- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz
CsiguszMaxim #27069 üzenetére
Persze.
Hétvégén meghajtom valamiről. -
válasz
CsiguszMaxim #26983 üzenetére
Hozzátenném, hogy a harisnyát pont akkorára kell vágni, hogy a zsugorcsővel "kifeszítsd".
Így hülyén hangzik, de sztem érthető.
Ugye a kábelharisnya akkor fed a legjobban, ha teljesen "ki van feszülve". -
spuros
őstag
válasz
CsiguszMaxim #26983 üzenetére
Pontosan erre voltam kíváncsi.. Köszönöm..(:
-
válasz
CsiguszMaxim #26966 üzenetére
Dögös lett, főleg hogy kicsit a magaménak is érzem
. Bár nagyon tetszik, főleg hogy ez az én színvilágom is
.
-
shteer
titán
válasz
CsiguszMaxim #25352 üzenetére
házilag slot-in?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #25356 üzenetére
Az sem rossz. Bár mióta bevált a wintoflash free progi, azóta csak usb-ről telepítek wint, majd fele annyi idő.
A fűrészeléshez türelmet kívánok. -
AndrewTdi
addikt
válasz
Marad az USB-ről való wininstall.
-
Zodicus
senior tag
válasz
Ez komoly. Belseje milyen volt?
-
válasz
CsiguszMaxim #24127 üzenetére
Szerinted rakjam lejjebb? Azért hagytam ott, hogy a 2 vinyót egy kicsit hűtse...
-
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #23749 üzenetére
tök jó hogy egy ilyen minőségű kép után is azt mondjátok, hogy szebb.
na, majd ha végleges lesz.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #22351 üzenetére
Írtam püt
-
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #22080 üzenetére
egyszerü de jo
egy teljesen átlagos felhasználo gépe
szépen karban tarva
-
csokad
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #22080 üzenetére
kábel a rengetegben
én ezért veszek modu tápot meg pls nem értem az embereket mindek kell 3nál több winyó!
nekem 1is elég
-
sebo
tag
válasz
CsiguszMaxim #21817 üzenetére
-
nemethati
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #21762 üzenetére
Kimondottan előnyös helyen van az ATX csatlakozó
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
CsiguszMaxim #21695 üzenetére
van benne valami, de csaknem
BTW: valaki tud olyan házat, amit már említettem?
konkrétan:
"Tudtok nekem javasolni valami Obsidian kategóriájú házat amibe gond nélkül be lehet szerelni egy Silentstar Dualboxot?Nézegetem is a fullos (elvileg teljesen wasser kompatibilis) házakat, de egyikbe sem lehet winyóhűtést rakni... elég nevetséges
konkrétan nekem a winyók voltam a leghangosabb alkatrészek, amíg bele nem kerültek a boxba. (pedig 2 Samu winyó, ami nem éppen a hangos kategória)" -
veector
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #21663 üzenetére
Bacardi a radiátoron?
Amúgy szép lett -
pincehely
addikt
válasz
CsiguszMaxim #21643 üzenetére
Önsanyargató vagy!
Bár én a Genius sw hf 5005-öt cipeltem Zuglóból Újbudára, majd a vasútállomásra, majd vonatoztattam Pincehelyig, onnan 3km haza gyalog.
Kicsit leszakadt a vállam.
Nem tudom mennyi, de olyan 25kg körül lehet, ha nem több. -
Erdei88
veterán
válasz
CsiguszMaxim #21380 üzenetére
Én 60centivel számoltam a kábelhosszt. 24+8+8+6, és inkább több legyen mint kevesebb
-
Henk
veterán
válasz
CsiguszMaxim #21380 üzenetére
Ha nem hosszabbítókat harisnyáz hanem a tápot akkor azért el lehet pár m-t fűzni bele. Olyan 17 körül nekem is belement bár nekem még az előlapi panel hosszabbítóvezetékei meg a ventik is harisnyázva vannak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #21253 üzenetére
"(#21252) Cthulhu Dawn: Őőőő lemaradtam valamiről?
"
A tisztaság nem ismerőjéről: [link]
A gépe belseje hasonló. -
Daffni2
addikt
válasz
CsiguszMaxim #21249 üzenetére
Azt a kurv@ életbe, első ránézésre olyan, mintha be sem lennének "kötve" az alkatrészek.
-
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #21249 üzenetére
rendezett géped van, kár hogy vannak olyan emberek akik inkább leszarják, és nem szánnak rá fél órát arra, hogy ne fulladjon a procijuk a kábelektől. nevet nem mondok, de célzást igen. elit mesterlövész
-
urdongo
tag
válasz
CsiguszMaxim #21223 üzenetére
Igen....a deszka nekem is szálka a szememben.
De most nincs rá külön keret. Remélhetőleg fél éven belül megoldódik a probléma egy I7-essel egyetemben.
-
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #21213 üzenetére
kérésed számomra parancs. a pc-style ma is frissült.
-
Overclocked
tag
válasz
CsiguszMaxim #21072 üzenetére
Köszönöm!
-
PartyShan
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #21022 üzenetére
Nekem meg 13mm-es van a satán és teljesen jó rá. Nem tág
-
zuchy
őstag
válasz
Nekem ilyen van a sata kábeleken. A 13-as túl nagy lenne.
(#21024) jones965: Azt hiszem, nekem elég erős szövésű van, szóval olyan nagyot nem tágul, a 3mm-s kb 5mm-re tud max tágulni. Ebből a fajtából.
-
jones965
Modder
válasz
Az hogy a 13 mm-es kábelharisnya mire jó, azt legfőképp az anyaga határozza meg. A nylon harisnyák a legtágulékonyabbak, a jobb minőségűek- sűrű szövésűek az eredeti mérethez 2-5 mm-vel képesek tágulni.
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20994 üzenetére
Vicces vagy.
-
urdongo
tag
válasz
CsiguszMaxim #20973 üzenetére
CsiguszMaxim , Gazsi00 - Köszönöm
, bár a képek tényleg nem túl jók.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20946 üzenetére
Na közben már találtam választ. Ha minden igaz a következő havi ösztöndíjból lesz pénz nyersanyagra és végre belevágok.
-
Hevius
tag
válasz
CsiguszMaxim #20941 üzenetére
Szerintem igen, legalábbis mikor én ismerősömnek csináltam egy kábelezést azzal melegítette.
(kezdő vagyok még)
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20935 üzenetére
Tűvel nem egyszerű, ehhez egy pár tized mm vastag 1-1,5 mm széles 1 cm hosszú eszkösz kell. Én magam csináltam ilyem szerszámot.A gémkapocs végét ha megkalapálod, az is jó lesz.
Egyébként először felfele kell nyomni a kábelt, a céleszközt kétoldalt annyira betolni a csati és a műanyag burkolat közé, míg nem hallod hogy bepattannak a kis rögzítő fülek. Na ekkor fog kijönni a helyéről a kábel. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
CsiguszMaxim #20927 üzenetére
A fekete színű test-kábeleket piros harisnyával vonta be. Minden más kábel feketében van.
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20922 üzenetére
A pirosak a test kábelek, de nem csak a 24 pinesnél, hanem mindegyiknél.
-
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #20917 üzenetére
igen, nagyon jo levegöszállitásu ventilátorok
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20767 üzenetére
Csinosak azok a piros ventik. Mth-n is meg lehet majd csodálni?
Remélhetőleg igen, hacsak el nem lopják.
Egyébként a ventik lapátjai is házilag lettek pirosak.
-
válasz
CsiguszMaxim #20763 üzenetére
MUHAHAHA
<= sátáni kacaj.
Ha szép állapotban van, akkor jó áron eladható, mert drága lett.
-
válasz
CsiguszMaxim #20760 üzenetére
Mert előbb kedves barátomnak el kéne hozni az 50m harisnyámat, úgy ~fél éve megy érte.
Ha az megvan, akkor kezdek neki. -
válasz
CsiguszMaxim #20708 üzenetére
Így teljesen érthető.
Egyébként Enermax-ból asszem lehet kapni 425-öset, az is van olyan jó.A HDD tartó keret-et pár szegecs tartja, csak le kell csapni a fejüket, és kivehető.
Ventihely kivágás. -
urbanjozsi
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20708 üzenetére
A táp alatt, a ventinek megfelelő méretű lyuk kivágása, hogy a táp kintről szívja a friss levegőt. A HDD-nél ha jól látom, a kábelek hátul mennek, így azt nem bántanám. Az I/O panel feletti ventihelyre raknék egy ventit, annak a rácsát szintén kivágnám.
Röviden ennyi
Amúgy rendezett kis kuckó! -
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #20704 üzenetére
faja a cuccos, ,,szexi" aza vga
-
válasz
CsiguszMaxim #20705 üzenetére
Meg.
Viccet félretéve, nagyon jól sikerült a kábelrendezés, grat!(pici off: minek neked 600-as táp?)
MOD: nem gondolkoztál még rajta, hogy kivedd/elforgasd a HDD tartó keretet, kivágd a táp alatt a szellőzést/tetejében dettó, fesd az egészet feketére belülről?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
CsiguszMaxim #20642 üzenetére
Ha állod, én csinálok neked amennyi kell!
-
aero.
veterán
válasz
CsiguszMaxim #20634 üzenetére
Olyat még nem láttam. A Xigmának van fehér ledes, átlátszó narancs lapátos verziója.
-
Eddie141
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20169 üzenetére
Hát igen, eléggé időigényes
Természetesen énis hosszabitót szeretnék moddolni, mert félnék megbontani a corsair kábeleit. A linkelt irás már akkor lenyűgözött amikor felkerült, és akkor nekem is még cska egy cm690-em volt, és azt moddolgattam
Egyedül a hőlégfúvóval lenne problémám, mert olyat nem tudok sehonnan beszerezni. Hány fok kell a zsugorcsőnek, hogy összemenjen? Gondolom hajszámíróval nemsokra megyekCthulhu Dawn: A 3d-s modellt én készitettem, 3ds- max design-al
Igazából még cska kezdetleges, de bővitgetem, ahogy az időm engedi. Inkább a valódival foglalkozom, és amúgyis egész nap ott ülök a 3ds elött, igazi fellendülés ha nem azt kell csinálnom, hanem valami igazit
Bár való igaz, hogy nagyon szeretek 3d-zni
Nem hiába dolgozom azt, amit
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20164 üzenetére
"Bár a reklámot nem bántam, de szerintem mégiscsak magam csinálom meg."
Helyes. Én is így tervezem amint lesz nyugodt három hetem, hogy nekiálljak babrálni. Viszont ebben az esetben is jobban jársz, ha hosszabbítót veszel csak a harisnyázatlan fajtát, mert a tápnál nem biztos, hogy örülnek gariztatás esetén ha piszkáltad.
Eszközök pedig tudtommal házilag is megoldhatók. Sokan csinálták így. Ja és amit nekem kötelező olvasmányak adtak fel: [link]
-
Eddie141
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20164 üzenetére
Igazad lehet
Én is gondolkodtam már a harisnyázáson, mert nekem sem tetszik az, ha sokszinű a gép kábelezése
Bár a reklámot nem bántam, de szerintem mégiscsak magam csinálom meg, bár még nem biztos, attól függ, hogy találok-e megfelelő eszközöket a módositáshoz
Köszönöm a tippeket.
Átnézegettem itt a fórumot, és egy gép különösen megfogott, méghozzá Pepe78 kolléga HAF modja. Annak az eleje fehér volt, és az oldallapja is. Hát tudom, hogy csunya dolog az utánzás, és hogy ez ne forduljon elő, kitalálok valami módositást, hogy egyedi lehessen, és mégis hasonlóTermészetesen a tulaj engedélyét kérném, had koppintsak le egy pát ötletet
-
engusz
veterán
válasz
CsiguszMaxim #19349 üzenetére
Van pár fajta.
-
nemethati
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #19366 üzenetére
Még kicsit felbuffolom azért a külső részeket -hátulja,teteje,oldallapok- hogy szebb legyen a szinterezés, de a nagyja megvan. Iszonyat nehezen jött le róla ez a flakonos matt festék, bezzeg amikor ott kellett volna maradnia leszedte a kétoldalas tesla
Teli oldallapot felpolíroztam, de nem lesz már szebb, ilyen az anyag, egy mm karc sincs már rajta. Úgyis le lesz festve, viszont a többit már nem kell/fogom ennyire lecsiszolni. -
nemethati
senior tag
válasz
Én magam fogom harisnyázni az tuti.
Ha elsőre nem megy, majd sikerül 2-5x-re, ez a modding sava-borsa. Plusz verheted a melledet, hogy ezt biza' TE csináltad egyedül
Apropó, mi van, ha én fehér harisnyázást szeretnék -
Fecniii
tag
válasz
bizony engem is felcsigázott a dolog, ha belegondolok egy hosszabító + harisnya + csatlakozó + zsugorcső + munkaidő + szenvedés a csatlakozókkal < megvenni készen = simán megéri
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18298 üzenetére
Hát, a régi az 3 milliméteres volt és ~0,8 cm, az új viszont 4 mm átmérőjű és ~1,8 centiméter hosszú. Istenem, mennyi fölösleges munkától kímélhettem volna meg magam ha már az elején ekkora darab zsugorcsövekkel dolgozom. Senki ne csinálja ezt picsányi zsugorcövekkel, mivel ez a része nem is látszik (ergó tökmindegy, hogy pici zsugorcső látszik-e vagy kicsit méretesebb), ráadásul irtó könnyen kijön a cső alól a harisnya, mivel alig fogja\szorítja.
Sárgában, hát...találkoztam már olyan elektronikai üzlettel, ahol csak, és kizárólag citromsárga zsugorcső volt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18084 üzenetére
Amúgy ha csak kis picsányi zsugorcsöveket akarsz használni a szálankénti harisnyázáshoz (mint én) akkor a legkisebb zsugorcsövet vedd ami csak rámegy a harisnyádra, hogy kellően rátudja szorítani azon a kis részen.
_Voyage_: A bővítőkártyáktól szippantja ki a meleget.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18080 üzenetére
Az előlapi panel gombjai és ledjei csatlakozókkal együtt, szerintem még a 2 milliméteresbe is beletuszkolhatóak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18074 üzenetére
Az USB, Firewire, és Front Audo kivételével a ház többi kábelének amúgy nem kell leszedni a csatlakozóját, mert elég kicsik ahhoz, hogy átférjenek a harisnyán, én amúgy a ledeket egybeharisnyáztam, ragasztó szerintem nem fog elengedni ha nem ráncigálod, bár én öngyújtóval melegítettem a zsugorcsövet, szóval a hő nem nagyon ment a csatlakozóhoz.
szerk.: értem mire gondoltál előző hozzászólásodban, előlapi kivezetéseket nem ajánlom szálanként harisnyázni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18072 üzenetére
No, úgy látom te még nem olvastad el jer1cho Minimalmodding nevezetű írását, úgyhogy most feladom neked kötelezőolvasmánynak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
CsiguszMaxim #18067 üzenetére
Szerintem ATX tápkábelekhez minimum 4 milis zsugorcsövet használj, ház kábeleihez is 4-6 milliméteres a nyerő.
-
aero.
veterán
válasz
CsiguszMaxim #16287 üzenetére
Vicc amúgy, hogy mikor megjelent 15k volt ... most meg 18,5.
amúgy 3k-ért fújták G4ga 690-ét.
-
misirulez
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #16287 üzenetére
Gyorsan add el 16.-ért
-
misirulez
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #16284 üzenetére
A sima 18.500 [link]
Ha elviszed egy fényezőhöz megcsinálja 2e.-ért?kelzsoca:
Peaceszerk.:
Ja látom te is észrevetted, fránya Forint.... -
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #16284 üzenetére
hááát, szerintem a régi hírekre emlékezve boldogak lehetnek az emberek, hogy csak ennyi.
a ledekhez is hozzászólnék... nekem aerocool ventim volt (silver lighting), nekem is behalt a ledje. ideges is lettem, aztán eltörtem az egészet.
a mostani oldalventimen pedig én öltem meg a ledet, szándékosan, nem megy a piros fény a kék vízhez. -
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #16229 üzenetére
elég jo lett
-
plejik
addikt
válasz
Na így klassz.
-
törölt tag
válasz
szép rendezett a géped, a 24pin-es kivételével. de még így is sokkal jobb mint egy átlag emberé.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Elég hosszú az a 24 pines, miért nem vezeted el?
-
plejik
addikt
válasz
CsiguszMaxim #16200 üzenetére
A második állapot már sokkal jobb.Az első..
.De az a venti ott a 12 es helyén .
Vicces egy kikcsit.Idővel cseréld le.
-
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #16195 üzenetére
nm
-aztán dobj ám fotot az uj állapotrol is
árulnak is fekete belsejü cm690-et de rengetegen lefujják -
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #16191 üzenetére
szia
hát jobbnak jobblett,de még van rajta mit rendezni
pl: az atakábelt türd be a dvdrom alá, vganak a 6pines tápkábelját tovább huzzad az alaplap mögött
azaz feljebb bukkanjon csak elö,a hátso 12es venti kábelját ,,hajtsd,, össze és fogd össze gyorskötözövel, ja és + a 24 pines kábelt vezesd el a tálca mögött
-
for3l
senior tag
válasz
hát... érezhető a javulás - finoman fogalmazva.
az "Előtte" nevű képen a táp miért úgy.. ööö..áll?
-
aero.
veterán
válasz
az első az mi?
amúgy nem rossz, átlagos. a 24 pinnél is használhatnád az elvezetést a tálca alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest