- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
acumen365 #14390 üzenetére
Tápegységet NEM BIOS-ban nézünk, hanem oszcilloszkópon! Máshogyan nem tudod kideríteni, hogy zaj található-e a tápvezetékeken. Nem az 5%-os pontatlanság a gond, hanem az arra rakódó ZAJ! Ha a 400-as tápod 2-3 éves, akkor itt kezdeném a hiba megszüntetését. Ezen kívül SMART-ot is jó lenne látni, valamint a memóriát is alaposan tesztelhetnéd.
-
Ala
tag
válasz
acumen365 #14390 üzenetére
Mivel azt utána írtam, nem értek annyira hozzá. Mivel a mostani problémám, ami egy kicsit hasonló, is kábelre vezethető vissza, ezért gondoltam megkérdezem.
Valamint az áram ingadozása is okozhatja úgy gondolom, igaz biztos lenne egy-két olyan hardveros, aki most fejemet szegné, mivel köztudott, hogy a vinyó, főleg a maiak, akkor fogyasztanak leginkább, mikor felpörögnek. A feszhez nem tudok kimondott progit használni, annó és az asus probe-al nézte, már amennyire valamit is ki tudtam venni belőle.
Nekem volt úgy, hogy mindig újraindult a gép, egy számítógépes ürgéhez elvittük és ő megcsinálta (szégyen szemre), azt tudom, hogy az ide kábelt cserélte, de talán a ramokkal kapcsolatban is állított valamit a biosban, már nem emlékszem, sőt egész végig nem tudtam, hogy mit csinált, inkább fogalmazzunk így.Tehát én most jelen pillanatban csak annyit tudtam segíteni, hogy a sötétbe melyik szarba nyúlj, de az, hogy az milyen állagú, azt én sem tudom, mivel mikor a sötétbe kellett tapogatózni, akkor mást küldtem előre
. Várj meg egy- két okosabb embert, aki reagál az én írásomra esetleg, valamint láttam, hogy így is próbálnak segíteni. ezeket inkább csak alternatíváknak írtam le.
A feszre visszatérve. Egyrészt hol használod a gépet? Otthon, vagy koli, vagy milyen helyen, mivel az áram ingadozás nem csak a táptól függhet. Pl.: koleszos vagyok, és az egyik srác nem tudta úgy húzni a gépét mint kellett volna, és a hálózatra tudta csak visszavezetni.Imco vissza térhetne, most nézem, hogy neked is ő segített, nagy örömömre engem is elkezdett hasonló képen faggatni.
-
Ala
tag
válasz
acumen365 #14380 üzenetére
Helló!
Nézd meg a kábelokat, már mint az adat kábelt, meg lehet, hogy érdemes lenne a táp feszültségeit is megnézned.
Leszegezném nem értek annyira a témához mint itt sok ember, de nekem ez jutott eszembe.
Valamint én is egy ide, egy sata és egy sata2-es vinyóval használom az a8n-sli lapomat. Egyedül a vin telepítésénél volt gond, ott mindíg le hell húznim az ide vinyót mert makacskodik a talapítés helyénél :s . -
Imco
őstag
válasz
acumen365 #14380 üzenetére
"Régi" a lapod és lehet hogy nem támogatja a SATA II-t. Ezért érdekelt a konfig. Sajna ezekkel sokat lehet szivni. Épp most dobtam ki egy A8n-sli--t egy gépből.
Probáld meg, hogy egy mezei IDE vinyóra egymagában kergetsz fel egy xp-t. / ha van rá lehetőség/. Rögötn kiderül, hogy mizújs!Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest