- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shrike7973 #40711 üzenetére
Szerintem amíg nincs melegedési problémád, felesleges hozzányúlni. Minden szerelés kockázatot is jelent egyben.
-
válasz
Shrike7973 #40711 üzenetére
Gyári paszta? Én sokat bontottam olyat )gyári pasztásat), ezek barbárok, ahogy feltették. Egyik 2560-nál segített a saját pasztázás.
Megnéztem vidin, jó kis időtöltés szétkapni. -
Xantor
tag
válasz
Shrike7973 #36288 üzenetére
Nekem egy HP Pavilion-om van, ugyanez a helyzet, hogy csak win8/8.1-hez írja a drivereket, de gondoltam biztos jó lesz win7 alatt is, mert miért ne, de sajnos nem így alakult: USB 3.0-s csatik nem üzemeltek megfelelően, csak áramot adtak, de a gép semmit nem ismert fel bennük, Ethernet kábelen nem volt internet, csak wifi-n keresztül, bluetooth sem ment, stb., stb. Tehát az én tapasztalatom az, hogy win8-as driverek nem mennek win7 alatt.
-
And01
aktív tag
válasz
Shrike7973 #36288 üzenetére
Az elitebook, probook vagy egyéb üzleti gépeknél
alap a visszamenőleges win7 támogatás, viszont a
consumer tipusoknál: pavilion,envy esetén ez nem általános!
Jó eséllyel elmenne win7-el is viszont ezt próba nélkül
kijelenteni.... -
eastsider
nagyúr
válasz
Shrike7973 #35475 üzenetére
igen, hozzáteszem dell notin, előtte a HP-n is
-
eastsider
nagyúr
válasz
Shrike7973 #35473 üzenetére
pár hete huzamosabb ideig használtam a trackpointot, igaz dell notin, de én végül megszoktam... még így is sokkal-sokkal jobb, mint a touchpad
fixen le van tiltva a gépemeen....
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Shrike7973 #35471 üzenetére
Kíváncsi vagyok, vajon találsz-e megfelelő verziós drivert.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #35470 üzenetére
Update: A 16.0.3-as verzióval is csinálja. Jöhet egy 15.x ...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Shrike7973 #35468 üzenetére
Igen "globális".
Azért gondoltam, hogy ez is oké lesz, mert én nem szoktam olyan komplikált műveletekkel vezérelni se a touchpadot se a point sticket. Én még úgy használom a mostani touchpadokat is, mint a 8-10 éves laptopoknál, és ennyi még mindig elég nekem. Persze mások vagyunk. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Shrike7973 #35466 üzenetére
Windowson belül a vezrélőpult, egér beállításainál is van sebesség beállítási lehetőség, max. felhúzod a leggyorsabbra. és gombok beállítása.
-
Nixon18
senior tag
válasz
Shrike7973 #35462 üzenetére
Hello!
Ez nekem is elő szokott fordulni, de nem ilyen gyakran.
A legújabb és az eggyel korábbi driverrel is ugyanezt csinálta. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Shrike7973 #35462 üzenetére
Ha letörlöd a synaptics drivert bizotsan jó lesz, én nem is használom alapból.
-
válasz
Shrike7973 #31668 üzenetére
Szerintem a mechanika van elcsúszva vagy elpattanva egy kis pöcök. Akkor van ilyen, ha egyik pöcök eltörik. Az entert több is tartja, illetve fémrúddal is meg van vezetve, mert nagy a gomb. Ha garis akkor garban cserélik, ha nem akkor óvatosan pattintsd le a sapkát és meglátod, mi van alatta. Neten biztos találsz róla képet vagy videót, hogyan kell. Erre a fémrúdra kell vigyázni, főleg visszarakáskor.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Shrike7973 #31370 üzenetére
Sajnos nem vagyok ennek a témakörnek sem a szakértője, de szívesen megosztom a közelmúltam érintőleges tapasztalását. (majd bizos jön valaki szaki, aki részletesebben válaszol majd Neked, meg talán hasznos tanácsokat is ad)
Egy 8460p-t kellett elég biztonságossá tennem, ugyanis az előző notebookot épp ellopták.
TPM: hardveres, elvileg nem törhető védelem. Én a Face Recognition-t kihagytam. Szerintem kényelmi funkciónak elég a fingerprint. Ennek szintén tök kényelmes a weboldalakba integráltsága. Lett rajta power-on (nem emlékszem hogy a hp hogy hívja), bios jelszó. A lemez titkosítás helyett bekapcsoltuk a drive lock-ot. Szerintem hasonló célt szolgál, hasonló hatásfokkal. Ellenben nem lassítja a gépet (bár szendi bridzs+ssd). Ráadásul van saját negatív tapasztalás és a hp szervizből is hallottam óva intést (nem hivatalos forrás).
Még egy anti-theft szolgáltatás hiányzik.
Szerintem átlag hétköznapi halandó szintjén talán többet is tettünk az adatok, és az illetéktelen hozzáférés védelme érdekében.Szerk: ja közben látom, Te is előrébb vagy már. "Mindenkinek ajánlom, hogy a Windows újratelepítés előtt az összes tool-t a security manager-ben állítsa vissza alapállapotra." Mondjuk tapasztalásom szerint, pont a hp-nál van, op. rendszer alól is bizgerélhetőek bios szíintű beállítások. Ráadásul rendszer összeomláskor (hw hiba esetén) nincs mindig mód visszaállítgatásra.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #31370 üzenetére
Ebben a dokumentumban minden kérdésemre választ kaptam. Egyébként jól sikerült megoldás a hardware-s encryption - csak bekapcsoltam, és megy. Védi az egész HDD-t, így nem kell külön foglalkoznom a Linux partícióim encrypt-álásával. Szuper.
Mindenkinek ajánlom, hogy a Windows újratelepítés előtt az összes tool-t a security manager-ben állítsa vissza alapállapotra. Elfelejtett TPM jelszó például csak alaplap cserével orvosolható.
-
kutga
félisten
válasz
Shrike7973 #26291 üzenetére
Van rá vmi billentyűparancs is asszem.
socialkiller
Próbáld ki, a te gépedhez nem találtam a HP oldalán a driverek közt.MOD
Nem jó a link. -
kutga
félisten
válasz
Shrike7973 #26288 üzenetére
Nekem semmi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged