- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pakmara #70318 üzenetére
Igen úgy ahogy mondod ,oldalt jön be 2 helyen . A gép kamra tetején van 6db 12es Noctua ami felfele tolja a meleget a felső kamrába, ahol el tud távozni végleg.
Ja eléggé fog a HEPA , nem PC ventikre van tervezve, ráadásul én terhelés alatt is 1000 rpm alatt szeretem tartani a ventiket .
" A felső rekesznek a hangszigetelés boost lett szánva mind funkció? "
Aha , hogy ne közvetlen a környezetre nyíljonak az exhaust kivágások , hanem hátra a falra menjen a levegő/ hang inkább 6 helyett 3 kivágáson . -
válasz
Pakmara #70316 üzenetére
Hőfokok olyanok mint az airflow házban volt . Úgy terveztem ,hogy elég nagy üres levegő puffer zóna legyen a ventiknél ,így nem lesznek lefojtva ,még ha nem is közvetlen kintről szívnak.
Ja Az volt a terv, hogy egy szinten legyen az asztallapommal a gép belseje (hiába motoros ,sajos bedöglött a motorja, szóval adott a magassága ) . Középső kamra 1cm autóba való hangszigetelő + 2cm vastag tojástartó szivacsot tartalmaz, szóval +3cm minden irányban .
Az alaplap tálcám adott volt ami 49 cm széles ,így 49+3+3 széles kellett legyen összesen a doboz .A legfelső kamra méreténél meg annyi volt a kritérium ,hogy beférjen 1db 12es venti ,meg a 12es porszűrő rácsok (magát a porszűrő anyagot kivettem belőle ) .A 2 oldalsó 12es rácson a túlnyomás miatt szabadon áramlik ki a levegő.
Az ablak kivágás meg azért akkora ,mert 50*25 ,ill 50*50 -es táblákat tudtam szerezni.
Itt a kezdeti terv a jó kis paint-es skillemmel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest