- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
A lemezkezelésben valahogy sikerült visszaállítani és formázni,de reboot után nem töltötte be az oprendszert sem.Ezt nem értem mert a C(rendszer) meghajtómhoz hozzá sem nyúltam.
A Win újratelepítés megoldott minden problémát ezek után.Már csak a külső wincsimmel vannak gondok.De ezt másik topikban.
Köszi a segítséget. -
Daert
őstag
A HDSentinel sem látja
-
Daert
őstag
Szia.
Az adatmentésem elméletileg megtörtént de még mindíg nem tudom hogy hozzam vissza az eltűnt partíciókat.Megpróbáltam a Win7 telepítőjével újra formázni vagy partícionálni a winyót,de az eltűntet nem látta.
Valami más 5let???
Jól megszopikáztam ezzel a Partition magic-el -
Daert
őstag
válasz
Interceptor #13553 üzenetére
Hali.
Kérdezd meg az Aqua-t.
Vagy vedd fel a Kapcsolatot itt a PH-n Blackvinyl kolegával.Re:13552. Imco:
Rajt vagyok a problémán,nem tudtam hogy ez OFFés máshova tartozik.
-
Daert
őstag
Üdv.
Sürgős segítségre lenne szükségem,tegnap a Partition magic 8.05 -el próbáltam a külső merevlemezemet partícionálni ami nem sikerült így a 160GB-ból csak 50-et látok.De a nagyobb baj hogy az elsődleges merevlemezemből is eltűnt egy 190gb-os partíció.
Már rájöttem hogy elbarkácsoltam és nem kellett volna ezzel a progival foglalkoznom a figyelmeztetések ellenére
Valami hibajavítást végzett a progi az említett partíción és újraindítás után már nem létezett;ill a Win7 nem látta.
Valaki tudna megoldást erre a gondomra,hogy tudnám visszahozni az elveszett partíciókat?
Help!! -
Daert
őstag
Nagyon sirály!!!
Köszi mindenkinek!!
Mindíg tanul az ember újat. -
Daert
őstag
Ha a Start-Sajátgép-re gondolsz akkor igen, próbáltam volna ha látja a rendszer.
Akkor is próbáljam a Win install alatt formázni ha ez egy külső meghajtó és USB-vel kapcsolódik.
A HDD Sentinel látja,de a Sart>Sajátgép alatt nem.
Vettem egy 3,5"-os vinyót és hozzá egy külső keretet.
A formázás után már látná a rendszer a vinyót??
Ha a külső házban hagyom akkor is tudok formázni a Win telepítésekor? -
Daert
őstag
Üdv.
Most vettem egy új vinyót 1TB Samu-t.
Az eszköz kezelő szerint semmi gond nincs vele,de a Total commander nem látja és a sajátgép sem.Nem tudom megformázni sem.
Az alaplapom egy Giga P31-es.
Mit tegyek? -
Daert
őstag
Sziasztok!
Most közvetlen játék után vettem észre hogy a winyóm marha meleg,Everest szerint 46C.
Ez normális??
A winyómD2500KDS Western Digital 250GB SATA
Még garis.
Az előző PATA-s Samsungom sokkal hűvősebb volt 30-egynehány fokos.
Légyszi segítsetek.
Néhány percel játék után már 50C,a ház oldala nincs is rajt. -
Daert
őstag
Sziasztok!
Most közvetlen játék után vettem észre hogy a winyóm marha meleg,Everest szerint 46C.
Ez normális??
A winyómD2500KDS Western Digital 250GB SATA
Még garis.
Az előző PATA-s Samsungom sokkal hűvősebb volt 30-egynehány fokos.
Légyszi segítsetek -
Daert
őstag
Sziasztok.
Nincs időm végigolvasni a topikot,de légyszi segítsetek.
Néha a SMART beriaszt hogy 45C a vinyóm hőmérséklete.Egy új WD2500KS-ről van szó.Aggódjak vagy a hagyjam a fenébe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512 Gb-os NVME-k
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest