- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
KAMELOT #66850 üzenetére
Na de ő nem a gyári kábeleket akarja toldani, mert úgy nagy lenne a kábelköteg a gépében, (amennyiben jól értelmezem).
Így a sima hosszabbító nem jöhet neki szóba, csak a harisnyázott moduláris kábel, az meg nem minden típushoz kapható és nem variálható a hossza sem sajna. -
Tufa_
aktív tag
válasz
KAMELOT #66839 üzenetére
A viz pumpaja volt ami zavart, legalabbis annak a corsairnek a pumpaja. Nem hangos volt, csak idegesitoen cincogo.. most igy utolag lehet belevagtam volna egy epitett rendszerbe, de asszony idegbajt kap mar a sok csomag lattan ami jott az elmult 2-3 hetben (3 vga, 2 haz, 5 eger, 4 billentyuzet, 2 monitor, 2 tap, 2 huto, ventik, es minden masbol 1, vagy 30-35 csomag osszesen), szoval ez most marad. Par honapig.
Pkc83 koszi!
-
Astorian12
tag
válasz
KAMELOT #66747 üzenetére
Sajnos a kísérletezésnek ára van
, ha jól emlékszem egyszer írtad a másik csoportban, hogy előre kevert folyadékot használsz.
Phobya ZuperZero lötyivel nekem sem volt bajom, csak amikor elfogyott, kellett valami alternatíva, (a türelmetlenség nagy úr) mióta a koncentrációt eltaláltam szerencsére nekem sincs vele bajom -
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #66578 üzenetére
Kösz, hajrá.
Ezek a 20 centisek iszonyat jó ventik (mondjuk 16 ezerért legyenek is), nagyon halkak, de ha kell szélvihart csinálnak.
Nálam 30%-on megy csak a két első, a két oldalsó 14-es 20%-on. a hátsó meg 50-en.Ledenként vezérelhető az összes venti, tényleg millió beállításra van lehetőség, egy modulattal ki is lőhető az összes, de vannak előre programozott módok is, fényerő is állítható...a hangvezérlést még nem próbáltam, bár használom Alexát az erősítőhöz, de úgy néztem jó sok dolog van a command list-ben.
Van belőle controller nélküli változat is, az valamennyivel olcsóbb, 5 egység köthető egy vezérlőre, de sorba köthetők a controllerek is, ha több mindent akarsz vezérelni....na mindegy, nem reklámozomom tovább, szerintem jó cucc.
-
csababarca
őstag
válasz
KAMELOT #66502 üzenetére
tudom, nekem mégis mivel kézügyességem nem a legjobb, plusz batár lapát kezeim vannak ezekhez a házakhoz képest, mission impossible-nek tűnik
de majd ha lesz időm, átdolgozom, most egész kulturáltan sikerült megoldani.viszont ha megbontom, akkor az amiatt lesz, mert veszek egy moduláris tápot, ezzel is csökkentve a kábelrengeteget.
-
fonok87
aktív tag
válasz
KAMELOT #66463 üzenetére
Ez is az oka, hogy nem vittem túlzásba a kábelrendezést, hogy érik nagyon az új ház. A videókártyára is kéne vízhűtés, úgy meg már végképp nem tudnám hova tenni a radiátorokat. Szét lehetne faragni ezt is, de sztem túl jó ház levegőre, inkább meghagynám annak aminek készült.
-
-
arn
félisten
válasz
KAMELOT #65981 üzenetére
thx, a kabelmenedzsmenttel (ami akkoriban nem volt) vert pisaltam
elorigamiztam vele egy keveset. sokfele, nem tul esztetikus kabel - 2x pata, 2x sata, ventikabelek, raadasul a tapkabel ket helyen is rovid volt (a 4pines, es a molex).
sokkal nagyobb kihivas, mint egy modern gep.
-
Indi85HUN
csendes tag
válasz
KAMELOT #65863 üzenetére
Köszönöm.
Részben pont az összkép miatt lett piros-fekete, mert kék-feketével nem tudtam volna így kihozni, vagy legalább is feladtam a ventik válogatását. Világítósokkal meg nem akartam megoldani, éppen elég bele alul a HDD-nél az az egy. A freezer34 meg a bionix ventik meg adták magukat a témához.
Még a sárga-fekete volt 1-2 napig fejben, de viszonylag hamar elvetettem.
Meg a másik ok, hogy körbe van egy LED szalag, ami pirosan "lélegzik", és kékben annyira nem jött be, akárhogy állítgattam. -
enemi
senior tag
válasz
KAMELOT #65833 üzenetére
Vaúúúú...Ennyi zsém lenne ilyen célra... Vennék egy WACOM Wacom Cintiq Pro 32 DTH-3220 ("A Wacom Cintiq Pro 32 4K felbontású (3840x2160) 32 collos LCD kijelzővel rendelkezik.") motyót ,plusz egy okés számítógépet.... Nem mondom,hogy a legokosabb választás,de kipróbálnám...
-
válasz
KAMELOT #65822 üzenetére
Számítógép 2 millióért, épített vízhűtéssel
Nekem eleg uresnek tunik ez a nagy haz egy atlagos ATX lap +1 VGA kombohoz, foleg a HDD /tartaly tarto "fal" . Ha ilyen hazam lenne tuti telepakolnam vinyokkal meg kartyakkal(1-2 vga /hangkari / stb )
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #65622 üzenetére
Milyen ventiről van szó? A két linkelt gépben egyedül a TX850-ben volt egy darab venti, több nem volt. A mostani gépemben kettő darab 800 rpm-es Scythe venti van, meg ideiglenesen a tápegységben van még egy sima 12-es, de mivel már "épül" az új passzív tápegységem (dupla LED tápegység + egy darab paneltáp, összesen 400W-os terhelhetőséggel és ez az egész egybe lesz dobozolva), így hamarosan csak a két darab 800 rpm-es venti marad. Hangja nem lesz a gépnek...
Egyébként én NEM a léghűtés mellett kardoskodom félre értés ne essék, csak annyit akartam mondani, hogy azért egy léghűtés "összerakása" és egy vízhűtéses rendszer kiépítése tényleg más-más nehézségi szintet képvisel. Igen is komplikáltabb az utóbbi, még ha nem is űrtechnika...
Ha valakit meg csak a gép hangja zavar, arra egyszerű megoldás egy passzív gép építése és még nagyon extrém kompromisszumokat sem kell kötni (ok, ne akarjon 4k-ban játszani maximum részletességgel). Az én passzív gépemen még egy agyonmoddolt Skyrimmel is tudtam játszani FHD-ban, de a Division-nel is elvoltam közepes részletességgel FHD-ban.
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #65617 üzenetére
Komplikáltabb... Ami tökéletesen igaz. Neked is 3 óra volt a rendszer megépítése és légtelenítése, nekem meg a mostani gépemben 10 perc a processzorhűtő felrakása és a videókártya bepattintása. Szóval szerintem vitán felül áll, hogy komplikáltabb egy vizes rendszer, mint a léghűtés, vagy AIO.
-
Skynet258
veterán
válasz
KAMELOT #65601 üzenetére
Nekem ilyen hullámaim vannak, fekete, fehér, fekete/fehér, aztán megunom és jönnek a színek. Aztán kezdem elölről.
Mikor vettem ezt a házat azon gondolkoztam milyen jó lenne ha az előlapi rész is fehér lenne. Na most már vehettem volna olyat, de már pont nem éreztem, hogy annyira akarom.
Amúgy onnan indult az egész, hogy rendeltem egy Phanteks P600S-t 41k-ért, aztán ránéztem a házamra... tulajdonképpen szeretem, minden megvan benne ami kell. Rendelést visszamondtam, és vettem ezt a 3 előlapot 12k-ért. Valamit vettem, de mégse költöttem annyit "feleslegesen". -
Vismajor01
addikt
válasz
KAMELOT #65333 üzenetére
Bocsi, telefonos képek.
Alul a led csik kicsit "béna", látszik. De gondolkozom, hogy rejthetném el kulturáltan. ha a táptakaró és az üveg közti mélyedésbe teszem semmit se ér. Gondolkozom rajta!
Ja, és ez igy egyelőre VGA nélkül. Szinte csak ezért akarok AMD karit, mert az szinte tuti piros ledes...V legalábbis piros/fekete.
-
zolee5016
őstag
válasz
KAMELOT #63875 üzenetére
igen így van...de elárulom az sosenem volt Cosmos 2
csak trimpanelt,fejegységet vettem
a többi sajátkéz totál kézimunka (nanemúgy)
Nézd csak
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
És itt állt meg a project....elfogyott a lendület,túl sokáig készült,beleuntam.....ezután raktam össze a Veletech-en 2 helyezést elért S340 -et 1 hónap alatt....
LINK -
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #63537 üzenetére
Mondjuk ez azért baromira függ a lakhelytől is... Régebben én sem értettem meg, hogy lehet valakinek olyan poros a gépe amilyen. Mióta vidéken, egy alapvetően homokkal/porral borított tájon élünk, azóta már értem... Ettől függetlenül a takarítás jogos, én sem raktam volna át így a gépet egy új házba, ha már egyszer költöztetem...
-
bombibmw
veterán
válasz
KAMELOT #63479 üzenetére
Te sose voltál egy dícsérgetős típus, de azért félisten korodra olvashatnál adatlapot.
Amúgy a monitor oldaláról fényképezve kiegyenlítettebb lenne a "csata".(#63483) #Morcosmedve:
Jaja, gondolkoztam rajta, hogy a vízhűtéses, ablakos konfigot berakom porosodni az asztal alá. -
fogtunder
nagyúr
válasz
KAMELOT #62535 üzenetére
én annyit gondolkodtam a hűtés cseréjén, hogy bekrepált a VGA, cserélte az ASUS egy 1060 Strix-re, amin most megint van 3 év gari, hát nincs az az isten, hogy ezt elbukjam, úgyhogy marad a lég, igazából terhelésen is alig hallom, plusz procin is visszaálltam arra. cserébe a H440-et kezdem unni, kellene valami más helyette.
-
seniman
veterán
válasz
KAMELOT #62477 üzenetére
Irigyellek,itt Ajkán országos szinten a legmagasabb a szálló por koncentrátum,hála az erőműnek,meg a MAL-nak.Most szedtem le a szúnyoghálót,hát szépen nézett ki.
(#62478) dime27
Az üvegfóliák már régóta nem öntapadósak,megvizezed az üveget/plexit,majd szivaccsal bubimentesre rásimítod a fóliát.
-
nubreed
veterán
válasz
KAMELOT #62357 üzenetére
Én ilyet tervezek venni: [link]. (Igen, előszőr még a Hilver asztallapban gondolkoztam, de több dolog miatt, úgy néz ki nem az lesz). Nekem egy 160 széles asztal már túl nagy lenne. A mostani is 140 -es, amit cserélek. Gondolkoztam asztallap + külön lábak kombóban pl ebben a kombinációban: [link] de nekem mindenképp kéne fiókos elem is, azzal együtt meg már durván 50 fölött járnék, ennyit nem költök már rá, és ahogy olvasom a neten elég instabilak az olcsóbb Ikeás lábakkal az asztalok (amit linkeltem az pont egy drágább) és az nagyon zavaró lenne ha mondjuk mozogna a monitor miközben gépelek vagy játszom vagy ilyesmi. Amúgy van itt olyan aki szintén asztallap + lábak kombót rakott össze, tényleg olyan instabilak az olcsóbb Ikeás lábak?
-
energy4ever
addikt
válasz
KAMELOT #62288 üzenetére
Mihez kepest. Merlinektol 209ezer ft ertekben jott a vizhez dolog. Tody-tol kb 15.000ft ertekben. +hardveraprorol vizes dolgok 20k.
MB: Asrock Z87E ITX: 25
CPU: Intel i5-4670K: 50
RAM: G.Skill Value 2x4Gb: 21
HDD: WD Purple 2db: (2db raidban) 46
VGA: Asus DCII 390X 8Gb: 140
PSU: FSP Raider II 650W: 24
SSD: Kingstone M.sata 120Gb: 19
Gephaz, par venti, uveglapok, egyebek: 51620-ra jon ki a vegosszeg. Amit hasznaltan vettem oda azt az arat irtam nyilvan. Tudom, hogy a vizes topikban van akinek csak a 2db kartya kerul ennyibe, de szerintem azert nem keves ez az osszeg sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest