- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz
merwinhunter #1178 üzenetére
Szeva, kipróbáltam, a kábelre dugható mérő szerint 30W-al töltött (45%-on volt a teló kezdéskor). Ha rádugtam a Blitzwolf BW-S26 töltőt az 50-el tolta, igaz type-c-type-c kábelen. A gyárinak írt 100W-os töltő egyik usb-a-type-c kábelemmel sem tudott többet 30W-nál. Mondjuk az a fura, hogy a gyári 66W-os is kb ennyit tudott a kábeleimmel, szóval lehet, hogy azok a hunyók, bár 2-3 ampert csak kellene tudniuk, ha 6, ill 10A van ráírva, az meg ugye 20V mellett min 40W kellene legyen.
Ami még észrevettem, hogy bekapcsolt kijelzőnél visszaesik 20W-ra a Blitzwolf is, ha kikapcsolom, felmegy 50-re. Nekem az 50 bőven elég.
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, arra van kinek ötlete, hogy lehet elérni, hogy néma, vagy ne zavarja módban ne csak a csengő és üzenet hangok legyenek némítva, hanem a média is?
-
-
Naigen
aktív tag
Aliról esetleg rendelt már vki ebből? "original"
[link] én voltam olyan bátor, ha ide ér megírom mit tud. -
Naigen
aktív tag
No, Nagykanizsán úgy ment, hogy csak nevet, címet, telszámot és mailt kértek. 30 lejött az árból és a Honor 9-et 3038 forintért számolták be, így 33038 forint kedvezménnyel el is hoztam egy feketét, mert csak az volt. S21FE - t is megnézettem, arra a rendszer 36163-as ajánlatot mutatott, az azért egy 20-assal többet tud sztem, így a Honor 9 maradt, mint beszámítandó. Alig vártam, hogy bekapcsoljam, 431-et kaptam.
-
Naigen
aktív tag
Nálam volt a hiba, sima 200 12/512 volt és most is annyi Alzán
azért nem találtam most 200 pro-ra szűrve.
-
Naigen
aktív tag
Normál állapotú S21 FE lenne, amit vinnék, vagy egy Honor 9. Ha jól értem - 30 plusz a készülékért ajánlott ár kerül levonásra. Vagy csak fáradt vagyok és rosszul értem?
csak vagy Győrbe, vagy Fehérvárra kell mennem, mert Zalában nincs fehér.
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, esetleg vki vásárolt 200 pro-t az Alzánál, ha igen, 431-et vagy 430-at kapott? Vagy ez is, az is előfordul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest