- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilaka
csendes tag
válasz
band1103 #14297 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget , igen rosszul volt jumperelve a táblázat elég hülyén van egymásra építve , most elméletileg jól van jumperelve .Kipróbálltam ,de most is a Samsung diagnostic (Hiren's) 32 GB-nek látja , kipróbáltam masterra és slave-ra is ...mindkét módon 32GB....
-
rocket
nagyúr
válasz
band1103 #13532 üzenetére
A HDD kikapcsolasa default kivan kapcsolva a Power Savingsnel, azt megneztem mar az elejen
Meghat ugye akkor nem kapcsolja ki, ha toltesz ra, es ugye nalam akkor gondolta ugy, hogy akkor most "unformatalja" magat.Kicsereltem a kabelt (eleg furan megvolt tekeredve a vinyo feloli oldalon, es eszre se vettem amikor bekotottem), es atdugtam masik portba, egesz ejszaka ment gond nelkul, remelem ezzel meg is oldodott a dolog, de meg stresszelem majd
Adattarolasra vettem, nem erre akarok letoltogetni, csak jobb az elejen stesszelni a vinyokat, ha valami gondjuk van hamar elojojjon, ezt meg ugye a legjobban letoltogetes, es masolgatassal lehet megtenni, ugyhogy adok meg majd neki#13527: Azt a hozzaszolast, es linket mas problemajara irtam, nem a tiedre.
-
rocket
nagyúr
válasz
band1103 #13520 üzenetére
WD oldalan is irnak ezzel a problemaval kapcsolatban.
-
rocket
nagyúr
válasz
band1103 #13508 üzenetére
Nalam uj a kabel, meg a port se volt meg eddig hasznalva, azon az agon kapja az aramot ahol van a 320GB-os, ezen van az OS, de az kilesz majd veve, csak eloszor megakarok bizonyosodni rola, hogy minden rendben ezzel a vinyoval, mielott a 640GB-os atveszi a 320GB-os helyet.
Jol ertettem amit irtal nalad nem tuntek el az adatok rola, nalam meg ugye formazatlan lett.
-
rocket
nagyúr
válasz
band1103 #13506 üzenetére
Igen, 2009.12.28. a gyartasi datuma.
Kozben rajottem csak hasonlo a problemank, mert nalam nem volt stand by, csak a monitort kapcsoltam ki, es amikor visszaultem a gep ele a vinyo mar eltunt a total commanderbol, es a disk managerben mar formazatlanul szerepelt.
Reggelre vegzett a teljes formatalassal, meg nem sok idom volt tesztelni, csak 10 percet toltogettem ra, meg atmasoltam ~20gb-ot, ez alatt nem tunt el.
Azert az ilyen esetben szokasos dolgokat kiprobalom, masik tap agra kotom, masik sata kabel, es masik sata port az alaplapon.
-
rocket
nagyúr
válasz
band1103 #13488 üzenetére
Ma vettem ilyen vinyot, es ugyanezt csinalta, eloszor tesztelgettem programokkal, aztan masolgattam ra, majd elkezdtem letolteni, kb. 40 percig ment szepen, aztan eltunt Total Commanderbol a vinyo, a disk managerben "Unallocated"-kent szerepelt.
Utana gyors formazassal ujra mukodekepes lett, nem ir semmi problemat a vinyorol egyik program se, ugyhogy fura, nem tul jo jel mindenestre, hogy csak igy kodde valt.
Probalok egy teljes formazast, aztan kiderul.Van 2 masik WD egy 320GB-os Blue, es egy 640GB-os Black, azok tokeletesen mukodnek.
-
Imco
őstag
válasz
band1103 #13496 üzenetére
Gyanitom hogy ha a 3-4 éves vinyókkal megy az alvás, akkor egy viszonylag új tipussal simán mennie kéne. Mint köztudott a WD-ket preferálom, de még soha sem volt gondom velük. A vistán is használtam az alvást. Talán egy bios frissitést kéne megprobálni. A firmware-t még nem frissitettem vinyón, nem is tudom hogy érdemes-e. Egyébként van hozzá újabb? A logikám szerint - ami nem biztos hogy helyes- adatvesztés nélkül kéne hogy müködjön. Esetleg táp? Az 500-asok nélkül is csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged