- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Én gép javítással foglalkozok a környéken.
Jövő hónapban fogok egy 650-es Corsairt (tápot) beszerezni.
Én inkább arra gondoltam, hogy a javított gépek vinyóját rá szoktam dugni a gépre kikapcsolt gépre. (filmek, mp3 illetve a rendszer partíció fontos fájljainak mentése) És lehet hogy onnan szedek össze valamit?
Az érdekes az hogy van egy külső 60gb-s 2,5 Wd vinyóm. Az meg (kop-kop) gond nélkül megy évek óta. -
ThaBoss
senior tag
Ott van az kérem szépen: Corsair CX400. Valószínűleg nem a táp okozhatta, mert a feszültségek rendre normál értékhatárokon belül ingadoznak. Mind a feszeket, mind a hőmérsékleteket folyamatosan monitorozom, így szemmel van tartva, ha bármi gond vagy hiba lenne, arról tudnék (remélem!
). 4 HDD van rádugva a gépre, 2 F3 500G és 2 F3 1,5T, mégis csak az egyik döglött meg, ráadásul pont az, amelyiken a rendszerem volt. Fene vigye, nem örülök, viszem vissza! (Amúgy meg ASUS Express Gate most megmentette az életem
)
Osibaa: igen, motorgondok vannak, olyan, mint amikor rossz minőségű DVD-t teszel a meghajtóba, de az csak felpörgeti, majd leáll és újból elkezdi. Mikor a pörgetés végéhez ér, akkor olyat kattanik, hogy csúcsforgalomban nyitott ablaknál a szoba másik végéből is hallom (mintha az agyamat vernék
).
Nos, de szerencsére hozzáfértem egy utolsó menetre, még sikerült lementeni az adatokat és a fontosabb részeket. Mint fentebb is írtam, viszem vissza gariba!
Idén januárban vettem, azóta szolgált... † RIP Samu F3 -
Clapaucius
tag
lemezkezelő azt írja, hogy kifogástalan (rendszer, aktív)
Egyedül a "kötet" cimkénél nem ír semmit. Szóval nincs a meghajtónak neve, és nem is látszik.
Tulajdonságokban is kiírja, hogy hány GB-os és hogy mennyi szabad, mennyi foglalt. Tehát működik, de nem jelenik meg a sajátgépben...
Másik gépbe tökéletes. Nem szedtem ki semmit, nem csináltam semmit, egy Win7 et tettem fel, ennyi. Foooogggalmam sincs mi a redva lett vele...pedig igen fontos családi dolgok vannak rajta -
Clapaucius
tag
-
Clapaucius
tag
sentinel is jelzi, hogy ott van. Méri a hőmérsékletet is, mindent...egyedül a teljesítmény fülnél nem mér semmit.
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra."
Sajátgépbe belépve nem látom
Fogalmam sincs mi baja van -
bacsika
csendes tag
XP SP2-es az Op.rendszer.
Másik gépen rendben volt, mert a boltban, ahol vettem ezt is, és az előtte lévő cserélt winyót is látta az ő gépük, amin nem tudom milyen Op.rendszer volt.
Még azért kipróbálom azt, hogy kiveszem a gépemben lévő "tároló" winchestert átmenetileg, és berakom helyére ezt, azután meglátom mi lessz. -
LacHUNt3r
tag
32es xp prof van rajta és semmi egyéb nincs feltéve az alap dolgokon kívül pl mozilla msn java winamp 1-2 sakk program mivel anyám szinte csak online sakkozik rajta...
Arra voltam kiváncsi, hogy kinek mi az első tippje, de amúgy én is gyanakodtam a tápra... Azért köszönet a gyors válaszokért!! -
bacsika
csendes tag
A táp nem valószínű hogy hibás, mert ugyanilyen típusú winyóval a dokkoló vígan pörög.
A Sentinel-el kapcsolatos kérdést nem telljesen értem, de tegnap, amikor be volt szerelve a gépbe a winyó, akkor a Sentinel látta és mindent rendben mutatott(hőmérséklet,SMART fülön is minden OK stb...)Ma már nem, de annak az az oka, hogy USB-ről más winyót sem lát a Sentinel, de ezzel sosem volt gond.Arra is gondoltam már, hogy valami ütközési probléma lehet talán, de ha átnevezem a Partríció betűjelét olyanra amilyen még tuti nem volt, akkor sem oldódik meg a probléma.Most példáúl az eszközkezelőben az USB-s részen engedékyeztem, és erre a lemezkezelőben mindent rendben mutatott,de az előző hozzászólásomban említett Új Hardver varázsló szövege folyamatosan megy, és az eszközkezelőben a lemezmeghalytóban a felkiáltójel továbbra is - az engedélyezés ellenére-bent marad.A BIOS-t tegnap néztem(Amikor be volt szerelve a gépbe),és nem látta a winchestert.Kábel hiba szintén nem lehet, mert a gépben SATA új nem használt kábellel próbáltam, és természetesen a belső táp kábellel.Viszont a dokkoló esetén a dokkoló saját tápjáról, ami nem lehet hibás mert a másik ugyanilyen típusú winyót vígan hajtja. -
Ala
tag
A tápot nem tudom kipróbálni, mivel olyan a csatija, mint a ps/2-nek. A vinyó másik gépben jól működik, de ott nem a dokkolón keresztül használom. Az OS lekapcsolja, de általában utána, ha kell akkor normálisan újraindítja. Tegnap óta USB-n keresztül használom, és így már jól működik, legalábbis stabilnak tűnik. a Sentinel azt írja, hogy a vinyó jó állapotban van csak az adatkapcsolatban léptek fel problémák.
-
acumen365
csendes tag
Utánanéztem és támogatja, biosban láttam be is tudtam kapcsolni, progi látja rendesen, win látja rendesen a vinyót és kisebb programok gond nélkül futnak általában....Xal ha megy rajta win is ás általában felmenni felmennek a dolgok (kivéve mikor nem vagy hibásan....) akkor érdekesnek gondolom h miért lenne ez a hiba:/
de végülis majd megpróba hagyományos vinyóval...addig vmi másik tipp tőled v mástól esetleg?
-
acumen365
csendes tag
Hali, a konfig nagyjából: asus a8n-e alaplap (socket 939), benne 3000+os athlon 64es proci, 1 120 gigás ata133mas maxtor vinyó, 1 500 gigás WD sata 2es, 1,5 giga maxtor ddr400as ram, dtk táp+ház (400w) 1 nec dvd író...hmmm kb. ennyi, jah és 1 sapphire radeon hd 2600 xt
de ennek van jelentősége ebben az esetben?(bocs ha hülye a kérdés...) -
Ala
tag
Helló!
Az alaplap típusát nm tudom pontosan, egy hp DV6-eh1110-esen , Win7 alatt használom. Samsung SpinPoint F1 750 gb-os. a Dokkoló: media-tech itt a link róla: http://www.media-tech.eu/page.php?do=details&lang=uk&pid=1794&kid=17 . Valamint delock esata kábellel használom.
Előre is köszi. -
Dzsolo
senior tag
Ma reggel beindult az alaplapot igazgattam.. remélem mikor hazaérek még el fog indulni.
Ezt a hibaüzit írja:
***Warning: System BOOT Fail****
Your system last BOOT fail or post interrupted. Please Enter setup to load default and reboot again. belépek és lát mindent nem tudom miért irja...
Az alaplapom ASUS M2N-E már arra is gondoltam hogy valamelyik kábelem szálszakadásos és nem mindig érintkezik... de gondolom mivel beindult a vinyom már nem ide tartozik a téma... 2éve ugyanigy halt be a vinyóm csak onnan gondoltam hogy vinyohiba lesz... géphasználat közben kifagyott akkor is az egér, este ha beindul kap egy formatot -
Dyno
veterán
Értem köszönöm.Hát nem igen fogyaszt a gépem 250W-nál többet konnektor felől, tápom bírja még bőven.
Anno volt egy HD160JJ vinyóm azon volt 70sector hiba és simán használtam rendszerként 1évig, aztán legariztattam.
A 80-as öreg ide-s samu vinyóm meg 3 sector hibával megy már egy pár éve.Csak ami zavar hoyg a HD200HJ-on gyenge szektor van.Nem csak simán sérült szektor, és ahogy itt fórumon vissza olvastam, inkább kritikusabb a gynege sector mint a sérült, vagy tévedek?
-
petyus_
senior tag
Ugyanerről a csatlakozóról a DVD-író működik rendesen, más hiba nem szokott lenni, a táp egy 1,5 éves FSP. Másik gépben sajnos nem tudom kipróbálni, de próbáltam egy USB-s rack-kel, azzal sem működik. Most próbáltam ki, ha lehúzom a 320-ast, és a helyére dugom, akkor sem látja.
-
BigG.(nnnnn)
tag
áhá az 1tb-os vinyóval van vmi bibi me nem is lehet ujra telepíteni más gépbe se
viszont a kis 160-asat most telepítem az xp-vel, aztán átdugom a másik gépre és ott is ujratelepítem ha minden jolmegy akkor jo lesz, de tuti megin kijön vmi hiba...
a 160-asnak jonak kéne lennie...azt h állítgassam be a biost az h gondoltad?
meg frissíteni nemtudom, me fel se áll arendszer -
Dany007
veterán
Azért gondoltam, hogy külön partíció állt le, mert mondjuk film / TV vagy munka (PS) közben is hallottam ezt a leállást. Szal akkor pedig elvileg használtam a 'rendszer' partíciót...
Amúgy hogy tudnám 'megkérdezni' tőle van-e gondja?
Csak mert HDD sentinel nem mondott semmi értelmeset. Szal a progi szerint minden rendben 100%-os. Esetleg v.mi ötlet? -
Dany007
veterán
És hogyan lehetne tisztázni?
Nem tudom megkérdezni tőle hogy ezt most mért csinláod... =/
Kb 5 napja van win 7 a gépen. Előtte Vista volt, és ez a vinyó volt a rendszer. Particionálva volt 3 felé. Volt egy rendszer egy játék meg mittomén milyen partíció. Az 1 terrás meg volt külön, filmeknek. Viszont azt nem kapcsolta ki...
Szóval nemtudom.... -
almafa42
aktív tag
Jó táp alatt azt értem, hogy nem ugrál összevissza a feszültség - pont azért írtam le, hogy nem lehet ez a gond. Ha az álatlad felvázolt rendszerem lenne, akkor lehet, hogy nem 430 W-os tápot vettem volna, de egy x2600xt-hez azért még csakcsak elég akár 5-6 vinyó mellé is.
dldiag lefutott a vinyókon, a sima és a teljes teszt is, nem talált hibát, csak SMART hibát jelez a GP esetében, RE esetében semmit. HDD Sentinel ellenben azonnal cserét javasol. fene tudja..
-
csimmasz
aktív tag
A táp,adat kábelek,stb mind rendben előtte a 250 es ment rendben.
Akárhova rakom a hdd-t a bios sem látja mintha rá sem dugtam volna.másik gép ugyan ez.
Az nem lehet hogy az inkompatibilitás miatt valami kiment benne?
Az IDE egyáltalán képes kezelni 1T-ás winyot?
A diagnosztikai progira én is gondoltam de ha a bios sem látja a hdd-t akkor hogyan képes bármit is csinálni vele? -
sunci_02
aktív tag
Köszi a gyors választ!
Jajj.. nem hangzik túl jól. Kérdeztem a tulajdonost, hogy nem kapcsoltátok ki menetközben, vagy húztátok ki hátul a tápkábelt, de azt mondták nem. Este kikapcsolták, (Xp) majd reggel azt vették észre hogy villog a piroslámpa a Compaq gép elején. Én is megnéztem, ha kihúztam a tápkábelt és visszadugtam akkor abbahagyta a villogást, de amikor be akartam kapcsolni, újból elkezdett villogni. Ilyet én még nem is láttam, hogy egy rossz vinyó miatt nem is indul el a gép. Védi a táp a többi eszközt? A HDD zárlatos lett?
-
The DJ
addikt
Az lehet gond, hogy nem ugyanolyan méretűek a partciók? Én ugyanis csak egy az egyben átmásoltam ghost-al a 320-asra a 120-as tartalmát, de partícióméretet nem állítottam.
kecz: A hibás, nem megfelelő feszültséget leadó tápegység okozhat ilyesmit. A kimozgósodott vagy nem jól érintkező tápkábel szintén.
-
taku32
csendes tag
szia.először is köszönöm a választ másodjára bocsánat a kései reagálásra.250gb os maxtor winyo.sentinel szerint semmi gáz lényegében csak rossz partíciot lát.(f ill g helyett egy partícionálatlan 18gb os d.)biosban is csak 18gb-osnak látja..kb 1éves mult más gépben is igy viselkedik sajnos.idáig nem volt vele semmi probléma.a partícionálást már régebben hajtottam végre.kérdés..az active partition recovery lehet erre megoldás?vagy valami fatális hülyeséget irtam?nagyon kezdő vagyok e téren.remélem tudtam némi többlet infóval szolgálni.
-
Joe fiú
senior tag
Ez kicsit bosszant engem ugyanis nem egy gagyi tápom van(Corsair CX400) előtte pedig egy Chieftec 450GP volt,szóval táphiba az kizárható.Meg egy szintén 500-as Hitachi van rendszerwinyóként szintén ugyanezen a táp ágon és az 100%-os.Hőmérséklet most éppen 26C,melegben sem volt még 35 felett,a Hitachi pedig olyan 40 körül szokott mozogni,és mondom az 100%-os.
-
Ranger^41
aktív tag
Asus P5Q. Az előző meg egy P5LD2 volt. Igazából az az érdekes, hogy amíg nem volt jóa gépem, kellett adat a vinyorol, rádugtam a másikitthoni gépre, és ott is ugyan ez volt már.... Jumperhez nem nyúltram és ott is 40gigásnak láttamár csak... Valami külfödli forumon olvastam, hogy friss format után, ha nem indítom újra a gépet, és úgy kezdek el írni a vinyóra, akkor más rendszerek RAWnak fogják látni. (A másik gépen megjelent az intézőbe, formázatlan 40gigás lemezként... Úgyhogy elég tanácstalan vagyok...
-
Tibicsucsu
aktív tag
Köszi a választ! Nem hiszem, hogy a táppal van a baj (2 éves chieftec). Eddig semmi baja nem volt, simán ment az előző vinyóval is. Azért átraktam egy teljesen külön ágra, hátha az segít, de nem lett jobb. Ma teljes vírusellenőrzést (NOD32 2.x) nyomtam a gépre, ami probléma nélkül végig is futott az összes meghajtón. Mikor vége lett, viszont csinált ,vmi furcsát a gép, amit egyszer már azelőtt is. A CPU-m két magja kb percenként felváltva 100% loadot mutatott a taskmanagerben, viszont egyik taskhoz sem írt CPU-t a folyamatlistában. Ez lehet, hogy már nem ehhez a fórumhoz tartozik és csak puszta véletlen, hogy ez pont az új vinyó beszerelése után jött elő. Ettől függetlenül szívesen vennék bármilyen segítséget, akár egy linket vmelyik másik topicra, ahol többet tudhatnak erről.
Köszi! -
bandiie
aktív tag
ha értenék hozzá nem írok ide.
hogy kell megnézni azt a PIO módot?
az alaplapi kábelt már lecseréltem, akkor azthittem megjavult, de akkor is csak meg lett mozgatva a kábel. a kettő közül nem tudom melyik a hibás, vagy hogy a vinyó csatlakozója okozza-e. ha legközelebb belassul, majd csak az egyiket mozgatom meg és kipróbálom. -
törölt tag
Most már nem is tudok telepíteni a Hitára. Sem úgy, ha egyedül bvan benn, sem úgy ha mellette van a Samu
A Samun Win7 van.
HDSentinellel vizsgáltam a Hitát 2-3 napja, akkor hibátlan volt.
Tudniillik ő volt az egyetlen vinyóm. Rendeltem a szóban forgó Samut. Ma megérkezett. Kiszedtem a Hitát, betettem a Samut. Win7 telepít felfele. Feltettem, particionáltam még előtte stb. Ezután betettem a Hitát, hogy majd aSamsung (és az az ezen levő win7) alól formázom, de nem jelent meg a Hitachi a windowsban. Akkor kivettem a Samut, vissza a Hita. Semmi probléma, működik. Jó. Vissza a Samu meg a Hita, és XP telepítő elindít. Nem megy. Kivettem a Hitát, áttettem egy másik gépbe. Win xp telepítő elindul, de csak 130 gigát lát enny itudok megformázni.
Itt tartok. -
törölt tag
-
Pancsermeste
őstag
Ezt a smart infós cikket már olvastam, valóban hasznos, de sajnos most nem sok hasznát veszem, hiszen éppen az a baj, hogy nincsen smart!
Igazából a vinyó nem is annyira érdekel, ha meghalt, hát akkor megy a kukába! Viszont maga a jelenség érdekelne, hogy miért nem olvashatók a vinyó információi. Ezt valami chip vezérli a vincsin?
Az is érdekes, hogy amikor olvasási hibája volt a vinyónak, akkor még volt smart, és nem jelzett semmi hibát. Low level format után viszont működik rendesen, csak nincs smart kommunikáció, már bios szinten sem! -
danati
senior tag
Fél óráig volt benne a vinyó, de ennyi idő alatt felment 47C°-ra, inkább kivettem. A fő cél az lenne hogy teljesen megszüntessem a hangját, ami ezzel a dobozzal sikerült is, de félek hogy károsodna hosszútávon a vinyó.
Ezért 2 dolgon kezdtem el gondolkodni.
1: vízhűtést teszek a vinyóra is és úgy dobozolom be, de így is melegedne rajta az elektronika.
2: veszek egy Samsung F3 HD502HJ-t, ami halk, hűvös, gyors és 2x akkora kapacitású mint a mostanim. Ez lehet hogy nem hallatszódna ki a gépházból.Mennyiért lehet vajon eladni a maxtor vinyómat?
HD sentinel szerint teljesen hibátlan.
-
Myron
csendes tag
vinyó: WDC ED5000AAKB-00H8A
deszka: Asus A7N8X
WinXP SP2, de Ubuntu 9 alatt is csinálja
Táp: Codegen 300W, venti haldoklik és zörög, néha be kell lökni, de azért fújja ki a levegőt, nem forró
PATA-66-os kábel.
35fokos a vinyó idlén.
Gyári nemtommit mond, sentinel-t se, HD Tune viszont mindenre OK-ot ír health-nél.Most lehúztam a DVD írót meg CD olvasót, azokat úgyse használom, és az egyiknek a tápkábelét dugtam a vinyóba, hátha így most jó lesz.
Remélem nem az alaplap a fos. De egy új táp sem olcsó buli.
-
Daert
őstag
A lemezkezelésben valahogy sikerült visszaállítani és formázni,de reboot után nem töltötte be az oprendszert sem.Ezt nem értem mert a C(rendszer) meghajtómhoz hozzá sem nyúltam.
A Win újratelepítés megoldott minden problémát ezek után.Már csak a külső wincsimmel vannak gondok.De ezt másik topikban.
Köszi a segítséget. -
Daert
őstag
Szia.
Az adatmentésem elméletileg megtörtént de még mindíg nem tudom hogy hozzam vissza az eltűnt partíciókat.Megpróbáltam a Win7 telepítőjével újra formázni vagy partícionálni a winyót,de az eltűntet nem látta.
Valami más 5let???
Jól megszopikáztam ezzel a Partition magic-el -
zolyka1205
csendes tag
Bocs
WDC WD6400AAKS-00A7B2 (596 GB, IDE)
Mező Érték
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója 08/31/2009-RS780-SB710-7A66AG0NC-00
Alaplap neve Gigabyte GA-MA78LM-S2HFront Side Bus tulajdonságai
Busz típusa AMD K10
Valódi órajel 200 MHz
Effektív órajel 200 MHz
HyperTransport órajel 2000 MHz
Északi híd órajele 2000 MHzMemóriabusz tulajdonságai
Busz típusa Unganged Dual DDR2 SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAMSB arány 10:6
Valódi órajel 333 MHz (DDR)
Effektív órajel 667 MHz
Sávszélesség 10667 MB/mpAlaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1 Socket AM2+
Bővítőhelyek 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16
RAM foglalatok 2 DDR2 DIMM
Integrált eszközök Audio, Video, Gigabit LAN
Fizikai formátum Micro ATX
Alaplap mérete 220 mm x 240 mm
Alaplapi lapkakészlet AMD760G
Egyebek DualBIOSAlaplap gyártó
Cégnév Gigabyte Technology Co., Ltd. -
v3g374
tag
Tudom, nezelodtem en is. Egyszeruen nevetseges hogy nem kapni valami alap vezerlokartyat... fsznak kell raid meg minden szar, olvasson egy-ket drive-ot azt viszont latasra.
Perpillanat fingom sincs mit fogok csinalni, HDD a szekrenyben, hasznalni nem tudom...
BTW hiba forrasa megvan: vezerlokartya nem tamogatja a drive-ot. Havernal tokelesen ment a HDD.
-
band1103
őstag
Köszi a reagálást
.
1.Bios frissítés: Friss bios van fent
2.Táp: Eddig 3 db HDD volt benne: 80GB+500GB+500GB és ezekkel semmi ilyesmi gond nem volt. Most csupán 2 HDD van benne:80GB+1.5TB. A 80GB-al most sincs gond csak a 1.5TB-el. Tehát biztos nem a táp a problémás.rocket: Pont ilyet vettél?: WDC WD15ears-00Z5B1
-
-
Jazz
veterán
Megtörtént a readback.
- defrag: láttam valaki mit rakott fel. Én a raxot tettem fel. De jó. De szeirntetek melyik a legjobb?
- monitorozó, hdd diagnosztizáló: ez a hd sintenel mindegyiket tudja? Azt is hogy épp milyne file íródik melyik könyvtárba, melyik szektorba, a lemez mely fizikai területére a rendszerben? (titkos win műevletek kifürkészése) -
SteeWe
aktív tag
Értem, ezek szerint nem lehet nagyon mit tenni a bad szektorokkal. A előzőekben írtam van elég sok weak szektor is a vinyón. Ezekkel lehet valamit kezdeni? A célom nem a javítás, hanem inkább annak megelőzése, hogy a bad ill. a weak szektorok tovább terjedjenek. (Az adatokat lementettem már, a vinyót mostmár kulső rackaba szánom.)
Mélyformázást küldjek rá? Erre milyen progit javasoltok? -
Kvazár
őstag
Látni, látja rendesen, meg kezeli, csak én balga lekorlátoztam anno, és most meg fel szeretném oldani, de nem tudom.
Így most a fele sebességen megy.
Thx. megfogom nézni, a konfig, meg most még képlékeny, de azt is pótolni fogom.
De, egy asrock p55 extreme lapom van, nem tudom számít-e valamit.Thx. Üdv.
-
SteeWe
aktív tag
Erre gondoltál? WD Align System Utility - Powered by Paragon
Tehát olyan progira lenne szükségem amivel orvosolhatnám a merevlemezen található weak ill bad szektorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest