- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TomiLi
addikt
válasz
Prison85 #32020 üzenetére
Én is régóta a moduláris tápokat preferálom mivel nagyon jó modding alap. A Silverstone volt az első, aki külön kábelszetett árul a tápjaihoz. (rövidebb, de ugye nem ez a lényeg...
) és sajnos mai napig nincsenek követői...
Viszont sajnos elmarad a mostani hibrid tápoktól, technikai fejletségben.Nekem sem volt gondom eddig még a moduláris tápokkal.
-
-
agressiv
addikt
válasz
Prison85 #31874 üzenetére
Ez egy Chieftek Mesh nevű ház és most, hogy kicseréltem a ventilátort a tápban, észrevettem, hogy a tápot tartó lemezt meg lehet fordítani így be lehet rakni fordítva a tápot és fentről szívja a levegőt ezért nem fűti semmi más. Zseniális ez a ház.
A papucs meg rottyon van, a másik fele 2x lett szigetelőszalagozva és kábelkötegelővel megerősítve, de hiába, az teljesen szétment, de nincs erőm papucsot venni.
-
sestertius
őstag
-
ilyennincs
tag
válasz
Prison85 #27405 üzenetére
Szia
A mennyiség attól függ, hogy az egész tápodat szeretnéd-e harisnyázni, vagy veszel pl. hosszabbítókat és csak azokat.
Egyébként ki tudod számolni, annyi harisnya kell, amilyen hosszúak a kábelek és megszorozni a szálak számával
Én is nemrég harisnyáztam először, és féltem tőle, de így visszagondolva nem volt annyira nehéz, a 24 pines kivételével. Főleg ha már belejössz, és a végére bele fogsz
Másik megoldás az lehet, hogy veszel már gyárilag harisnyázott hosszabbítókat.Ezen még van mit rendezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest