- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pancsermeste #13673 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy a drive belső adminisztrációs táblája sérült, mely a SMART adatokat tartalmazza. Így azt nem tudja kezelni, de ez az alapvető működését nem befolyásolja, tehát dolgozik. Ezzel csak az a baj, ha keletkezik hibás szektor, annak cseréjét nem tudja elvégezni. Ez így "vakrepülés". Hurcimba winyónak jó, de letöltőnek sem használnám. Ha a gyári tesztprogram hibát ad rá, akkor gariba kéne cserélni, ha az még él.
A hibát hibás tápellátás okozhatta. Így ott célszerű a lehetséges hibalehetőségeket felderíteni, és ha van gond, azt sürgősen (következő drive előtt) orvosolni.
-
Imco
őstag
válasz
Pancsermeste #13673 üzenetére
Ebből az aspektusból nem látom át. Mi, mit, miért okozott.
Az viszont szinte biztos hogy az LLF ellen javalt a mostani új vinyóknál.
Várd meg a holnapot. Talán Liksoft okosabb leszt mint én.A smarttal arra utaltam, hogy mennyi minden nincs, ha nincs smart.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Pancsermeste #13670 üzenetére
Nem tudom szépen megmagyarázni /talán Liksoft kolléga megteszi
/, de azonnal likvidálnám.+ vennék egy új tápot.
Annyi siró embert láttam már adatvesztés miatt, hogy a legkisebb jelre is azonnal cserélek.
Persze, persze letöltő vinyónak még jó, meg hasonlóak, de hát senki sem szeret egy potenciális adatvesztéssel még letölteni sem!
Addig egy kis smart infó.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest