Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
Csaszykj #29991 üzenetére
Szerintem annak annyi... Mondhatjuk úgy is, annak Sanyi, sajnos...
Hitachi-nak ez a Drive Fitness Test progija van, vagy Hirens Boot CD-ről indulsz, ott is megtalálod.
-
spista222
addikt
válasz
Csaszykj #23273 üzenetére
Van direkt erre a célra egy fizetős program.
Régebben megoldottam valahogy de már nem emlékszem pontosan melyik programmal.
Elvileg van két fajta védelem és a gyártóit ki lehet lőni gyártóspecifikus jelszóval csak keresgélni kell. -
liksoft
nagyúr
válasz
Csaszykj #17390 üzenetére
Igazi gyorsulásra nem kell túlzottan számítani, de nem illene belassulnia idővel a rendszernek. Ha meg igen, akkor a swap partíció formázásával nullázható az adminisztrációs hegy, több memória marad így a rendszernek, visszaállítható a sebesség. Időnként a töredezésmentesítés, reg. tisztítása is jó hatással lehet a sebességre.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csaszykj #17386 üzenetére
10-15GB SWAP+temp, 15GB XP (szerintem csak rendszer ezen fütyörészik..), maradék W7. A lemez szélére célszerű a SWAP terütetet tenni, hiszen ott a leggyorsabb a drive. Utána azt az OS-t amelyiket többet használod, és belülre a másodlagos OS-t.
Az első partíció miatt könnyen karbantartható, a másik kettő terület meg elég a gyors működéshez, hisz lesz elég tartalék területe. A felinstallált programok a második drive (1,5TB) első partíciójáról tudnak futni, míg a tárolt anyagok a másodikon szépen elférnek.
Szerintem... (by Imco) De a gyakorlat módosíthat ezen, sőt másnak lehet ennél jobb ötlete is.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csaszykj #17382 üzenetére
Ebben az esetben kettévágnám. Telepített alkalmazások / adattárolás. Szerk: Az arány nem biztos, hogy 50-50%.
Így könnyen formázható, és újrarakható minden program. Ugyanakkor az adatok rész nem sérül.
Az OS drive-on én három partíciót csinálnék. Swap és temp , XP , W7. A temp állományok szokták megtömni a partíció adminisztrációját, így nagy terhet rak a nyilvántartás vonalon a futó OS hátára. Ha külön partíción van, akkor belassulás után a partíció formázásával ez a gond orvosolható, és nem kellett telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest