- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
maxXchip #33724 üzenetére
Ó, akkor mégiscsak ez lesz a ludas? Kicsit nehéz elképzelni, hogy ilyen gyorsan átviszi a hőt (ha jó), összehasonlítási alapom meg nincs. Esetleg van ötleted, hogy hol érdemes keresnem ilyen alkatrészt?
Bontottban annyira nem bízom, inkább újat vennék, mondjuk kérdéses, hogy árban megéri-e? -
426os
őstag
válasz
maxXchip #33643 üzenetére
Az 1-2 ki van zárva. Viszont a 3 érdekes és akár logikus magyarázat is lehet, bár a hűtőn semmilyen külsérelmi nyom vagy hiba nem látható (én legalábbis nem fedeztem fel semmit, amikor szétszedtem).
Majd szétkapom valamikor újra és tüzetesebben megvizslatom.Mennyibe fájhat itthon egy ilyen heatpipe?
Egyébként külföldi oldalakon keresgélve sokan panaszkodnak 625-nél túlmelegedésre, lehet, hogy selejtes vagy rossz minőségű hővezetőkkel szerelték egy jó részét. Most bogarat ültettél a fülembe, kicsit utánajárok a dolognak. Eddig nem gondoltam, hogy ez is lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest