Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #62277 üzenetére
a Cablemodsnak van ilyen magába hajló harisnyája, szerintem más is gyárt olyat, gyorskötözővel összefogod őket, aztán rá egy olyan. vagy egy utólagos táptakaró lemez beapplikálása, ami valószínűleg sokkal jobb is lenne, én már nem veszek olyan házat, amiben nincs, nem kell szarakodni, csak bekúrod alá a felesleget és kész.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
laskr99 #62271 üzenetére
kategóriákkal jobb minőségűek
látszik, hogy törekedsz az igényes kialakításra (külön harisnyázott tápkábelek, kábelfésű), de az alsó kábel dzsungelre még rá kellene menni és - ez szubjektív vélemény - a kevesebb néha több. oké az rgb, de ha mutatni akarsz, olyan színt állítanék be, ami megy a fix belső színekhez (piros - fekete kombó, ami alapból teljesen rendben van).
-
freemanone
addikt
válasz
laskr99 #62214 üzenetére
Esetleg HUE+ helyett továbbra is kína és távirányító, ez a szalag már nem csak egy színben világít. Villog mint egy karácsonyfa ha azt szeretnéd, meg a színspektrum hullámot is tudja.
Ha innen veszed, 0 forrasztás, csak egy DC csatit kell venni, meg egy elfekvő molex akármit megvágni, sárga és a mellette lévő fekete kábel beköt csavarhúzóval, aztán tényleg csak be kell kapcsolni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #62205 üzenetére
ha már mindenképpen szoftveresen akarod vezérelni és nagyon burzsuázia van, akkor inkább vegyél valami Aura támogatású alaplapot, azon legalább nem lesz akkora bughalmaz a sw, mint az NZXT-é. a Hue+ a parasztvakítás netovábbja, ha nem akarsz búcsús színátmeneteket, meg egyéb ilyesmit, akkor teljesen jó a kínai vezérlős LED szalag is, a távirányítón kiválasztod a színt, amit akarsz, aztán csókolom.
én amúgy forrasztottam is, mert pont nem a szalag végét kaptam a boltban, de előre fel van víve az ón minden méteren a szalagra, csak odarakod a kábelt és rápöttyintesz a pákával. kb. 5 perc volt úgy, hogy előtte kétszer fogtam pákát a kezemben. de vannak forrasztás mentes csatlakozók is. -
LLKobe
veterán
válasz
laskr99 #62205 üzenetére
Semmilyen forrasztásra és mókolásra nincs szükség. Én is ebay-ről vettem, a következőket kell csinálni vele: összedugod a szlag csatlakozóját a vezérlőével, beragasztod a ledszalagot a gépbe, bedugod a molex csatiba. Fogod a távirányítót, raksz bele elemet, bekapcsolod, örülsz hogy világít. Ennyi. Semmi mókolás vagy forrasztás. Persze ezt nem szoftveresen irányítod hanem távirányítóval, de ez a funkció nekem nem éri meg az 5x-ös árat.
Ráadásul ha tönkremenne a szalag párszázért rendelsz másikat, az előzőt lehúzod a vezérlőről, az újat rádugod és kész.
Persze te tudod, nem lebeszélni akarlak, de az egész gond nélkül megoldható 3k alatt, és nem kell 15+ k-t fizetni érte.
-
mycso
veterán
válasz
laskr99 #61785 üzenetére
Semmi extra, jó hosszúak a táp kábelei, ezért egyből betuszkoltam az alaplapi tálca mögé, aztán mindenhova hátulrol vannnak a szálak visszavezetve 1-1 nyíláson.
(#61789) ThodEE: oda volt kényelmes berakni, tehát jelentősége nincs
(#61790) MasterMark: annó ilyet sikerült vennem, aztán se a hdd, se az ssd nem fekszik bele rendesen. De jó észrevétel, valamikor próbálok majd velük valamit csinálni, vagy veszek másik keretet.
A vga-t mindenki megjegyzi, amúgy élőben nem ennyire durva. Viszont az így marad, max valami pálcikával tudnám alátámasztani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #61644 üzenetére
a 3K körüli RGB vezérlők távirányítósak, olyan színe lesz, amihez kedved van (jópár fehér árnyalatot is tud), illetve ki tudod lőni. egyszínűhöz van távirányítós dimmer 2K körül, vagy raksz a vezetékre gombosat, az nincs 1K. mindegyikkel tudod a fényerőt is szabályozni, ha csak on-off kell, akkor az egy kapcsoló kérdése, lehet vagy 200Ft, kivezeted hátlapra, ahol eléred, de nincs szem előtt, aztán kész.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
laskr99 #61642 üzenetére
egészen pontosan zéró ismeret kell hozzá, kell venni valahonnan 12V-ot a gépből (SATA, MOLEX, venti betáp), csavarhúzóval szerelhető tápcsatiba befogatod, az bele a vezérlőbe, abba meg beledugod a LED szalagon található csatlakozót (ha ez nincs meg, mert mondjuk a szalag közepéből kaptál, akkor forrasztásmentes csatlakozóval meg lehet oldani, vagy odapöttyinted az előre felvitt ónhoz a kábelt). kb. 20 perc meló volt megcsinálni úgy, hogy másodszor volt forrasztópáka a kezemben.
ha nem akarsz RGB-t akkor meg még egyszerűbb, megfelelő szalag megrendel, a végpontra rákötöd a 12V-ot és kész, párszáz forint, ezt az NZXT szívesen odaadja neked 4-5K-ért
-
Laccoss
addikt
válasz
laskr99 #61584 üzenetére
Alaplapi tálca mögé dugod a kábeleket (ha nem maradnak ott, akkor pl. gyorskötözővel rögzíted), vagy táp takarót készítesz plexiből vagy aluminiumból. Ha a hdd dock és az alaplap közzé rögzítesz egy plexit, akkor a 24 pines kábel sem lenne látható. A VGA tápkábelt pedig a vga másik oldalán hoznám ki, csak annyit, hogy épp elérje a vga tápcsatlakozását.
-
mihione
őstag
válasz
laskr99 #61569 üzenetére
En meloba 10 baros kompresszorral fujattam ki a gepem nem lett semmi baja,de a legtobb legfuvo pisztolyom szabalyozhato az erosseg ahogy huzod a kart.Hasznaltam suritett levego sprayt abbol joval tobb para jott,foleg h a nyomascsokkenes miatt lehul a palack,sot lathatoan vizet is fujt ami a port mondjuk szepen leszedte
Hagyod megszaradni es kesz,semmi baja nem lesz -
seniman
veterán
-
hegegabi80
addikt
válasz
laskr99 #61511 üzenetére
Az kevés lesz. Én azért enyhén nedves ronggyal, vagy valami tisztító kendővel is áttörölném. Mert a sűrített levegő nem fogja tökéletesen tisztára kifújni.
Az összepakolás állhat abból is, hogy nem elpakolsz mindent, hanem csak szépen össze rendezed. Pl az említett iratok egy pakkba, mellé más cumó stb.
Na meg egy kicsit nem kényelmetlen úgy ott ülni? Esetleg mellé valahová nem fér el? Nem közvetlen a földre, mert akkor nagyon poros lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest