Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ízlések és pofonok, én nem szeretem a tükröt és nem nevezném technológiai újításnak, a régi CRT-m is őrületbe kergetett amikor rásütött a nap. Napsütötte fényes szobában jóval nagyobb fényerővel kell járasd a háttérvilágítást, ahhoz, hogy láss is valamit, a matt kijelzővel ellentétben. Sötét környezetbe én is a tükrös felületet javaslom, de fényes helyekre semmiképp.
-
válasz
Szakiii
üzenetére
A Pavilion15 nem a Pavilion dv6-os. Kb az a kettő közötti különbség, mint a merci és trabant között.

A dv6-osban az alumínium ház mellett nagyon komoly hangrendszer van. A probook elbújhat mellette, mivel nem multimédiás gép. Ezért nem is javaslom a probookot. A fényes kijelző egyáltalán nem probléma, sőt szebb tőle a kép. Ez tulajdonképpen extra a matt kijelzőkkel szemben, technológiailag is újabb dolog. Ha a fényes kijelzőn kép van (márpedig használta közben van), akkor egyáltalán nem tükröződik.
Javaslok egy komoly multimédiás HP notit venni, Beats Audio hangrendszerrel, ha már hangzásra akarja használni.
Lewzke: az ujjlenyomat az aluburkolaton is meglátszik, sőt
-
Lewzke
őstag
válasz
MNorbert92
üzenetére
mert nem szeretem a tükröződő képernyőt és a tükröződő felületeket, nagyon látszik rajta minden ujjlenyomat, kosz és fényes szobában a szemnek sem tesz jót a tükröződő kép és az aktuális kép közötti erőltetett szelekció (fárasztó), szerintem a tükör nem munkára való ... a probook extra alumínium borításától masszívabb (a képernyőt jobban védi).
-
Szakiii
addikt
válasz
MNorbert92
üzenetére
Nekem volt ezelőtt egy gamer notim Clevo m570tu mérföldekkel hangosabb volt mint a mostani dv6 bár ez is nevezhető gamernek (i7 2670qm, 6770m) és szerintem csendes kis gép nagyon ritkán van hogy nagyon felpörög és megy a hűtés ezerrel, ezzel szerintem nem lesz gondod.
-
Lewzke
őstag
válasz
MNorbert92
üzenetére
a Probookot választanám és hozzá utólag egy SSD meghajtót, ha olcsóbbak lesznek a nagy kapacitásúak
-
MNorbert92
csendes tag
Szevasztok!
Hamarosan lecserélném a PC met egy notebookra. Lényeg hogy erősebb konfiggal rendelkezzen. Most jelenleg egy 4magos Quad Core q9400 procim van , 2 giga rammal , 500gb vinyóval , integrált vga val (nem vagyok gamer). Zeneírásra használom a gépet amihez jócskán kell memória és processzor. Néztem két laptopot . Ezekről kérnék véleményt hogy melyik érné meg jobban :
[link]
[link]előbbit mai napon láttam meg és nagyon kecsegtető ilyen konfiggal , és ez esetben a fényes kijelző sem érdekel. Viszont aki HP notival rendelkezik , az tudna nekem tapasztalatot mondani hogy terhelés mellett mennyire hangos a gép ? Ha úgy van akkor vennék alá hűtőpadot is
Válaszokat előre is köszi

-
szata.68
senior tag
Helló
A gépem (8440p) szervizbe került. A kérdésem annyi, hogy szóljak a szervizeseknek, hogy tisztítsák is ki belülről (állítólag eléggé szétszedték), vagy általában megcsinálják maguktól?
Érdemes még valamit megcsináltatni, ha már péntekig ott lesz?
Üdv.
-
Szakiii
addikt
Üdv, lenne egy hp dv6os laptop 6770m vga-val +hd 4000 gyári honlapról leszedtem a drivert annó de azóta frissíteni kellene pl a wow is kiírta hogy régi a driver problémákat okozhat, szóval frissítettem telepítettem de driver verzió maradt a régi és ha letörlöm a drivert és tisztán teszem fel a leszedett újat akkor nem is veszi úgy mintha lenne fent driver a gépen. Ötlet?
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
tudom hogy az svs15 ips. de az 15". az e17-ről meg csak egy ellenőrző kérdést tettem fel, hogy ugye az tényeg nem az és nincs belőle ips változat.

Akkor úgy néz ki, hogy a matt 17" fhd ips kategóriában, egyedül csak az acer aspire V3-771 vagy 772g szerepel. (300alatti áron) -
Zozi100
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
9,5 mm-es mindkét merevlemez magassága.Csak a kollégámnak volt egyszer olyan problémája,hogy nagyobb kapacitású merevlemezt mint ami gyárilag benne volt nem támogatott a masinája,az is HP volt,ez miatt van aggodalmam.Ha támogatja az nagyszerű lenne

-
-
Zozi100
csendes tag
Sziasztok
Van egy HP ProBook 4710s NX421EA tipusú masinám.A merevlemez lassan nyugdíjba készül benne,szeretném lecserélni,a jelenlegi 320 GB-s,amin meg hezitálok az a Seagate Laptop SSHD 1TB hibridje,csak nem vagyok benne biztos,hogy támogatná e a masina ezt a merevlemezt.Ha esetleg valaki hozzá tudna szólni megköszönném
-
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem találok normális keresőt / szűrőt.
A Hp oldala is katasztrófa.:
Válassz kategóriát, üzelti felhasználó, otthoni felhasználó. Üzleti: Kifinomult kép, kiemelt fontosságú, mindennapi hatékonyság, egyszerűen hatékony.
Otthoni: Felső kategóriás számítástechnika, Teremtés és szórakoztatás, Hétköznapi számítástechnika, Biztonságos és egyszerű.
De ha végignézem az összes 17"-osat, ott is csak annyi van hogy felbontás, meg LED háttér. De hogy TN panel, vagy IPS, vagy fejlett tn....
Most ez komoly? Emberek így választanak laptopot? Rettenetes. És még egy részletes kereső sincsen.
Általános kereső site-okon is csak annyi az opció hogy 17". Ne adj isten felbontás. Aztán kifújt.
Valahol egyszer találkoztam egy pro keresővel, ahol a matt-tól kezdve a numerikus billentyűzetig mindent belehetett állatani. Nem tudjátok melyik volt az?
(A Vaio E17 amúgy nem IPS?)
Ami IPS 1920x1200, matt, a hp elitebook-on kívül egyedül még az Acer Aspire V3-772G, és kifújt? -
-
Jazz
veterán
Milyen hp notik vannak 17" matt IPS full hd kijelzővel?
-
bktrll
csendes tag
Sziasztok!
Ő http://www.radium.hu/home-laptop-template/hppavilionultrabook15-b002sg.html
vagy ő http://ipon.hu/webshop/product/hp_pavilion_15_e010sh_e6a77ea_fekete_ezust/504521Főként videó vágásra használnám, játékok csak másodlagos szempont.
Ha jól értelmezem a másodikban erősebb proci és videó kari van, viszont az elsőbe 32gb ssd. Szerintetek melyiknek venném több hasznát? Melyik érné meg jobban?
köszönöm előre is a sgítséget!
-
zola-
őstag
win8-alatt hogyan tudnám elindítani a régi játékaimat? pl: dirt2
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném laptopcserét, avagy felújítást illetően.
Jelenleg egy HP Compaq 8510p (T7500, 4GB) géppel dolgozom, amit idestova 5 éve vásároltam (egészen pontosan 1 hónap múlva lesz 5 éves a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen még mindig működik különösebb hiba nélkül. Az akku 1x volt már cserélve, de jelenleg ismét cserére szorul, mert sajnos pár percnél nem megy többet konnektor nélkül, illetve az alvó módot sem bírja ki 1 napnál tovább.
Az akkun kívül szerintem a HDD-t kellene SSD-re cserélni a gyorsítás végett, viszont ez esetben vásárolnom kell egy beépítő keretet az optikai helyére, hogy oda be tudjam szerelni a jelenlegi 500-as WD HDD-met, amit szintén utólag vettem a gépbe. Amit sajnos már kicsit megbántam az az, hogy dedikált VGA-s gépet vettem anno, mert egyrészt semmi szükségem rá, másrészt roppantul melegszik, tehát amint valami elkezdi használni a procit akár 10-15% körül, a venti máris pörög fel, ami zavaróan hangossá teszi a gépet.
Tehát felújítás címszó alatt ezen a 3 dolgon gondolkodtam, kérdés, hogy ezzel járok jobban, vagy azzal, ha eladom a gépet, és veszek helyette másikat? Igaz, ha az utóbbit választom, akkor az nálam azt jelenti, hogy minimum egy minőségi üzleti szériás gépet, amivel várhatóan pár évig biztosan nem lesz probléma, ahogy a mostanimmal sem. (renew gép volt, 250-ért vettem)Esetleg csere egy nagyon megkímélt állapotú 6910p-re? 50k-ért tudnék most venni olyat T7700-al 2giga rammal 80-as HDD-vel, ezesetben nyilván a memóriát és a HDD-t áttenném a mostanimból, ezt pedig eladnám.
Hordozhatóság szempontjából szimpatikusabb.A tanácsokat előre is köszönöm!

-
Gesta28
tag
válasz
albi31
üzenetére
Ha ez megoldja a problémát, akkor a javítás még várat magára, feltéve, ha nem lesz nagyobb baj belőle, hogy nem kezeltetem időben a hiba okát.

Egyébként bármilyen Wi-fi modullal lehet kísérletezni? Van lehetőségem kipróbálni egy másik modullal, csak nem tudom, hogy felismerné-e. Vag maradjak inkább a jól bevált gyári modulnál? -
Drenadar
veterán
Néha a wifi térerőn egy sárga felkiáltó jel van, és azt írja : Limited. Vagyis nincs internet, de a gép mellett levő másik gépen rendesen megy az internet... ez a router inkopetenciája, vagy valami baj van a wifi modullal/driverrel? Eléggé idegesítő, van hogy a flight mód nyomogatásával visszajön, de most is csak egy reset segített... Tipp valaki?

-
koshmar
veterán
Üdv!
Már a HP recovery se működik. Elindítom, simán az F11-nel, bejön a folyamatjelző, utána hibaüzenet (100a).
Mit csináljak? -
-
petya1495
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion e050sh 17 colos notebookom, amiben, mint kiderült elég trágya videókártya van, ezt tudnám valahogy cserélni valami jobbra? -
Lewzke
őstag
4540s 1000M-es procival megéri? fejlesztőkörnyezeteket ez a proci is eldöcögteti, GPU-ra nincs szükségem és úgy nem találtam normálisabb külsejű notit ebben az árban, az i3-as verzió jóval drágább ráadásul ahonnan veszem még bónuszba kapok egy táskát is vele (87k az ára)
-
gery2123
őstag
[link]erre valaki?

-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném laptopcserét, avagy felújítást illetően.
Jelenleg egy HP Compaq 8510p (T7500, 4GB) géppel dolgozom, amit idestova 5 éve vásároltam (egészen pontosan 1 hónap múlva lesz 5 éves a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen még mindig működik különösebb hiba nélkül. Az akku 1x volt már cserélve, de jelenleg ismét cserére szorul, mert sajnos pár percnél nem megy többet konnektor nélkül, illetve az alvó módot sem bírja ki 1 napnál tovább.
Az akkun kívül szerintem a HDD-t kellene SSD-re cserélni a gyorsítás végett, viszont ez esetben vásárolnom kell egy beépítő keretet az optikai helyére, hogy oda be tudjam szerelni a jelenlegi 500-as WD HDD-met, amit szintén utólag vettem a gépbe. Amit sajnos már kicsit megbántam az az, hogy dedikált VGA-s gépet vettem anno, mert egyrészt semmi szükségem rá, másrészt roppantul melegszik, tehát amint valami elkezdi használni a procit akár 10-15% körül, a venti máris pörög fel, ami zavaróan hangossá teszi a gépet.
Tehát felújítás címszó alatt ezen a 3 dolgon gondolkodtam, kérdés, hogy ezzel járok jobban, vagy azzal, ha eladom a gépet, és veszek helyette másikat? Igaz, ha az utóbbit választom, akkor az nálam azt jelenti, hogy minimum egy minőségi üzleti szériás gépet, amivel várhatóan pár évig biztosan nem lesz probléma, ahogy a mostanimmal sem. (renew gép volt, 250-ért vettem)A tanácsokat előre is köszönöm!

-
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Talán mert nem lehet?

Tudsz valami alternatívát? Ami tudja minimum azt amit egy 8740w dream color 17" (és lemondok a 16:10-ről is). Lehet használt is.
-
Miért nem nézed meg azt a gépet, amelyiket meg akarsz venni? Ezek annyira szubjektív dolgok, hogy érdemes saját szemeddel megnézni. Én - ahogy írtam is már neked - csalódtam a 8740w kijelzőjében, gyenge volt a képe. 5-6 gépet láttam, mindegyik új volt, 0km-es. A kijelzők öregszenek, és ezek már nem mai gépek, tehát mindenképp nézd meg, ha nem akarsz csalódni.

-
válasz
lupakgabor
üzenetére
hp.hu-n keresd
-
Jazz
veterán
A hp 8740w-nél ez a 256k színmélység mennyire gáz? A legegyszerűbb színátmenet is töredezett lesz? Vagy hogy néz ez ki. (dream color egyszerűen nem kapható)
Összehasonlítás képpen egy Toshiba L500 satellite kijelzőjének mekkora a színmélysége? (sajnos nem találtam erről adatot)
-
gery2123
őstag
Hali itt is felteszem a kérdést, itt gondolom van a HP gépekkel tapasztalat. :-D sajnos telefonról vagyok és így linkelem. http://m.prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_45358-45358.html
-
lupakgabor
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És hol lehet elérni, ezeket a jó embereket?
Valaki egy e-mailcímet vagy telószámot? -
-
válasz
lupakgabor
üzenetére
Nem veszted el, de jobb ha az eredetivel adod vissza, már csak at adataid miatt is. A vásárlást igazoló bizonylat szokott kelleni, diszpécsertől függ.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
lupakgabor
üzenetére
dehogy buktad!
-
lupakgabor
csendes tag
Sziasztok!
Az a szituáció állt elő,hogy a hdd már majdnem bemondta az unalmast(hard disk sential 20%os kondíciót ír) ezért kicseréltem egy ssd-re.De csak azután vettem észre h még érvényes a gari miután kicseréltem.Az lenne a kérdésem, hogyha visszateszem a régi hdd-t akkor nem cseréli ki a hp gariba hdd-t?Vagy ott buktam a garit,hogy kiszedtem az eredeti hdd-t?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egy rakat panelt lehet venni a neten, újak, már rég nem gyártott notikhoz is....igaz dream colort nem találtam.
Én most itt gondoltam pl. egy hp szervízben lévő upgrade-re is.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Gesta28
üzenetére
Szia!
Integrált a WiFi-d?
Ugyanis most kaptam szét a GPU hibás Pavilion DV 9700-asom,és lehet hogy jó lenne a tiédbe a WiFi modul.
Ha veszel egy kis fáradtságot hogy utánanézz,elküldöm egy próba erejéig,aztán majd megegyezünk.
Az én WiFi-m garantáltan működik.
Azzal használtam,mikor megadta magát a masina. -
Nem tudom, de ha belegondolok nem hiszem, hogy működni fog. Ezek komoly gépek, és a házilagos barkácsolás sztem csak többet árt, mint használ. Ki akarna eladni egy dreamcolor kijelzőt? Ez csak egy kérdés; persze az, akinek elszállt az alaplapja. És ha nem megy? Azt mondja, nem dreamcoloros gépbe raktad ,azért nem megy... bukta.
-
Jazz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi.
És a 8740w-nél, utólagos panelcserére, upgrade-re van lehetőség? IPS Dream Colour-ra. Akár hp szervíznél, vagy bárhol. Vagy valahol megvenni, aztán manuálisan is kicserélem ha kell.
-
albi31
aktív tag
válasz
Gesta28
üzenetére
Nyugodtan vegyél egy külső USB-s Wifit-t,meg aztán,legrosszabb esetbe visszaviszed azzal,hogy nem jó a gépedhez,és vissza fogják adni a pénzed(erre 8napod van ha jól tudom,de nálad rögtön kiderül)..most is van egy DV6-s nálam,és külső USB-s Wifivel megy gond nélkül!
(#33037) il_v : Én a helyedbe megcsináltatnám,mert a gép amúgy sem ér sokat a piacon,hát még így,szerelő kb 25eFt körül venné meg,de lehet hogy sokat mondtam!..laikus meg félne megvenni,mert a szemébe egy rossz gép lesz!
-
dangerzone
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Banyek, hogy ez nekem nem jutott eszembe..

Köszi
-
-
válasz
dangerzone
üzenetére
nem, hanem a gyorsgombok driverét tedd fel
-
allein
addikt
Üdvözletem. Hp Pavilion Sleekbook 15-B003SH típussal kapcsolatosan lenne pár kérdésem. HP ügyfélszolgálat elmondása szerint "jó fej volt a gyártó" és ehhez a tipushoz rakott fel az oldalra drivereket, nagy része win8 alá. Op rendszer nélkül árulták a laptopot, win7 lett feltelepítve mert ez az ami céges windows, még mindig van olyan driver amit nem találtam meg. Illetve árulja el valaki milyen módon tudom kikapcsolni a touchpadet? Előző gépemben voltak feltelepítve CARE nevű programok ami által nagyon egyszerűen ki tudtam kapcsolni a touchpad részét. Másik érdekes és bosszantó jelenség, ezért csak magamat hibáztatom, előző gépem Sony Vaio i3, 4 gb ddr3 ram, cpu 2.4 ghz. Mostani hp, i5, 8 gb ddr3 ram, cpu 1.7 ghz. Sonyban sata 2 port van, hp-ban sata 3 port. Kivettem a sonyból a sata 3-as ssdt, mégis minden lassúbb a hpn, miért van ez, alacsonyabb frekvenciája a cpunak, esetleg a chipset? Állítolag turbo módban 2.3 ghz-re fel lehet tornázni a cput, ezt gondolom biosban kell beállítani? Ha valami gond lenne ebből, garancia nem vész el? SSD mérés, sonyban sata 2 port, hpban sata 3 port.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Ha egy hp8740w billentyűzete eredetileg angol kiosztású, cserélhető magyarra?
-
il_v
csendes tag
Van egy 3 éves HP Compaq 610 notebookom.. Rossz az aksija, van hozzá egy univerzális töltő és csak úgy működik, hogyha állandóan rá van dugva, illetve most már (nem tudom miért), nem tudom teljesen bele dugni a töltő végét, csak kb a hegyét, épphogy el kell találni h milyen szögben tudja tölteni és akkor bekapcsol.
Ezen kívül semmi baja nincs a gépnek, tökéletesen működik...
Mennyit érne meg, hogyha el szeretném most adni? Mennyi lenne a reális ár érte?
-
Gesta28
tag
válasz
albi31
üzenetére
Ez aztán a jó hír.
Már volt javíttatva a vga, majd az északi híd is, most meg ez....
Érdemes egyáltalán megjavíttatni, vagy inkább vegyek egy külső usb-s Wi-fi-t?
Igazából az lenne a jobb megoldás, de nem tudom, hogy úgy működne-e 
Már elég olcsón hozzá lehet jutni usb-s wi-fi-hez, de ezt csak akkor, ha úgy menne, ha nem biztos, akkor inkább marad a kábeles megoldás, aztán majd valamikor egy javítás.
Nem tudom mennyibe fájna egy javítás manapság
-
dangerzone
addikt
Ha nem működik a fényerő szabályzó gomb, mit lehet tenni? VGA driver csere?
hp 4340s, 2 napja volt win reinstall ssd-re, azóta nem működik.
-
KisBundi
őstag
Sziasztok!
Egy HP DV6 6002eg laptopra szeretnék szert tenni. Ebben a processzort lehet cserélni azaz PGA tokozása van vagy BGA?

-
albi31
aktív tag
válasz
Gesta28
üzenetére
azért kérdezem,mert jellemző hogy a már ismert szériahibás Nvidia-val megy a mókolás,vagyis megjavíttatják,és megy rögtön piacra,pedig tudják,hogy nem lesz hosszú életű...tipikus déli híd hiba,ha a wifi már nem megy,persze,megpróbálhatod hogy kicseréled,de 95% hogy déli híd hiba!(ami egyben vezérli a hdd-t,odd-t,és egyben VGA is,és a wifi-t is ő kezeli!...az újabb gépeknél a Wifi-LAN már egyszerre száll el,a régieknél,csak a wifi.
-
Gesta28
tag
válasz
albi31
üzenetére
Már elég rég óta nálam van (amúgy 2006-os modell
), azóta átesett kisebb-nagyobb szervizelésen. Eddig minden rendben volt, bár mostanában a wi-fi kezdett össze-vissza működni. Hol bekapcsolt, hol nem, most viszont már abszolút nem érzékeli, hiába tettem fel hozzá a saját driverét. A driver pedig már láthatóan fel van telepítve, de semmi hatása a wi-fi-re.
Te esetleg tudsz valamit, amit én még nem?
Lehet, hogy elszállt a wi-fi? Esetleg bios frissítés segítene? -
apukám72
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm hogy kioktatsz hogy ki a barátunk
,de mint már leírtam nem megy. -
petya1495
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi a választ, akkor kellően mellényúltam videókártya téren.
-
-
petya1495
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
és ezt valahol tudom szabályozni? vagy automatikusan csinálja, annak függvényében, hogy mennyire van szüksége?
-
Dickassman
csendes tag
Hello, mit tudnátok erről a laptopról mondani?
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/pavilion-15-e003sh-e6a71ea-p178803235/
Ismerősöm keresne laptopot lány, egyetemre, valami olcsó megbízható.
facebook, film, wolrd, pdf, kb ennyi. -
-
petya1495
tag
AMD Radeon HD 8330 (legfeljebb 1,98 GB)
Ez a legfeljebb 1.98 GB mit takar? -
apukám72
csendes tag
Sziasztok!Volna egy kis problémám.HP Compaq 610-es(Processzor : Intel® Core™2 Duo T5870 2 Ghz,Merevlemez : 320 GB Memória :2 Gb DDR 2,Operációs rendszer: Windows 7 Home Premium )laptop,a kijelzője tönkrement,de a többi része működik.De nem is ez az igazi baj,hanem hogy nem tudom előcsalogatni a BIOS-t!Videó kártya szerintem rendben lehet mert külső VGA-ról indítottam,csakhogy átlépte mindig a bios-t.Próbáltam különböző billentyű paranccsal de semmi.
Bekapcsolás után próbáltam szinte az összes billenytűvel (F1-F12,Delete)de átugorja,vagy lefagy és utána rögtön az operációs rendszert tölti. 
-
törölt tag
sziasztok
egy kis segítség kellene
valami miatt a normál crtl c/v kombináció nem működik, csak ha az Fn billentyűzet is hozzá van adva ezekhez
probook 4530s
mit állítottam el? -
gatavis
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy a HP 2530p típusú subnotiba milyen SSD-t tudod venni? (DVD író van benne)
Olvastam a HP oldalán, hogy csak 1,8"-as fér bele, de hallottam olyat is, hogy belefér a 2,5"-os is, de csak a 7mm vastag... Utóbbi esetében a Samsungra gondoltam, mennyire megbízható? Egyéb ötlet?Válaszokat köszi előre is,
Üdv:
Tamás -
wargar
csendes tag
válasz
petya1495
üzenetére
Sziasztok! Mi tegnap vettünk egy HP Pavilion e050sh-t.Ledöbbentett a win7 támogatás hiánya.Pedig maga a hardware része nagyon ígéretesnek tünt,főleg a friss fejlesztésű APU. Remélem sikerül összevadászni a drivereket. Kis segítséget tudna valaki adni,hogyan kezdjek hozzá? Driver managerrel például? Köszönöm előre is.
-
petya1495
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
kár..pedig a "játékra szolgáló videókártya" kapta a legtöbb pontot az élményindexnél, érdekes
-
-
petya1495
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion e050sh 17 colos laptopom, mivel nem találtam hozzá win7 drivereket, ezért ment rá a win8, de szívesen megpróbálnám win7-el is, szóval ha valaki tudna adni egy linket ezekről a driverekről, akkor azt megköszönném.
Illetve van egy másik problémám is.Régebbi, nem nagy gépigényű játékok laggaolnak rajta, ez a win 8 miatt van?Hallottam olyat is, hogy amiatt lehet, hogy az integrált videókártyám megy és nem a játékra szóló.Ezt hol lehetne beállítani? -
Gesta28
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Pavilion DV6000-es notim, amire nemrég tettem fel a Win 7 Ultimate-et, ami működik is rajta viszont a Wi-Fi-t nem kezeli semmilyen módon, hiába teszem fel hozzá a Vistához található drivert, mert ugye Win 7-hez nem adtak ki ehhez drivereket, a Vista driverekkel pedig bőven megelégszik.
Egyébként Nvidia nforce chipset van a gépben, de azzal is problémázik néha, ha frissíteni szeretném a driverét.
Kérdés: Egy bios frissítés tud valamit segíteni? Az még nem történt meg, vagy inkább nézzem meg a wi-fi-t, hogy megfelelően működik.e?
Valami egyéb ötlet?
-
Üdv!
Akad itt vki, aki sikeresen szabályozta a hűtést, és a venti fordulatszámát 2560p-ben, vagy 2570p-ben?
HPfancontrol-lal, vagy máshogyan?
-
Hali!
Kozben talaltam egy oldalt ahol van hozza wifi driver: [link]
Ismeritek esetleg, megbizhato oldal lehet?
Igazibol 2 eves a wifi drivere, szerintem meg az eredeti, amivel vettem a gepet, erdmes frissiteni? Ha automatan nyomok ra, hogy frissitse, akkor azt irja, hogy a legujabb van fent.

-
Nem fogsz benne csalódni, a te felhasználásodra kiváló gép, még sok is
Biztos sokan irigyelnek most itt
az új géped miatt.Én ha vennék, csak IPS kijelzőset vennék már. Sok Sonyt eladtam IPS-el, teszteltem is 1-2-t, és nagyon meggyőző a képminősége. HP EliteBooknál ezt Dreamcolor-nak hívják, aminek horror ára van. Főleg az a jó benne (a szépségen kívül), hogy nem mennek el a színek, nem változik a fekete, stb. a kijelző függőleges látószögétől függően. Magyarul nem kell mozgatni a kijelzőt, ha más magasságból nézed/nézik.
-
heim
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A cégbe eddig csak HP business laptopok voltak és nagyon meg vagyok velük elégedve, (az első 2005 ős 6310 es volt ami még ma is működik a gyerekek jól elszórakoznak rajta hiba nálkül, a szervízzel sem volt problémám...) úgyhogy nem szívesen váltanék. Az Áfát levonom a befizetendőből úgyhogy a 260.000 HUF szerintem vállalható...
-
Dhampir
félisten
válasz
Drenadar
üzenetére
Többet kellene ajánlani az Envyt, ha ennyire jó.

Sajnos az Envy számomra "terra incognita", azaz "ismeretlen terület".
Személyes tapasztalattal csak egyes ProBook-típusokkal, 8710w és egy régi Compaq gépről rendelkezem.Persze sokat ajánlgatunk olyan gépeket, amelyeket csak tesztekből ismerünk és visszahallunk valamennyit a megbízhatóságáról.

Sajnos minden gépet nem próbálhat ki egy hétköznapi ember, csak abban az esetben, ha közel áll hozzá a foglalkozása, mert szervizes vagy kereskedő.
-
Szerintem vedd meg az Elitebookot. Az eredeti win és 3 év gari nem gond, minden gép eredeti winnel jön ebben a kategóriában, az Envyk is. Bruttó 240-ért van már Envy6, Core i7-tel, 8GB-tal, SSD-vel + 1TB HDD-vel és 2GB-os Radeon HD8750 VGA-val, alumínium burkolattal, Beats Audio hanggal, stb.
De nem FullHD-s, ebben a méretben elég ritka a FullHD, ezért jó az EliteBook neked.
Mondanám, hogy Sony SVS15-ös FullHD IPS kijelzővel (ami megeszi az EliteBook képét reggelire) 240-ért, de meg fognak kövezni, meg hát gondolom HP-t szeretnél
ezért nem mondom. -
válasz
Drenadar
üzenetére
Jaja

Csakhogy többet adnak el a világon végfelhasználóknak a Pavilionokból, mint a probook vagy Elitebook sorozatból. Ezt itt azért nem mindenki tudja, és fanatikusan üzleti szériásak. És milyen érdekes, ugyanaz a kijelző van bennük, meg stb...
Kíváncsi leszek majd a reagálásokra ismét, mint már 25X korábban

Az elitebooknak a garanciája komolyabb, ez vitathatatlan, de úgy megkérik az árát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Valaki egy e-mailcímet vagy telószámot?

Már volt javíttatva a vga, majd az északi híd is, most meg ez....
,de mint már leírtam nem megy.

az új géped miatt.

Pyttawrx