Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Dzsolo
üzenetére
3 napig jó volt a gépem most újra előjött a probléma tegnap este kezdődött szokás szerint kifagyott a gép, újra indítottam ekkor még újraindult letöltöttem az Ashampoo HDD progit, megnéztem vele akkor az elérési idő 87% volt ezek után kb 30/c el újra kifagyott reset de már csak addig töltött be a gép ahol a BIOSba lehet belépni ott is lefagyott ezek után már a videokari sem kapcsolt be többet........ áramtalanitottam, ma reggel sem indult el de igazgattam kábeleleket átdugtam a winyót másik portra kb 6-7 ilyen szenvedés után beindult, megjelent a BIOS beállítás hibát jelző felirat nem tudtam gyorsan DEL-t nyomni ezért kifagyott másodjára nyomkodtam ezerrel ekkor meg fekete kijelző lett a vége majd 3szorra időben nyomtam elindult... állítgatott magán mikor betöltött a rendszer majd újra indítást kért, most itt tartok megint elindítottam az Ashampoo HDD progit már csak 79%-os az elérési ideje a winyomnak.... Megkerestem a számlát még garis de a Bird PC-nél vettem anno azok meg eltűntek helyette van ABinformatika gondolom elküldenek melegebb éghajlatra ha 7főn felhívom őket

ezek szerint csak a winyo lesz a rossz nem?

Ashampoo HDD -
Imco
őstag
válasz
Dzsolo
üzenetére
Több tévhitben is élsz és pontatlanok az infok!
Milyen lap, milyen vinyó?
Ha a monitor nem kapcsol be az ritkán függ össze a vinyóval.
Milyen bios problémát irt?
Win hibanapló mit irt?
Miért a vinyó a rossz ezek alapján?
Másik gépben a vinyó látszik?
Sentinel mit mond rá?
Csatlakozók, táp megfelelő?
Az adatmentés nem feltétlen jár gari vesztéssel!!!
Liksoft után szabadon: az a fontos adat amiről van biztonsági másolatunk!
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő