- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz
Tikakukac #23812 üzenetére
Azt én is néztem, hogy a mutatóujjam alig fér a hátlap és az alaplapi tálca közé, de hát meg kell próbálni.
Pénzt csak a festékre akarok invesztálni..D1Rect: Az elképzeléseim igen egyszerűek, legyen fekete a belseje, a kábeleket el tudjam dugni...ennyi
W.: Jó dolog bizony, minden elfér benne gond nélkül, viszont rohadt nehéz...
-
-
kircipeti
senior tag
válasz
Tikakukac #22785 üzenetére
A tobbi dolog is, de ezek a ventik nagyon allatul neznek ki.
Az utolso kepek egyiken van Spire hangelnyelo szivacs, er az valamit?
-
mrbig25
őstag
válasz
Tikakukac #22480 üzenetére
Grat
nem rossz első próbálkozásra (mármint a gravírozás). Most, hogy így nézem lehet én is nekilátok gyakorolni, mert van egy pár fel nem használható plexidarabom...aztán megpróbálok ezzel is valami egyedit vinni a gép külsejébe.
Egyébként így egy pár próbálkozás után tudsz valami jó tanáccsal szolgálni? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tikakukac #21687 üzenetére
Az embernek akkor hullik a könnye, mikor látja, hogy odakint ugyanazt amit ő 2 évig csinál vki jópézét CNC-n lefőzi egy hónap alatt, miközben a HW-ekre sincs gondja, mert szponzori ajándék és ezek után azt a masinát többre tartják, mint a "kézzel" készültet...
Esetleg valaki megszánhatna, és megvehetné a vízhűtést, ami itt van a polcon. Akkor már lenne a házra is.
-
Dapro
senior tag
válasz
Tikakukac #21420 üzenetére
Helló.
Itt bár elolvastam a GYIK-et abból nem derült ki, hogy pontosan melyik gyanta is az amelyiket te használod vagy hasonló fajta.
Légyszíves az oldalon amit linkeltem találsz párat. Onnan meg tudod mondani, hogy melyik az amit én fel tudnék használni?A tervem a következő:
[link]Amúgy mindent magamtól akarok megcsinálni, szóval semmi előre cucc vagy karosszériás stb. Ezért érdeklődök ennyire.
Amúgy random formákat is akarok a gépre csinálni pl egy AK-47-es formát csinálok pl fából majd azt kiöntöm, kiszedem belőle valahogy és pillanatragasztóval feltolom a gép elejére pl.
De mondjuk ehhez is sablont csinálni az pojén lesz. mind1 -
-
-
-
Gaben01
őstag
válasz
Tikakukac #18493 üzenetére
A magasság is számít,max 61cm magas ház jöhet szóba,annál magasabb nem fér be az asztal alá,máshova meg nem nagyon tudom tenni.Illetve az asztal és a szekrény közé,de az meg nehezen hozzáférhető és necces megoldás.
aero.: köszi,megkérdezem tőle.
Tothgera30:az,hogy jobb,miben nyilvánul meg?Én nem olvastam még panaszt lian li házra,de az tény,hogy a haf-ban tuti nem lennének helygondjaim.Viszont a lian li letisztult,szép.Írtam engusznak is,kíváncsi vagyok az ő véleményére is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest