- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Értem, és köszönöm a választ.
Hehe méghogy látatlanban nem veszünk semmit, én az egész gépet úgy vettem hogy csak akkor láttam az alkatrészeket amikor megjöttek.
A titkosítás nem igazán érdekel ha megnézem, mert egyszerűen törlöm a partíciót. Nem tudok/hallottam olyan titkosításról egy sima gépnél amit ez ne oldana meg. A hiba kérdése az már más lapra tartozik, na mindegy meglesem azért. -
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mégpedig windows alatt a lemezkezelő az írja hogy érvénytelen dinamikus meghajtó, és ugye nem tud vele mit kezdeni, mármint nem látja, vagy ilyesmi.
Ez egy utólag berakott WD Hdd ami előfordulhat hogy Apple gépben volt.
Jól gondolom hogy ha újra lenne partícionálva és formázva akkor utána rendesen működne windows alatt? Háttértárnak használnák, és nem akarnak róla semmit sem lementeni.
Tőlem is úgy kérdezték, de mivel hiába kerestem hasonló probléma megoldást, és nem igazán értek ehhez, így hozzátok fordultam segítségért.
Megköszönném a segítséget!Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy nem itt kellene feltennem a kérdést, de fogalmam sincs hogy melyik topik lenne erre alkalmas, és ezért bocs.
Tehát van egy Toshiba MK2552GSX Laptop Sata winyóm, és azt szeretném bekötni asztali gépbe. A csatlakozók megegyeznek az aztali változatéval, de ugye ezek csak 5v-ról üzemelnek. A neten lehet kapni különböző átalakítókat pl. [link] [link] . Nos érdeklődtem egy közeli boltban(ahol javításokat is végeznek) hogy nekem mire kellene ez az átalakító, és ott azt mondták hogy nincs rá szükségem, ha a csati megegyezik akkor simán rádughatom az asztalira hiába van azon még 12v is mert a winyó nem fogja azt használni/figyelembe venni(vagy mit tom én hogy van ez).
Kérdés hogy ez tényleg így van, és csak simán rádughatom?
Sajnos ehhez a témához nem igazán értek, és megköszönném ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged