- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
oPalRx7 #23129 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sajnos a ház szétszerelésekor keletkezett egy-két karc...
Ez annyira nem is zavar, mert lesz rajta egy-két vágás, ami miatt a vágás élénél virítana a sima aluminium szín, tehát még egyszer meg kell csinálni a felület kezelést, hogy normálisan nézzen ki....
Akkor ha jól értem a már eloxált felületet le kell csiszolni. Így akkor eltűnik a szácsiszolás is, ezért ezt is újra kell csinálni és utána lehet eloxálni.Esetleg nem tudnál ilyen céget ajánlani, akik foglalkoznak földi halandókkal is? (Bp.)Köszönöm a segítséget!
-
jones965
Modder
válasz
oPalRx7 #23011 üzenetére
A géppel alapvetően semmi gond nincs, de a fotózás körülményeivel annál inkább. Nem a kép minőségeire gondolok, bár ott is van, amelyik alul exponált. De ha már állványt szereztél, miért nem próbáltál valami homogén felület előtt képeket készíteni. Akkor jobb eséllyel pályázhattál volna.
-
nemethati
senior tag
válasz
oPalRx7 #22446 üzenetére
A 2mm-es plexit ma fúrtam ki 4es fémszárral + méretre is flexeltem. Nem tudom ki mondta hogy körülményes, mindenesetre nekem ment gond nélkül. Olvadni olvad picit, de érzéssel kell csinálni, szép lett. Holnap teszek fel majd képeket, lassan elkészülök
mod: ja és a takarólemezek is készen vannak, 2mm acél lemezből. Na ott azért erőlködött a kis behajtó amikor fúrtam
-
zed1983
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest