Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisinto
őstag
Rengetek kábelje van
esata,2 db usb,ledeket kapcsoló gomb kábelei szóval ennyi kábellel nehézkes elvezetni a kábeleket...
Holnap kiszedem belőle a fentebb említetteket és máris javulni fog a helyzet -
LW
őstag
MDPCharisnya lezsírozva, köszi az orientációt újra.
No akkor egy kiadós kábelrendezés és egy 10cm-es kék neon hiányzik, kispóroltam a megvilágítást.
HDDkeret fölé frankón bemegy. -
-
-
-
AndrewTdi
addikt
Szega!
Egyáltalán nem volt szándékomban oltogtatni (főleg nem a minimalmoddingosokat, hiszen nekem is az van), nem is látom a hozzászólásomban az oltogatást. De ha valaki így érzi, sry, nem volt szándékomban.
Csak kiváncsi voltam, hogy a jól összerakott motyót miért szedte szét. (ennyi volt az ártatlan szándékom)
kisgeee (#23512: Én sem vagyok híve a csili-vili fényeknek, de erre nem mondanám, hogy sok vagy nem tetszik. Ízléses. (valószínű én vagyok lemaradva, de nem is láttam még olyan lapot, amin ott van az alaplapi táp ahol a Tieden. Számomra ez ujdonság.
-
törölt tag
???
én nekem spec. nincs ezzel semmi gondom, főleg hogy nekem is minimalmod-os gépem van, nem én fúrtam-faragtam a haf-ot. én nekem nem akkor szép egy gép, ha benne van 500ó munka. tatabánya hozzászólásából idéztem, bár érdekes hogy még semmit nem mutatott fel, de nem kezdek el vitázni, ráhagyom a dolgot.
andrew mikor oltotta a minimalmod-ot? vagy csak én értem félre a mondanivalód? nem értem...
-
törölt tag
-
zalman90
őstag
kitűnni?
ez jó , mert az életben odaméssz a csajhoz az utcán , szia nekem ilyen meg olyan gépem van igy meg ugy moddingolva kreativan meg minden eljösz randizni? hát nem , vagy a buliban azt meséled el neked hogy van harisnyázva a táp kábel? stb..
ha neked ettől job hogy kiteszed pc-style ra hogy több 100 ember 1x megnézze hű dejó , akkor tedd azt
-
jones965
Modder
A hardverek rendelkezésre állnak ( elfekvőben van Crosshair II alaplap, plusz az összes hozzávaló vízhűtéses elem), már csak egy jóképű házat kell kinézni, mert egy demo gépet akarok csinálni üzletbe.
Az ember minél inkább belemerül a moddingolás mélyeibe, annál inkább megfertőződik tőle.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Inkább a port.
Más: ilyen torzszülött készül ha az embernek se kedve, se ideje, se kábelbilincsei nincsenek
. Ha majd beszerzek néhány gyorskötözőt, és lesz hozzá kedvem berakom a harisnyázott hosszabbítókat, meg értelmesebben elrendezem a kábeleket, így is rengeteget szarakodtam, a ház nem volt kifejezetten kompatibilis a gépemmel.
Tehát a képek: 1, 2, 3. -
TESCO-Zsömle
titán
Nálunkfele polcnak híjják. Jah, fel de házba már így nem férne.
Én léptem egy olyan trükköt, hogy a középső ventit (ami minden irányba túllóg) lejjebb tettem, így fent szintben van, lent pedig méginkább kilóg. Ezt kombinálva azzal, hogy kivettem az I/O Shiledet, elég szép javulást értem el a VRM javára.
-
urdongo
tag
Ha majd meglátja működés közben még jobban le fog petézni.
CsiguszMaxim - Sata hosszabbítón mit értesz? Nekem csak ATX hosszabbítóm és PCI-E power csati hosszabbítóm van. SATA kábelekből van két 50 cm-es és egy 80 vagy 100 nem tudom pontosan.
ADAM1337 - Köszönöm.
Mikor megjelentek az első q6600-as CPU-k akkor ezen a lapon spóroltam a legtöbbet. Immáron ez már több mint 3 éve volt.Azóta is azt a processzort használom. Először még úgy gondoltam, hogy hamar deszkát cserélek, aztán valahogy mindig más komponensek vásárlására ment el a pénzem. Viszont ha minden jólmegy (még fél év) és átállok I7-re.
-
JanR
addikt
Az, hogy a chipset hutok milyen szinuek rajta az csak egy dolog. Azert egy alaplapon sok mas is szerepel azokon kivul
Pl a P5Q lapomon is nagyon tetszett a chipset hutes, de ennyiA DFI lapomrol nem is beszelve, na az ku*va jol nezett ki. De a mostani P6T is nagyon tetszik, csak jonne mar meg a poricm
-
törölt tag
köszi.
néha azért felnézegetek, de aki továbbra is elakar érni, az úgyis eltud.
a képeket meg továbbra is frissítgetem, ha kell. csakhát elfogytak most a gépek, de majdcsak lesznek újak, ahogy látom.jones965: nem tudom mióta van ez az egyéni avatarod, de grat hozzá, igen tetszetős.
-
JanR
addikt
En az ilyeneken ugy meglepodom
Citzoe is msot tert vissza, azt sem tudtam, hogy o is kapott egy kis kenyszerpihenot, de ez mar csak ilyen, nem lehetek ott mindenholNa ne offoljunk, maradjunk a temanal
Milyen porszurot erdemes venni?Akinek van tapasztalata CM 690-el, akkor az legyszi modnja mar meg, hogy az alaplap hatuljara mekkora ventit lehet tenni? ( a hat tuloldalara ) ahogy neztem 8cm-s, csak a magassaga mekkora lehet?
-
plejik
addikt
Nem sokkal (típus függő),sőt kb ugyanezek az árak.Az EVGA sajnos magyarországon nehezen beszerezhető típus ,mivel elég komoly ,és felsőkategóris cuccokat gyárt.Itthon nincs rá igény ,és nem pedig azért ,mert inkább az amerikaiak szeretnék.A másik ha szerzel itthon esetleg Evga cuccot ,nagyon gyakran nincs is rá gar csak külfödön ,azt meg b@ -hatod..
14adam: és igen ott jobban élnek az emberkék ,egy picit...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Igen, erre gondoltam, ami azt illeti már nekem se tetszik annyira, főleg a formája
. TRUE black szép ugyan, de szintén nem illene, álmaim CPU hűtője a Sunbeamtech Tuniq Tower 120 Extreme (nemsemminév
), csak sajnos Magyarországon beszerezhetetlen (még a Sunbeamtech Mo.-i forgalmazójától sem), külföldről meg 19 K-ért lenne szállítással, de olyan jól nem hűt, hogy ennyit megérjen csak a kinézet. Noctua NH-D14 formailag teljesen passzolna a képbe, de a szín meg a ventik agyonvágnák az egész összképet...habáár. Szóval TRUE vagy XTH lesz.
-
TomiLi
addikt
Hát igen, néha egy ilyen brutál gép a teljesen felesleges kategória, ami csak pazarlás.... De néha még is álmodozik az ember...
Az én kis mATX lapom (ami jelenleg nincs) elég hülyén nézne ki egy ekkora házban....
De legalább közelebb (fog) áll(ni) a Green Peace-hez....TESCO-Zsömle Nekem nagyon tetszenek azok a ventilátorok. Azok milyen márkájúak?
Cthulhu Dawn Az USB kivezetésekre nem gondoltam
, a négy kártyás rendszerre már igen....
-
Eddie141
senior tag
Azért hagytam neki időt, egy bő kajálás, plussz fürdés, és még kocsikáztam is
Zárt térben festettem, ahol nem volt huzat, de igazából csak fedett, és teljesen azonos hőmérséklető a kinti idővel, mert egy épitkezés befejezetlen szobájában alkottam
jaja1981: akkor nem aggódom, bár mostmár melegben van, és nincs piszkálva, igy lessz ideje rendesen átszáradni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged