- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
NoOne1976 #1116 üzenetére
Telekomnál.
Nekem megéri mert így is úgyis fizetek a korlátlan belföldi telefonhívásért és 15 gb netért havi 11 e ft-ot.
Tehát nem keveset.
De nálam az igazi kedvezmény generátor az a Magenta 1.
Ha nem veszek kütyüt akkor sem lesz kevesebb a havi díjam.
Másrészt a Lite telefont ami ingyen volt meg ajándékba adom.Egyébként szolgáltatónál kedvezmény nélkül telefont nem érdemes tenni mert direkt túl van árazva.
-
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1119 üzenetére
Még a 20e/hó csomaggal is 228e. [kép]
Vmi extra ügyfélkedvezmény, vagy tripla előfizetés (mobil, tv,vezetékes internet) kellett még oda.
De nyilván h neki ez így is úgy is van, akkor jól teszi, h kihasználja, h jó áron adnak neki telefont.
Nekem céges előfizum van, nem tudok rá hűséget vállalni, cserébe 5e a havi számlám, és nem tudom túllépni, mert nincs mit túllépni. -
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1116 üzenetére
Vmelyik szolgáltatónál kellett ennek történnie, vmilyen csomagra vállalt 2 év hűségidő vállalása mellett. T-nél 275e Dominó csomaggal (hűség nélkül) a két telefon (Honor 200 Pro + lite).
Szerintem még mindig a MM-os beszámítós ár volt a legjobb, amennyiért bárminemű rablánc nélkül hozzá lehetett jutni. -
klimokrisz
tag
válasz
NoOne1976 #933 üzenetére
Szerintem nagyon jó ez a telefon!
Huawei P30 Pro-ról váltottam a Honor 200 Pro-ra, és nagyon elégedett vagyok vele. A készülék rendkívül gyors, és élvezet rajta mindent csinálni. A fotókkal is teljesen meg vagyok elégedve, nappali és éjszakai képekkel egyaránt.
Grafikusként és "kocka emberként" (már 30 éve dolgozom ezen a területen), naponta foglalkozom képekkel, és a Honor 200 Pro képei kifejezetten jók. Akinek ez nem elég, az vehet drágább telefont, de vajon hol fogja azokat a képeket felhasználni? Plakátokon? Valószínűleg sehol.
Legfrissebb képek vele:
220 éves az endrődi Szent Imre templom
Az első gyomaendrődi LEGO kiállítás és találkozó
Éjszakai fotók
Honor 200 Pro képek (este)
(Ezek a képek mind 100%-ról, 70%-ra vannak butítva a web tárhely miatt)
Vagy a facebook profilom alatt vannak még több képek egészen 2024. július 2.-ig mivel akkor vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest