- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Frankó 5let
Habár ha azok is feketére vannak harisnyázva (és úgy látom be vannak) akkor nem gáz ha látszanak, sőt.
Lövök én is egy képet az enyémről:
Ezer dolgot szeretnék megcsinálni rajta, csak sajnos jelenleg nincs pénzmag
#25716 BR4D: Ja én is erre céloztam, hogy azok a mütyürök nagyon sufni jelleget adnak neki, és nem illenek a minimal összképbe
-
LLKobe
veterán
Nagyon f@sz@ lett az egész, nagyon jó az összkép, de az a figura meg az a mérőóra vagy mi nem illik bele. Szép letisztult, de az ilyen izéket meg a nagyon költséghatékony moddinghoz használják szerintem, hogy azért mégse legyen teljesen gyári a cucc
Hangsúlyozom hogy szerintem, mindenkinek más az ízlése, az a legfontosabb hogy neked tetsszen
Amúgy meg simán mehet a style-ra szerintemMost nézem, mi az a doboz a táp mögött ami rálóg a ventihelyre?
-
Gerisz
addikt
Engem csak az idegesít, hogy a 120-as az 700-as fordulatig rendben van, 900-körül morog mint a fene, 1200-on meg hangos.
Most sima CM-van rajta a 212-ről 1000-es fordulaton csak középen letéve legalulra, így az alaplapon 8°C-al hűvösebbek az alkatrészek. Még 2 ventivel soha nem próbáltam, ezzel meg majdnem mindegy, hogy 1900-on megy vagy 1000-en. -
molnarpeter
nagyúr
Gyárilag miként van rögzítve?
Amúgy ajánlom: Modding és elektronikai kérdések -
total90
veterán
Szerintem nem gond a 2 DVD író egymás alatt. Ugyanúgy meg lehet csinálni... kíváncsi vagyok neked, hogy sikerül. Egyébként köszi
(#24691) BR4D
Köszi
Ugye, ugyeFeltaláltam a spanyol viaszt
(#24692) AndrewTdi
Nem nagy munka ez, nekem a legtöbb időt az vette el, hogy csiszolgattam a rács és a DVD író tálca közti lemezt, hogy épp jó legyen.
-
CptMisi
őstag
-
Daemon09
őstag
A mobilracken az a felirat miből van?
Kép törlést itt lehet kérni : Moderátort keresek -
Gergo_pet
aktív tag
Ne az én kedvemért, idézet az I. hsz-ből:
''Preambulum: megkérünk mindenkit, hogy hallgasson a józan eszére és ne linkelgessen be 2-3 megabájtos képeket.
1280*1024 a maximum méret, a képeket vágjuk meg, ne legyen rajta felesleges részlet.''
Egyébként a gép egészen jó lenne csak nekem nagyon sokszinű, olyan mint egy karácsonyfa. Azon kivül sok nem összeegyeztethető dolog van benne, olyan hatást kelt, mintha csak úgy összedobáltál volna bele mindenből egy kicsit. Persze ez csak az én véleményem, én jobban szeretem a letisztult stilust. -
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg ha még 6millió x 8 millió -ban fel tudnád tenni az nagyon jó lenne! Akkor talán a 4000''-os monitoromon nem akkora lenne mint egy igazolványkép. Ez vonatkozik kisBundira is.
Modding már megy, de a képátméretezést még gyakorolni kell. Pedig hányszor leirtuk már.
Egyébként nem lenne rossz, az ötlet a magasfesszel nagyon jó, csak jobban ki kellene dolgoznod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged