- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Taurus-1047 #53310 üzenetére
Szia!
"Speedfan nevezetű program csak 93%-osnak mutatja a HDD-t. Ne higyjek neki, töröljem le és felejtsem el, vagy tényleg van valami probléma?"
Igen, "Ne higyjek neki, töröljem le és felejtsem el" mivel ez a program, nem erre készült elsősorban, és a belinkel képen is írja hogy nem is ismeri a HDD-det, ezért az általános (nem gyártó és termékspecifikus) S.M.A.R.T értékelést végezte rajta, igy természetesen ebben az esetben hibás az értékelése.
Próbaképpen elvégeztem vele az én gyenge kondícióval rendelkező HDD-mel is a tesztet, (amit ismer) arra már megfelelőbb értékelést adott.
83%
De!
Még ez az értékelés a HDS szerint nem ajánlott mivel túl optimista.
A speedfan a ventilátorok vezérlésére készült, egyéb funkciói nem teljes értékűek!
A megerősítéseteket előre is köszönöm, hogy jól választottam, nincs semmi baja és nyugodtan használatba vehetem!IGEN!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő