- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Osibaa #15040 üzenetére
Magam is WD párti vagyok, de...
Egyrészt azt magam mértem, hogy a samu gyorsabb.
Ez még nem zavart volna.
Viszont többen javasolták /hozzáértők/, hogy váltsak samura
mert megbizhatobb a felépitése. No most lecseréltem a
2 "kis" WD-m samura és a nagyra is sor kerül majd.
Ettől függetlenül szerintem jók a WD-k is.
Az igazság kedvéért: minderre azért került sor mert az elmult 4-5 év 10-12 saját WD-iből
az egyiken lett néhány gyenge szektor. Mivel mindig nagyon figyelek a hűtésre és a tápra mint alap dolgokra a HDD müködéséhez ezért kifejezetten zokon vettem a hibát.
Ehhez még hozzá tartozik, hogy eladtam még min.100 WD-t más gépbe is és 1 vagy 2 garis darab volt az enyémen kivül sok év alatt.
Csak a hozzáértők infói miatt javasolnám a samut.
No most, hogy igy megkönnyitettem a döntésed, jó vásárlást.Szerintem...
-
-
-
Daveboy
tag
válasz
Osibaa #14448 üzenetére
Sajnos nem megy sehogy sem, hiába kötöm rá működés közben, hiába kötöm rá egyszerre usb+esata-val, csak usb eszközként ismeri fel. Ha a vezérlőpulton megnézem az eszközök között a vinyót, ott is csak usb eszközként látja. Arra gondoltam, hogy megpróbálok az alaplapon egy bios frissítést, mert az már elég rég történt rajta, hátha segít...
-
syler
aktív tag
válasz
Osibaa #14448 üzenetére
Sziasztok. Van egy kis gondom. Telepítenék a hdd-re op-ot, de mindig megáll 89%-nál. Többfajta op-ot is kipróbáltam. Nahh a lassú formatot pedig nem tudom megcsinálni rajta. A lassú formatálásnál is mindig ugyan ott áll le a dolog. gyors formatálást pedig engedi. Valami ötlet? Köszönöm.
-
Daveboy
tag
válasz
Osibaa #14444 üzenetére
Természetesen 220-ba bedugtam, potival bekapcsoltam, akkor egy pillanatra felvillan a led de aztán elalszik és utána semmi. Megpróbáltam úgy is, hogy először 220-ba a vinyó, majd esata-val a géphez kötöm, bekapcsolom a vinyót, majd csak ezután nyomom be a gépet, de már a töltésnél látom, hogy SATA eszközök közül csak a belső vinyót meg a dvd írót listázza, a külső vinyót nem ismeri fel. AB9 pro-n csak egy darab eSATA van, így ki sem tudom próbálni másikkal sem, de szerintem nem ott van a gond...
Ezért gondoltam, hogy esetleg külön driver kéne esata-hoz
Szerk: A vinyó nem lehet hibás, mert usb-vel tökéletesen megy, már másoltam rá, semmi gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.) frissítve:06.19
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged