- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
monosz #56517 üzenetére
monosz, Te kis gonosz.
A kártyán kívül a Ramok is cserélődtek az utolsó képem óta, ja és persze a GPU, meg a Vram is.Köszi mindenkinek!
Bár sajnos a kari nem a legjobb fajta tuning szempontjából, azért megmarad.
Valószínűleg jön majd még piros-fekete kábeltoldó is, illetve tervben van még egy 8GB-os Ram kit, esetleg egy másik hűtés.
Én valahogy sose vagyok elégedett a kábelmenedzsmenttel, de talán majd egy másik házban. -
Grózi
veterán
válasz
monosz #56219 üzenetére
A gyári Noctua-k nagyon jók,csak az áruk és a színük fekszi meg a gyomrom..
Akasa Apache Black,NB eLoop-B12 kiváló és csendes.Ha komoly teljesítmény kell és a szín is stimmel,akkor Akasa Viper R.Ez 140-s,de 120-s furattávval rendelkezik.800rpm-ig halk és annyi levegőt mozgat meg már itt is amit más venti maximum rpm-n. -
hszilard666
veterán
-
total90
veterán
válasz
monosz #30619 üzenetére
Nekem is volt ilyen nagyon világítós gépem. Aztán ma már nem tennék olyat a gépbe.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
monosz #30625 üzenetére
ebbe gondoltam becsövezni, és ez nézne ki jól a házad melett....
pont most tervezgetm, hogy lehetne egy 2 gpu-s kártyát úgy belerakni a hűtőbe az nvidia surround miatt, hogy egy átalakított fullcver blokkot megfúrni oldalról, csöveket beletolni, és telnyomni pasztával. 3-3 cső, a gpuk környékére. a paszta a többi részről, (fet, vram), elvinné a hőt a csövekig, mert azok hőtermnelésee nem olyan intenzív. vagy 2*3 + 2*1 cső, hogy a legyen a gpu-k meleltti részekről hőösszeszedő is...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
monosz #30619 üzenetére
a hővezető vezeti a meleget. ezen szerintem még kicsit dolgozzál.
de ha csak egy áthallásos vicc, akkor ne fejtsd ki, mert ban lesz belőle. melegfront, meg ilyenek...
viszont a házad melett piszok jól nézne ki az alu vga hűtőm. csak be kéne csövezni a gtx590-edet....
jött is egy új irány: a következő aluhűtő rettenet moddingomat valami ilyesmi kinézetű házhoz kéne rendelem. hm...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
monosz #30615 üzenetére
ez a sok alumínium nagyon szép!
fényeket személy szerint rettenetesen rühellem, de ez az egységes, homogén kék kifejezetten harmónikus.
felső tápos elrendezés nálam alapból felejtő.
ennyi venti. tudom, hogy kell, de nekem ősellenségek.
guruló polcokat már sorozatban gyártom, hasznos darabok. de nem csuklóra, mert veszélyenek tartom, ha bebicsaklik, vag a tengelynél kitörik, borul a gép. csak fixet rakok, (bal oldali), legfeljebb nem kanyarodik...
de az egész géped letiszult, a fények ellenére szemnyugtató, harmónikus. jó ránézni!
többieknek:
nagyon kék...[/I]tudom. raknátok még bele egy kis narancsot, meg zőődet.
a vegyes színű gépektől aztán végleg behányok...nekem minden fény sok. de ebben sincs sokkal több az átlagnál, csak nem fekete minden, ami elnyelné, hanem alu, amiről visszaverődik...
-
sestertius
őstag
válasz
monosz #27516 üzenetére
A jó kis thermaltake cuccok... Az első komolyabb házam is hasonló Thermaltake volt, de akkor még nem igazán foglalkoztam a kábel elrendezéssel...
Ez még valamikor 2009-ben volt. A tiéd azért már "enyhén szólva" igényesebben van össze rakva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged