- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
-
King Unique
titán
válasz
Snowy_owl #51210 üzenetére
Mindkettő értéke a szokásosnál magasabb, de a kb. 525 napos üzemidőhöz képest nem feltétlen annyira sok. Illetve arról volt szó itt a topikban, hogy a 2,5"-os merevlemezek ilyen téren sokat kibírhatnak, valamint hogy szükség esetén hogyan lehet tiltani a sok indulást/leállást és fejparkolást (példa).
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Snowy_owl #20027 üzenetére
nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni
,
a HDS (szoftveres) önteszt gyakran nem fut le, akár még a függőben lévő áthelyezés miatt sem
gyártó hardveres tesztjeit próbáld meg, pl. Hiren's CD-n van Samsung gyári prg-csomagmindig legyen backup-od, és nyugodtan használhatod tovább a vinyód
de hagyd fent a HDS-t monitorozni -
Imco
őstag
válasz
Snowy_owl #18650 üzenetére
Értem, de nem értem.
Ahhoz hogy egy partíciónyi adat felülíródjon
min. 1-2 kattintásnak kell történnie, plusz egy kis időbe is kerül.
Hogy ez egy xp-s partició lett, külön pikantéria.
Valami nem stimmel a fentiek alapján.
Már csak kíváncsiságból megkérdem: honnan bootol a rendszer?Nem tudom innen megállapítani, mi történhetett.
GDB-vel megnézném először. Bár a felülírás miatt necces.
Sikertelenség esetén, ha fontos az adat, adatmentéses szaki, ha nem akkor format és előlről kezdeni.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Snowy_owl #11061 üzenetére
Szia!
Igen, lehet hibás az adatkábel. Viszont ha a gépet folyamatosan nem tuningolja "bu.i..a", akkor a tápegység sokkal inkább gyanús nekem. Ezen kívül az alaplap szűrőkondenzátorai ha kiszáradnak (felpúposodik, vagy fekete szegélye lesz), bizonytalan működést okoznak. Pont újraindulást, fagyást, adatátviteli hibákat. Pont a tápellátás miatt ellenőrizni kell a winyó tápcsatlakozását is. A Molex csatinál az érintkezőket célszerű tisztítani, és kicsit összébbnyomni a korrekt érintkezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- C++ programozás
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest