Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tirexi #48872 üzenetére
Csak lesz de most jön a pöcsölés apró kis dolgok helye kis centis vágások stb pl az enermax ventik szabályozója 2db hova fa... tegyem
Jól ki ba... magammal mikor ebbe belekezdtem.
Readásul hiába szép ház gyárilag az egész borítás a legratyibb újrahasznosított műanyagból van. Ha az oldallapon tükröződik a kis multigép már olvad
Meg tele van kis pöckökkel az oldallap ami a fémhez rögzítette alapból feszül az egész. És mikor félbe lett vágva a nagyobb rész közepe magasabbra került. Szóval nagy szívás ez egy kismultival reszelővel és egy fémfűrésszel. Szeretnek itt a panelba -
Maszki
tag
-
Supr@
senior tag
válasz
Tirexi #44611 üzenetére
Meglett volna a 20fokkal kevesebb, ha az alp bevan tartva: elol alul friss levego be, hatul fent meleg ki, hiaba megy keresztul a radin a meleg levego, ha egyszer tud tavozni a meleg. Nem kotekedeskent (isten ments,szived joga termeszetesen) de ugy tunik nekem, hogy egy cosmost lecsereltel egy h100 miatt. Annyira nem jo az a huto sztem
-
LLKobe
veterán
válasz
Tirexi #44579 üzenetére
Megnéztem a videót. Azt mondjuk nem értem miért hordod a földig a cosmos-t, mikor egyértelmű hogy rosszul volt belerakva a hűtés. Így nem csoda hogy szarok voltak a hőfokok.
De amit leginkább nem értek: kiadtál 50k-t a cosmos-ra, de bruttó 1500 ft-ért rendelni hosszú csavarokat, amivel rendesen be lehetett volna építeni a radit már miért lett volna annyira nehéz?
No offense, csak nem értem.
Kicsit úgy érzem hogy te elhatároztad hogy az szar, a gond megoldására se időt se aprópénzt nem áldoztál, inkább hagytad magad rádumálni egy másik házra. Ha abba is rosszul tennéd a hűtést az is fűtene hidd el
-
bombibmw
veterán
válasz
Tirexi #44529 üzenetére
Akkor milyen házad is lesz?
Mondjuk azt még most sem értem,hogy miért jó,ha a H100i ventijei befelé fújják a levegőt a házba.
Azért a két 780 is fűt rendesen,hát még ha meg vannak támogatva a radiról befújódó plusz hővel.
Nem okoskodás akar lenni,csak még nem láttam ilyen megoldást. -
zolee5016
őstag
válasz
Tirexi #44525 üzenetére
Cosmos netán eladósorba kerül????
Én mindig álmodom egy olyan szépségről......és kissé hitetlenkedve fogadom,hogy ilyen rossz hűtési jellemzői lennének...de nekem nem volt sajna ilyenem..így nincs konkrétumom...csak furcsállom az okot amit felhoztál,amiért leváltod..... -
LLKobe
veterán
válasz
Tirexi #44500 üzenetére
Értem. Bár láttam a cosmosos videódat, szerintem simán be tudnád tenni a H100i-t kifele fújó ventikkel, csak hosszú csavarokat kéne szerezned a felfogatáshoz. Szerintem ennyit megérne, és sokat javítana a ház szellőzésén. De ez az én egyéni véleményem. Az új unboxing videóra meg kíváncsi vagyok
(#44502) xtevo: Én FD Arc XL-t vennék
-
-
-
xtevo
őstag
válasz
Tirexi #43618 üzenetére
Jó cucc!
Egyedül azok a Noctua ventik lógnak ki a képből, de hát elfogadja az ember a kompromisszumot egy jó ventiért?!
Ezt amúgy sose értettem, hogy miért nem gyártanak más színben is ventiket? Oké, hogy ez a barna-vajszín összeolvadt a vállalat nevével, és rögtön tudja mindenki ha ránéz, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest