- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merwinhunter
újonc
Bocs, hogy csak most reagálok, akkor ezek szerint megjött a töltőd aliról? Ennyi idő használat után úgy gondolod hogy érdemes lehet beszerezni, vagy van más élhető alternatíva, ami majdnem hozza ugyanazt a sebességet? Nekem fontos a gyors töltés, nem elég ha a QI padot használom csak. Köszi!
-
osonte
őstag
Azta, az elég fura!
Nem akarom szétszedni amit drágán vettem, de tuti nem így néz ki. Vannak azért árulkodó jelek, például a nyomtatás is halványabb, meg azért a piktogramok hiánya, gondolom rá lehet keresni melyik mit jelent. Az enyémnek a súlya, csak a töltő 148 gramm.
A nyomtatás sokkal jobb, az simán látszik: [kép] .
Kis elütés: 1. 6A (van egy szóköz a 6 előtt), az eredetin rendesen 1.6A... -
osonte
őstag
Még gyorsabban be is fejezi. Ami érdekes lehet, hogy az Alis töltőn mennyi piktogram van, azokon jóval kevesebb szokott lenni, különböző védelmeket például ki szoktak spórolni. Én már láttam kigyulladt töltőt, kábelt és mindnek kedvező volt az ára. Én bedugva szoktam hagyni a konnektorban, így bár jóval drágább az itthoni beszerzésű töltő és azon belűl is biztos forrásból származó (nem GSM bolt), de nem kell aggódnom ez miatt. Persze ez nem azt jelenti, hogy az Alis töltővel biztos gond lesz.
Mondjuk volt olyan is, hogy az egyik itthoni nagykerben teli árban bekerült Samsung hamisítvány, "gyári" töltőként. Mondjuk biztos nem direkt volt, de akkor már jobb az Alis olcsón, mint drágán a hamisítvány.
Ezek szerint kikapcsolva nem tölt gyorsabban, mint bekapcsolva. -
lcee79
addikt
Ja úgy mindenkitől kérdezve, hogy
én is pont töltővel kapcsolatosan akartam kérdezni, hogy bármilyen töltő jó lehet hozzá, aminek a nevében ott van a GaN?
Mert ha rákerestem Honor 200 pro töltőre az emagon akkor kihozozz egy rakás GaN töltőt
van drágább, olcsóbb, és lehet hogy jók lennének ezek is, nem? -
kp78
addikt
Miért vennéd az Alzánál, ha a MediaMarkt-nál -30e Ft kedvezménnyel 200e-ért megkapod, ha viszel egy bármilyen telefont, aminek az IMEI számát ki tudják olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest