- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdésem. Most telepítettem újra egy gépet, Win7. Azóta folyton megjelenik a jobb alsó sarokban a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikon, és a gépben lévő SSD-t és mindkét HDD-t jeleníti meg. Van ötletetek, hogy ez miért lehet, és hogy lehet kikapcsolni?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Van egy 500GBos winchesterem, egy 150, és egy 350GBos partícióval. Nemrég meg akartam nyitni az egyiket, de nem hozta be, újraindítom, végig csinált egy ellenőrzést (vagy 10 percig tartottt), nem írt semmi hibát, de ugyanúgy nem látom a partíciót. Megnéztem lemezkezelőben, ott is töltött vagy 7-8 percig, és azt írja erre a partícióra, hogy RAW filerendszerű. Van erre valami megoldás, hogy visszaállítsam? Elég fontos adatok vannak rajta sajnos.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Van egy régebbi 500as SATA2 vinyóm. Tegnap be akartam üzemelni, de nagyon működik. Rádugom a gépre, és már indulásnál nem az igazi, belépek a BIOSba, látja a winchestert, de azt írja 0MB-os. Lehet vele kezdeni valamit?
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy létezik, hogy egy 2,5-ös küldő racket nem tudok FAT32-re formázni? Formázásnál csak NTFS-t, vagy exFat-ot tudok választani.
-
petyus_
senior tag
Ugyanerről a csatlakozóról a DVD-író működik rendesen, más hiba nem szokott lenni, a táp egy 1,5 éves FSP. Másik gépben sajnos nem tudom kipróbálni, de próbáltam egy USB-s rack-kel, azzal sem működik. Most próbáltam ki, ha lehúzom a 320-ast, és a helyére dugom, akkor sem látja.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A gépemben eddig egy darab 320GB WD HDD volt, most vettem mellé egy 500GB-t. Az a problémám vele, hogy a gép egyáltalán nem érzi. Tehát még ha a BIOS-ba belépek, ott sem látja, csak a 320GB-osat. Vadonatúj, most raktam be először a gépbe, mi lehet a baja? (tudtommal SATA-s vinyókat nem kell jumperelni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged