De a Samsung nem volt ennyire meleg közel sem, sőt, hangját se nagyon hallani.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
krisi047 #35050 üzenetére
Szia ismerős a típus. Teszteltem már ilyet i5-2520m-mel.
Mondj róla pár dolgot. hwinfo-val megnézve.
Alapjáraton (nem csinálsz semmit rajta, nem fut program):
-cpu használat %-ban
-cpu és hdd hőfoka
Terhelten (például aida 64-gyel vagy valamivel, aminél érzed, hogy nagyon meleg):
-cpu használat %-ban
-cpu és hdd hőfokaPont, hogy ennek a gépnek nagyon jó a hűtése.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Vettem egy HP 8460p gépet használtan, kicsit megtisztogattam sűrített levegővel a ventit és a szellőzőket, nekem tisztának tűnik. Mégis folyamatosan és kissé zavaróan pörög, ráadásul a gép is melegszik, pl. a csuklótámasznál. Rá kéne bíznom egy profira a tisztítást? Esetleg valamilyen szoftveres megoldással lehetne a ventilátort kisebb fordulatszámra állítani? Vagy ez a típus nem a hűtés bajnoka? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz
SeniorTilla #35048 üzenetére
Köszönöm.
-
-
koshmar
addikt
Üdv!
Elképzelhető, hogy veszek a közeljövőben egy Probook 450-est.
A mostanában kapható 500 meg 750 gigás HDD-kre se a lassúságuk, se a tárhelyük miatt nincs szükségem, úgyhogy én azt azonnal kivenném, és beraknám a helyére 120 gigás Samsung 840 SSD-met.A garancia szempontjából ez gond lehet?
-
-
wwhy
veterán
HP gyári alkatrészeket tud vki beszerezni? Egy bill.-ről lenne szó.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #35038 üzenetére
annó gyárivolt,de most utólag feltett. de már akkoris,azvolt,mer nemtuttam rájönni,hogy adhatok ki F10 vagy F9 parancsot.De most rájöttem tegnap,hogy az fn-t lenyomva tudom kiadni.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35026 üzenetére
Sima ügy a belépés és nincs bios jelszó beállítva.
Na majd itt szétnézek kicsit most hogy átállítottam Angolra hogy milyen lehetőségek vannak mert pl látom hogy itt kell engedélyezni/tiltani az új lenyomat olvasót is.(#35030) kengyel
Nem tudom mi a normális ezeknél de szerintem nem vészes.
Tud meleg lenni ha melózik, főként a bal oldali szellőzőn át távozó levegő és az aksi környékén ill. némi meleg távozik elől is de normálisnak gondolnám. -
Ice&Lime
veterán
válasz
kengyel #35015 üzenetére
-nézd meg, hogy jól passzol e az akksi
-a fedél zárószerkezetét is ellenőrizd
-elég e a kijelző fényerejeItt van egy ph teszt is róla.
(#35032) zodo: igen, ha terhelés alatt van bármilyen laptop, akkor teljesen normális a szellőzőn át távozó meleg levegő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
már megvan,sikerült. fn kombinácioval kellet mégis,. ám 1 alkalmazásba kellett,amiben avval kéne,kellett volna leszállnom
-
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35020 üzenetére
Igen, tudom.
Furcsállom is kicsit mert nálam is így van a 6930p-n.(#35015) kengyel
Nekem ilyen van de csak múlthét péntek óta így nem tudok róla bővebb infóval szolgálni.
Itt vettem az apróba alfa156-tól ha ez segít, szinte tökéletes esztétikai állapot és hibátlan működés.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz
#10234880 #35017 üzenetére
Pár napos laptop felhasználó vagyok ezért csak tipp.
Fn + F10 próbáltad ?
(#35019)
Akkor nincs több ötlet mert elvileg az ilyen dupla funkciós billentyű gombok váltója ha jól tudom akkor az az Fn.
Esetleg, ideiglenesen adj meg más hotkey-t az adott programban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Remélem itt tud segiteni valaki. Az a problémám,hogy nemtudok F9 parancsot kiadni,amire kéne. csak a hangot veszi le. A lapi, Hp G62 és ehez hasonló a felső sor F1-től F12ig
. ahogy látni ezzen is ott a F9-nél ottvan a hang levétel,ahogy nekemis,s mikor akarnák f9 parancsot kiadni,hát nemcsinal semmit,csak a hangot veszi le. Esetleg megtudnám változtatni a biilentyűzet kiosztási parancsot,valahol,valahogy? linkbe nagyobban kijön úgyhogy [link]
[ Szerkesztve ]
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. Adott egy HP Compaq CQ58 gép. Gyárilag nem találok hozzá Win7 drivereket. Lehetséges hogy a neten hozzá lehet férni valahol? vagy esetleg egy másik típus HP driverével mennyen?
Előre is köszönöm Gábor -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Remélem jó helyre írok a kérdésemmel kapcsolatban.
Szeretnék vásárolni egy Hp Elitbook 6930p számú gépet.
Valakinek van ilyen esetleg ?
Mire kell jobban odafigyelni ezeknél a típusoknál vásárláskor ?Köszi előre is.
-
negyedes
addikt
Sziasztok
Egy hp probook 5330m hez keresek akut nem vagyonokertmert nemetbol hozzadk 200 euroert, max 17e ft szannek ra. tud valaki honnan lehet venni?
-
klambi
addikt
Szevasztok.
Hp 250 G2 laptopnál mikor w7 ete akarok usbn instalálni, egy drivert hiányol, és nem találtam hozzá hirtelen megoldást, és nem megy tovább a telepítés sem...
találkozott már valaki ilyennel, vagy tud rá megoldást? -
felora:)
tag
üdv!
egy kis tapasztalatot leírok, hátha más is beleszalad majd ebbe.
a lényeg, hogy megvásároltam egy hp 455 g1-es notit, amihez adtak win 8 64bit oprendszert. nem kaptam semmilyen adathordozón meg a fent említett programot, csak a winchesterre volt előre telepítve, serial matricához meg hozzá vagyok már szokva, ezért annak hiánya is feltünt. mivel legyalultam a winchestert teljesen és feltelepítettem a win 7 hp 64bitet, most az a probléma lépett fel, hogy vissza szeretném majd később rakni a win 8-at, de nincs miről.ezért felvettem a kapcsolatot a hp ügyfélszolgálattal, ahol leírtam a történetet és elkérték a címemet, majd közölték, hogy 5 munkanapon belül postai úton küldenek egy win 8 telepítő készletet.
nagyon pozitívan csalódtam, azt hittem elhajtanak a búsba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G5 -i7 -8550U 16GB RAM- 512GB SSD- Érintőkijelzős Prémium Üzleti laptop eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Alcor Snugbook N1431 cloudbook eladó
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest