- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi1066
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával állok szemben, hogy a vinyót a gép bootoláskor nem ismeri fel.
Ez ma reggel kezdődött el, de már tegnap is voltak a vinyóval problémák. Játék közben újraindult a gép, majd mielőtt betöltött a windows átvizsgálta a fentebb említett winchestert.
Ezután a gép teljesen lelassult, majd, néhány fájlt átakartam másolni a másik vinyómra. Ez nem sikerült, mert a másolást követő fél óra múlva leállt a gép, a vinyó furcsa hangot adott ki és érződött furcsa szag is. Tehát a kérdésem az, hogy a vinyónak annyi? és számít e, hogy kb. 5napja átraktam másik helyre és dugtam át másik kábelre?Nemrég vettem egy Asus EAH 4770-et,lehetséges hogy nem bírta volna el a 300W-s tápom?Már régóta voltak gondok a vinyóval, pl. ha hozzáértem azonnal leállt. Volt, hogy el sem indult, ez azt eredményezte, hogy a windows nem jelenítette meg és nem is tudtam azokat a progikat elindítani amit oda raktam fel.
Ha ez segít itt a konfigom:Alaplal: VIA PT880
Processzor: Intel Pentium E2140
Ram: Kingmax 1GB DDR2- 800 és 1GB DDR2-667
Videókártya: Asus EAH 4770 512mb
Táp:Acorp LC-B300ATX 300W
További adatok: Kép1 Kép2 Kép3 Kép4
A 2. ram nincs a képeken,mert ezeket régebben csináltamHosszúra sikerült,remélem érthető,a helyesírási hibákért bocsánat.A válaszokat köszönöm.
Üdv: tomi1066
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged