- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
Ringman #30918 üzenetére
Én másképp nem próbáltam,igy állt nekem teljesen kézre,bár nem egyszerű felrakni,de viszont igy nem gányoljuk össze a lamellákat,nem de?
Mellesleg vettem egy második ventit,az is ugyanolyan fajta mint amit adnak a 212+ hoz,csak most 90 fokkal el van forditva a hűtő,de az is ezen a megoldáson alapszik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Ringman #30877 üzenetére
értem.
alsó ventit nem láttam, procihűtőbe nem szólnék bele, mert nem tudom mennyi helyed van...
esetleg egy mini ninja. alacsony, és nem sokkal kevesebb a tudása, mint a nagynak. csak nehezen kapható, és már csak az apróban lehet néha elcsípni.
én egyet levadásztam 5k-ért, egyik oldalon lehajtogatott lamellákkal. de úgy is megvettem, mert méretei és a hozzá tartozó tudása miatt kincs...csak ninja-éknak nagyyaz alapterülete kérdés, hgy afelső venitk elférnek-e. és marad-e hely.
nekem van mini ninja-m és nagy copperem is. a vga ésa ninja közt marad venithely, tehát a hűtő alján nincs probléma. mert négyzet alapú. a mugen 2 már téglalap, ott gondok lehetnek. (meg hát az neked magas is...)tehát: fantáziálj el egy mini ninja-val...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Ringman #30874 üzenetére
tetszik a felső ventielrendezés, hogy a proci és a házventi is fölfelé fúj. szívem szerint való. a kinézet is aránylag bejövő. szeretem a fehér gépeket. az eleje kicsit vadító a fekete-fehér kombinációval, de így legalább jól beleolvadnak a fekete 5.25 eszközök...
még a ventikről: jól látom, hogy fölül, hátul is van egy? ha igen, akkor sürgősen vedd ki, mert agyonütlek...
(van egy normális, függőlegesen közlekedő melelevegő oszlopod, és bekavarsz...
azt a ventit inkább az oldallapra tedd, vga-nak befúvóra. (ha ott még nincs.). és akkor nagyn jó lesz a légmozgásod is: elöl oldalt be, és csak felül ki.a winyt tekerd ki, fordítsd fejre, és rakd be alulra egy szivacsra. vagy a szivacsra tegyél 2-4 gumibakot, és arra. így az alja is tud hűlni. ne csavarozd be a lemezekhez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest