Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
King Unique #49593 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget. Már másolok is rá ezerrel!
-
AMD Power
titán
válasz
King Unique #49591 üzenetére
Nem volt particiónálva. Most megvan jó lett.
-
AMD Power
titán
válasz
King Unique #49589 üzenetére
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Vettem egy új laptopot. A szerviz kicserélte a vinyót egy SSD és a benne lévő 1TB HDD belerakta egy HDD házba.
"Elméletileg" az alapból benne lévő 1TB HDD belerakták egy külső házba. A külső házat , rádugom a másik laptopra. A gép szerint egy 1GB "valami" van rajta. Mi lehet a baj? -
AMD Power
titán
A HDD sentinel szerint 18 napja van hátra a barátnőm HDD-nek.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Barátnőm gépe meghülyült. Nem indul el csak egy kis kurzor jell van a bal felső sarokban és win xp képernyő nincsen. Ha úgy inditom el ,hogy boot setup vagy mi és kiválasztom ,hogy miről akkarom bootltatni a gépet.. kiválasztom ,hogy hdd. Ok Win keprnyő bejön tölt is a csík majd semmi. Jó újra restart. Utána kiadja ,hogy nem jól indult a win. Ha az utolsó helyes beállítások szerinti indulást választom néha jó néha nem.
Ötletek? -
AMD Power
titán
Kaptam egy régi kis gépet. Régi PIII-s. Van benne egy 80GB Samsung HDD. Win xp telepítésénél csak 33GB látott belőle!? Csináltam egy 18GB XP partíciót. De szeretném a maradék 15GB illetve a még valahol létező 50GB előkaparni!? Ötletek?
-
AMD Power
titán
Milyen progit ajánltok a HDD tesztelésére? (HD Tune már van) Bad sector ilyesmi...
-
AMD Power
titán
Néha olyan hangot ad a gép mintha "megcsúszna" benne valami. Szerintem ez a hang a HDD-ból jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest