Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapaucius
tag
SZIASZTOK!
Lenne egy hatalmas és elég érdekes problémám!
Délután pont itt mászkáltam a prohardveren, amikor is kaptam egy jelzést, hogy "critical Trojan virus"-t kaptam... Miután kiírta, teljesen összeomlott a gépem. Ezer hibaüzenet, dobta folyamatosan. Ezzel még "nem" is lenne baj, de ami utána jött, az jól megszívatott.
Egyik pillanatról a másikra eltűnt MINDEN ikon, mappa a gépemről... nem törlődött semmi, mert a vinyókon mutatja a foglalt helyet és minden ugyan az, mint előtte.
Asztal-hoz belépek, semmi. Egy lomtár maradt az asztalon és ennyit látok az egész gépből. Winchestereknél azt írja, hogy "mappa üres".
Mi lehet a megoldás? Valaki aki tudja, segítsen kérem, mert nagyon fontos file-ok vesztek el

KÖSZÖNÖM!!
-
Clapaucius
tag
-
Clapaucius
tag
lemezkezelő azt írja, hogy kifogástalan (rendszer, aktív)
Egyedül a "kötet" cimkénél nem ír semmit. Szóval nincs a meghajtónak neve, és nem is látszik.
Tulajdonságokban is kiírja, hogy hány GB-os és hogy mennyi szabad, mennyi foglalt. Tehát működik, de nem jelenik meg a sajátgépben...
Másik gépbe tökéletes. Nem szedtem ki semmit, nem csináltam semmit, egy Win7 et tettem fel, ennyi. Foooogggalmam sincs mi a redva lett vele...pedig igen fontos családi dolgok vannak rajta

-
Clapaucius
tag
-
Clapaucius
tag
sentinel is jelzi, hogy ott van. Méri a hőmérsékletet is, mindent...egyedül a teljesítmény fülnél nem mér semmit.
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra."
Sajátgépbe belépve nem látom

Fogalmam sincs mi baja van -
Clapaucius
tag
hello!
Felraktam a Windows 7 ultimate 64 bites verzióját, és van egy kis gondom.
Az egyik HDD-met nem érzékeli. Illetve érzékeli, mert a CPUID méri a hőmérsékletét, szóval kap kraftot.
Régebbi HDD, 120 Gb-s Ide csatis winchester.
Adatkábelt cseréltem, de akkor sem jó.Mi lehet a baja?

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(ilyennel még nem találkoztam, azért nem tudtam mi baja)