Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
Sziasztok van e valami ajánlott erősítő panel AliExpress ről?
Vagy szokott e valaki építeni ilyen modulokbol stereo erősítőt építeni? -
ekkold
Topikgazda
válasz
tordaitibi
üzenetére
Vagy ha nem akarod a modult megpiszkálni:

-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Van hozzá teljes rajz is. R5 - R6 osztó határozza meg a billenési küszöböt, így nem nagy kaland:
https://cxem.net/pitanie/files/5-389_EGS002_manual_en.pdf

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
És Ekkold.
Ez egy szinuszinverter.
Korlátozni kéne az akkuból felvett áramát mert sajnos nudli akku van alatta, az okába most nem mennék bele mélyebben.
6-700wattba kéne maximálni a kivehető teljesítményt, jelenleg ez 1300-1400W körüli, itt szépen leáll.
Nagyon nem nyúlnék bele, tele van smd-vel, a söntök is azok, 5 darab 0,05ohmos van párhuzamosan.
Kivehetnék belőlük kettőt akkor meglenne a 30A körüli korlát de nem gányolok így bele, lehet valamikor kéne a teljes teljesítménye és akkor lehet visszacsinálni mindent.
Ez a szabvány kapcsolása, nem nagyon tér el, a kiegészítő tápok sallangok vannak még a panelon, alul felülfesz. védelmek ilyesmik. Meg egy batár EI trafó, 6-7 kiló biztosan van.
Szerintem DIY munka nem gyári de nagyon profin van megcsinálva.Abba maradtam magammal hogy mégiscsak egy műveleti erősítő lesz 1,6x erősítésre beállítva, +5V tápot tudok neki adni a panelről, egy 358 ic meg 2 darab ellenállás elfér a dobozba még vadszereléssel is.
Hacsak nincs valami ennél is egyszerűbb ötlet. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
A feladat az, hogy az áramlimit áramkör bemenetére már akkor 0,5 V feszültség jusson, amikor a söntellenálláson még csak 0,3 V jelenik meg, vagyis fix 0,2 V-al meg kell emelni az áramlimit áramkör bemenetére jutó feszültséget.
Hogy ezt a fix 0,2 V-os emelést hogyan lehet megcsinálni, ahhoz tényleg látni kéne az áramköröket...
-
ekkold
Topikgazda
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ha betennél egy rajz részletet a jelenlegi állapotról, akkor könnyebb lenne tippet adni.
-
Kis segítség kéne.
Adott minden, nem nagyon tudok belenyúlni.
Egy mezei söntellenállás a negatív körben, 0,01ohm figyelőellenálással, és utána egy áramlimit áramkörrel. Az elektronika 0,5 voltnál azaz 50 ampernél kezd korlátozni.
Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben 30A azaz 0,3V megszólalási küszöbre átállítani? Söntöt nem tudok cserélni 0,016ohmra.
Betennék egy műveleti erősítőt 1,6x erősítésre beállítva de ahhoz valahonnan táp, stab ic egyebek, mini nyák stb. meg hely kellenének.Van valami megoldás erre?
Skori eszembe jutott a megoldásod, előfeszített tranya bázis de nálam negatívba van az érzékelés nem a pozitív ágon. -
-
-
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Céghez lesz, 1. nem fizetik ki, 2. nem csak én használom, hanem fogalmatlan arcok is.
Ha opció lenne, már megoldottam volna.@ViZion : Ezzel egy kb. száz embernek tudok hangosítani? Meeting roomba mi is ilyet teszünk, 2-3 főig.
-
-
Lehet azt kéne. Viszont vett a cég már egy mikrofont, csak a kollega nem volt képben, és sikerült kondenzátormikrofont vennie.
Gondoltam valami gagyibb előerősítőt berendelünk, és kész, mert a saját kókány előfokommal amúgy működik, és kb. vezetői beszédek hangosítására kell egy gagyi akkus hangfallal. -
-
-
-
válasz
marco22
üzenetére
Megfelelő feszültségeket tudjon, megfelelő terhelhetőséggel, és férjen bele

Mikrofonyerősítő témában valami ötlet? Magyar boltból kellene.
-
-
marco22
csendes tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Beépített tápegység
-
-
-
marco22
csendes tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Laikusként gondolom túlfeszt kapott X/y alkatrész.. az okát és a hibás alkatrészek cseréjét sem tudom megoldani. Bármilyen segítséget elfogadok/meghallgatok javítás vagy akár komplett panel beszerzésével kapcsolatban
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Valamint az IC és a MOSFET ára garantáltan több lesz, mint 3 dollár... Ezért is írtam, hogy ennél nem érdemes időt és energiát áldozni rá. Egy mosógép vagy TV táp az persze más tészta!
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Jarod1
üzenetére
A MOSFET Source ellenállása, egy keresővel talált példán keresztül, ami más áramkör, de a lényeget szemlélteti.
Ilyenkor előbb zárlatos lesz a MOSFET, aminek oka lehet néha a szekunder dióda zárlata is. Hiába az ellen véd az IC elvben, de nem mindig. Vagy kiszárad az IC tápszűrő kondija és amiatt lesz vége.
Itt is látszik 3 párhuzamos ellenállás, ami a zárlat miatt kiég, sőt ilyenkor a megemelkedett feszültség visszahat az IC áramfigyelő lábára (4), emiatt garantáltan el szokott szállni az is.
Rutinmunka egyébként a javítás, egyszerű áramkör, ezek a PWM IC-k is gyakran egy kaptafára mennek. Korábban én már ismertem pár típust, amiből tudtam, hogy mit lehet betenni helyette, de már elfelejtődtek, mióta nem nagyon foglalkozom a témával.
Itt nem arról van szó, hogy olcsó modul, de sok TV-táp, vagy mosógép stb. is hasonló felépítésű, amit már érdemes / gazdaságos megjavítani, miután egy nagyobb, drágább alaplap része.

-
marco22
csendes tag
Sziasztok
olyan gondom lenne, hogy egy Bluetooth hangfal tápja feladta a szolgálatot... Valakinél esetleg nem fekszik egy ilyen? Vagy akár a javításában tudna segíteni ... Persze nem ingyen. Köszönöm előre is ... Mellékelek képeket és amit tudok róla...
AC 100 240V to DC 12V 2A 15V 3A 4A GF-03 Switching Power Supply Board
-
Barret001
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt józan melós rakta össze

-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi, de Ali nem jó, munkahelyre kéne. Multicég nem rendel aliról. Boltból tudunk venni

@updog : Szerintem még látni is a képen, hova ment a leszakadt láb

-
Reggie0
félisten
Nem GTK a panel, tudd meg ,hogy az a leszakadt vezetek hova megy es at kell kotni egy szal vezetekkel. Valoszinuleg maradt meg annyi maradvany a panelen, hogy egy hegyes merocsucsos multimetert hozza tudsz erinteni.
De ha igy nem megy, akkor a mellette levo 8labu DCDC vezerloIC adatlapjat meg kell nezni, hogy mi az ajanlott kapcsolas, ami alapjan ki lehet kovetkeztetni, hogy nalad hova ment. 95%, hogy kozvetlen az IC labara is be lehet kotni.
A gyors merulesnek nagy valoszinuseggel nem ez az alkatreszhiany az oka. Sot lehet inkabb a FET tonkremenetelet okozta a gyors merules. Ha tudod merd meg az elemrol felvett aramot, esetleg kezzel megtapogatva a bekapcsolt panelt probald kideriteni mi melegszik.
A gyantas taknyot acetonos fulpiszkaloval gyorsan el tudod tuntetni a panelrol.
Az azas nyomait mar kevesbe, azt inkabb 50% viz 50% acetonnal erdemes. -
updog
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére

A redditről származó képen (itt most a bal oldali) én azt látom, hogy ott tényleg van ráforrasztva valami
Toltam rá egy kis CSI enhance-t:
De ahogy írod is, látom ahogy csináltam egy közeli képet hogy a nyák is sérült. Gondolom ez így már gtk, nem érdemes szórakozni vele? (főleg hogy én itthon biztos nem tudom javítani).
Az egésznek a működését nem vágom, de ha valamit valamivel itt a hiányzó alkatrésznél simán csak áthidalok, akkor az elemes működés még menthető? Gondolom a hiányzó alkatrésznek van szerepe abban is, hogy elemről működve is rövid úton lekapcsol.

-
Reggie0
félisten
Szerintem megprobaltak javitani es az U10 leszedese kozben az egyik lab(bal felso) pad-je leszakadt.
Elemrol azert mukodik, mert arrol kozvetlen a taplalas, az U10 pedig az a kapcsuzemu dcdc kapcsoloeleme, ami eloallitana 9V-rol a szukseges tapfeszultseget.
A masodik kepen nem tudom mit kene latni, eleg kicsi is.
-
updog
őstag
Sziasztok! Szembesültem egy problémával (így szokták mondani, hogy műszerészhez elvinni nem ér annyit, de ha valaki ingyen megmondja, az tök jó lenne?
)Szereztem egy Mooer PE100 gitáreffektet ("javítandó", tehát ilyesmire számítottam). Két AAA elemről (simáról és tölthetőről is) megy, de pár perc után kikapcsol low battery üzenettel (előtte gond és hibaüzenet nélkül működik, nyilván frissek a 1.5V alkáli és a 1.2 NiMH elemek is).
9V-ról meg se mukkan (gyári Mooer táp, igaz egy másik Mooer effekté, de ugyanúgy center (-) 9V 300mA).
Szóval a ChatGPT a kép alapján(!) azt mondja (azon felül, hogy szemmel is látszik hogy valami takony van a nyákon, a szalagkábelen mintha ázásnyom lenne, és a túloldalon ujjlenyomat volt a kijelző belső felén
), hogy az U10 helyről (bal lent pirossal) valóban hiányozhat valami.Remélem nem idegesít fel senkit, de idemásolom, "ő" mit gondol

"U10 appears to be a component that has been removed, fallen off, or was never installed. The exposed solder pads show residual solder and what looks like burnt flux or corrosion.
[...]
Based on the previous findings, U10 was likely a P-Channel MOSFET for power switching or an LDO voltage regulator (depending on the exact design)."
A vonatkozó reddit threadet már megtaláltam
Egyébként az alapján is úgy tűnik (bár kicsit más a nyák design), hogy van ott valami, ami nekem nincs (ezen a képen a felső nyák takarja az alsót, az enyémen szét van húzva, azért látszik nálam szépen).
Köszönöm, ha valakinek van energiája hozzá
Nem létfontosságú, de most már kezd érdekelni. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
atesss
üzenetére
Az elektronikus trafó furcsa faj, LED-hez nem való:
https://sound-au.com/lamps/elect-trans.html
Kompakt fénycsövek elektronikájához hasonlít a felépítése, önrezgő, ugyanúgy stabilizálatlan és AC kimenetű, viszont azokban van puffer a Graetz-híd után, ebben nincs:

Ezért ilyen hullámzó feszültséget ad le:

-
-
-
atesss
addikt
Üdv.
Volna két ilyen régi, halogenhez való trafó. Nem magyar, hanem Svédországban (de szerencsére angol feliratokkal). Egy folyosórész kiegészítő világítására van használva, kb. 4+6 db "leszúrható kerti" MR16 lámpatest van rákötve.
Régóta nem üzemel (állandóan kiégett aztán megunták).
Most viszont egy design-átalakitással együtt újra terveznénk beüzemelni, ledes izzókkal.
Nagyon jó lenne ha nem kéne lecserélni a tápot meg a bekötési részét.Kérdésem, hogy a min. 80W mit jelent ?
Szerintetek mi történhet ha nem tartom be, és csak mondjuk 30w-nyi (AC-n használható) ledeset kötök rá ?
Csak nagyobb a nominálisnál a fesz ?
Vagy el sem indul ? -
-
baly81
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
& Dr. Szilikát
Értettem! Köszönöm nektek is a segítséget!
-
pjen
félisten
üdv. Van egy BHF35 autós kihangosítom. Meghalt benne az aksi. Tudja valaki, hogy cserélhető e és ha igen akkor milyen kell bele?
-
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Összeraktam egy debian régi notin, azzal sem működött.
RMA ment és küldenek másikat ami tesztelt. Szóval valóban maga az eszköz volt rossz. -
-
baly81
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
& Reggie0
Jó reggelt! Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy PE-t nem szokás szakítani. Ezt inkább a társasházi gerincvezeték idejére szerettem volna megtenni, hogy teljesen, (mindhárom vetezőn) le tudjam választani a lakást a kivitelezési munkálatok napjain.
-
válasz
baly81
üzenetére
PE-t nem kapcsolhatod.
Max. csavaros szorító kötéssel lehet bonthatóvá tenni, épp azért hogy 1R user véletlenül ne tudja megszakítani csak direkt villáskulccsal, csavarhúzóval.
A védővezetőn nem tud bejönni semmi mivel a fennti szabály szerint annak mindenhol folytonosnak kell lennie, az földpotenciál.
Fázist-nullát meg úgyis szakítja az AVK. Ami azon lekapcsolt állapotában átmegy akkor már úgyis mindegy, az legkevesebb egy közvetlen villámcsapás a bejövő vezetékekbe. -
Reggie0
félisten
válasz
baly81
üzenetére
Fokapcsolonak nincs sok ertelme. Siman lekapcsolod az aramvedo kapcsolot vagy a kismegszakitokat es le vagy kapcsolva a halozatrol. Csak felesleges penzkidobas. Ha naponta aramtalanitanad a lakast, akkor mar lenne ertelme, mert nem a megszakitokat/AVK-t kapcsolgatnad halalra.
A tobbi okes, a tulfesz levezetot/vedot nem ismerem.
-
baly81
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Köszönöm a választ, segítséget!
Nézegettem a Hager márkát, de nem tudtam összeszedni egy normális szettet, ami nem horror áron van és rövid időn belül meg is érkezne...
Még nem kőbevésett, de ezekre esett a választásom:
» Tracon EVOMS40/3 főkapcsoló
(Ezt azért szeretném bekötni, mert nemsokára gerincvezeték csere lesz a tömbünkben és a szerelés idején le akarom választani a lakást. Nem szeretném, ha bármilyen "kóbor áram" betévedne a lakásba, bármennyire kicsi is rá az esély. 3P-vel el tudom vágni ennek az útját, tehát L, N, PE is meg lenne szakítva, meg később sem árt, ha valami gáz lenne. Van egy ilyen kapcsolónak létjogosultsága?)Schneider Resi9 család:
» R9L16610 túlfesz.levezető
» R9R01240 ÁVK
» R9F04116 MCU B16
» R9XFH112 gyűjtősínAjánlásokat, észrevételt továbbra is elfogadok mindenkitől.
THX!
-
Reggie0
félisten
válasz
baly81
üzenetére
N<->PE fesz az okes, ha van terheles a halozaton.
A tulfesz levezetovel pedig ugy keszulj, hogy TN-S a halozatod. Tulfesz levezetobol inkabb Dehn-t vagy OBO-t erdemes venni, azok jok.
Nalam direkt jelzoaramkoros a tulfeszlevezeto, igy ha elsul, akkor egy relevel meg is szakitja a lakas aramellatasat, hogy ne legyenek az eszkozok vedtelenul, de ez izles dolga.
-
Hello,
Tudtok valami értelmes mikrofonerősítőt ajánlani, amit meg is lehet venni?
Olyan kéne, ami dinamikus mikrofon bemenetre jó, és a bemenetére tudok kondenzátormikrofont kötni. (A múltkori hangfalat kipróbáltam a saját kókányolt borzalommal, és működik, szóval már tudjuk mi kell, kondimikrofon előerősítő.)
Csak minden boltban vagy 20k egy ilyen, vagy nincs.
Elég alja cucc is elég, céges rendezvényeken beszédekhez kell. -
baly81
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
-
baly81
aktív tag
Sziasztok!
Lakásfelújítás közben vagyunk, ami az egy fázisú villamos hálózatot is érintené. Bizonytalanság miatt felvetődött bennem egy kérdés amire szeretnék választ/megerősítést kapni. Így a segítségeteket kérném.
Régi (~1960) építésű társasházi lakás, alu MM falkábel. Csak a vizes helyiségekben van kiépítve a védőföld, a többiben csak csak L+N van. Ahol van védőföld, ott a vezeték szigetelése piros színű. Sajnos a mérőtől a lakás kiselosztó dobozáig vakolatban megy a fővezeték, így nem látom, hogy a lakásba hány vezeték jön be. A kiselosztó doboz kész káosz és életveszély; alu vezetékek tömkelege, sorkapcsozva rézzel (későbbi kókány bővítés, klíma), stb. A kismegszakítók is 16-osak, ami ma már ugye nem állná meg a helyét. Már kimértem/kisilabizáltam hogy mi micsoda. A kiseloszódoboz mögött van egy kötődoboz, amibe nem látok bele teljesen a kábelek merevsége/rövidsége miatt. De ott látom a fő, fázis- és nullavezetőt. Ezek bejönnek a dobozba. Először azt hittem, hogy a védőföld nincs ott, de láttam, hogy a kötődoboz földelősínjéből megy egy sárga-zöld vezeték hátra a kötődoboz felé. Kicsit jobban megnézve / bevilágítva látom, hogy ott a piros földelő vezeték sorkapoccsal a végén, amely az előbb említett földelősínhez vezető vezetékkel van összekötve.
Tehát, ezek szerint a lakásba bejön az L+N+PE. Ha tévedek javítsatok ki!Kimérve, a feszültségértékek "rendben" vannak (L<>N = 238V; L<>PE = 238V). Azonban az N<>PE között 0,08 - 0,1 Volt körül mérek, úgy, hogy a hálózatba minden fogyasztó maradt bedugva/üzem alatt. Ez gáz? Tudom a pontos méréshez ezeket ki kellett volna iktatni, de nem tettem. Mondjuk a hálózat amúgy is nagyon szar. Lekapcsolt csillárkapcsolónál a foglalatban 22V-ot mérek... 😫
Az egész belső hálózat át lesz húzva, új szekrénnyel, így a korszerűsítés mellett természetesen bekerül egy AVK és egy túlfeszültség levezető is. Ugye ezek megfelelő típusának kiválasztásához szükséges tisztában lennem a hálózat típusával (TNC, TNS...). A felvázoltak alapján én megfelelőnek találtam ezt a túlfesz levezetőt és ezt az AVK-t. Örülnék, ha ebben megerősítenétek, vagy kijavítanátok. Esetleg alternatíválat javasolnátok.
Bocs a hosszú irományért... Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Jarod1
üzenetére
Nem is kábelt akartam cserélni, hanem komplett antennát kábellel, csak aktív LNA helyett passzívra, mert nincs szükség a hosszú vezetékre.
De hagytam szenvedni, ahogy volt már 1-2 napja, most ránéztem újra, és már követni kezdett 7-8 műholdat, szóval így inkább nem nyúlok hozzá, hagy dolgozzon, ha már nekiállt.#98916Gyula84 - Szerintem 3 betűs. Emlékszem, hogy sokat bújtam annak idején az aliexpress-t, mire találtam ilyen csatis GPS antennát, mert nem ez a legelterjedtebb.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezt próbáltad már? Nekem jól működik:
[link] -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nagyon koszonom megegyszer a segitseget!
-
janos666
nagyúr
Elfelejtettem ennek a kábelcsatlakozónak a neevét (bocs a rossz képminőségért!):
Ez egy LNA-s GPS antenna kábele. Valamiért nem lát most vele műholdakat a GPS chip. Mivel nincs szükségem hosszú kábelre, most egy passzív antennát keresnék ilyen csatival (mikor vettem, akkor épp ezt találtam legolcsóbban ilyen csatlakozóval). -
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Soha nem volt hasznalva (legalabbis altalam), igy vettem ki a dobozbol (kinaban meg nem hiszem, h tesztelnek)
Holegfuvom nekem van amivel mar forrasztottam, de ilyen kis helyen mindig elbenaztam es osszefolytak a pottyok. -
leweegee
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szerintem itt a csatlakozó visszaforasztása lenne a lényeg, ami le van tépve az alaplapról. Sajna a vezetősáv is ment vele, így egy kicsit macerásabb. De ha megnézed a kicsit megoptikázott verziót, jól látható hova tart a csatiból a két vezetősáv, így egy vékony vezetékkel pótolható.
-
válasz
tomazin
üzenetére
Megküzdhetek vele, Pécelen vagyok, nem ígérek semmit de próbáljuk meg ha gondolod.
Nincs hőlégfúvós pákám sajnos, így necces erről a lapról leszedni. Rosszabb úgyse lesz.
De az a graetz valamiért elszállt. És el fog az új is, led zárlat, pufferkondi zárlat vagy bármi ami agyonütötte a régit ezt is elküldi majd. -
Van esetleg bp xvii kozeleben valaki aki ezt ellentetelezesert cserebe oda tudja forrasztani?
Mar probaltam 1-2x ilyet, de mindig szetfolyattam az ont, igy ezt most nem kukaznam.
Elore is koszonom! -
Barret001
addikt
Most bontottam ki,profi szerelési minőség! De legalább ami kilógott,azt levágták...
Hűtőbordát 3 mm-es csavarok tartják,éppen hogy.

-
-
Barret001
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Van ott bőven melegtakony is,nem bízod a fára

-
-
Barret001
addikt
Ez kész
(Darlington) megfejeltem a konvertert,a saját frekvenciájáról. Kiégeti a szemem,kb 1V feszültség különbségből dolgozik.
ez most erősebb mint gyárilag? Kell még rá visszacsatolás,de azt nem tudom megcsinálni... Megoldható? Tl 431 van pár darab.Féligmeddig értem már a működését.
-
Barret001
addikt
Működik
13.8V bemenőről 18 wattos ízzóval terhelve 3,8V-ot produkál.Sajnos nincs mivel meghajtani,ez a bigyó 300 Hz-et tud... Gondolom emelni kéne a vezérlő frekvenciát durván. Szörnyűlködjetek,hozom nektek a témát 

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hyundai, Kia topik
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
40-50% nagyobb erősítő t reszesitek előnyben

(Ja de lehet hogy van)

ekkold