- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
Reinhardt #74764 üzenetére
Hát mégsem, beleszaladtam abba a softveres hibába, amit redditen irnak, ha beállitok ventilátor profilt, újrainditom a gépet, és a beéllitott vonal egy egyenes lesz keresztben... Szóval ez egy kalap szar még, de serényen javitják remélem... Nem néztem utána, mielött rendeltem, no mindegy, remélem nem marad igy...
-
Dreamie
őstag
válasz
Reinhardt #74764 üzenetére
Igen nexlinq, egész jól működik eddig...Giga control center annyira nem tetszik, de a corsair icue után most még ez is jobb, aztán meglátjuk. Az aio igen csak egyfelekepp tehető fel, de nekem az egyszerű kinézete, ára, és hatékonysága meggyőzött syy pasztaval használom játékok alatt 55-60 fok a proci, meglepett a 9800x3d, nagyon patent eddig.
-
-
moven
tag
válasz
Reinhardt #74618 üzenetére
Az nalam is plusz pont volt hogy a hatso venti nem takarja el az alaplapot, illetve a gpu holder is mervado volt nalam. Az rgb-t csak visszafogottan csipem, igy is utalok kabelezni.
Hozzateszem a csavaros doboz es a torlokendo is dob az elmenyen.Osszesegeben olyan mint egy kavefozo.
-
moven
tag
-
Atmil
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest