- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 2013-as HP Z420 munkaállomás.
Két parajelenséget is produkált HDD-kkel.Az első:
- Leállításkor a HDD-ről lekapcsolja az áramot, de csak azért, hogy ~ fél másodperc múlva újra felpörgesse és újra leálljon. Azt gondolom ez nem normális, félek tönkreteszi vele. Win 10 került rá, sajnos nem emlékszem Win 7 alatt is csinálta-e.Második
- Amikor megvettem, Win7 volt rajta. Beletettem egy Samsung Spinpoint F1 1TB HDD-t. Tette a dolgát, minden OK. Cseréltem OS-t Win 10-re, és ezt követően brutáis fejkattanásokat produkált. Működött, de pl minden tallózóban történő szintlépést kattanással követett. Ha indítottam egy videót, valamennyit lejátszott belőle, megállt, KLIKK, majd folytatta megint pár másodpercig, aztán KLIKK.
A HDD-t Win7-es rendszerbe visszatéve (másik PC) valamilyen javítást elvégzett bootoláskor (windows ~valami helyreállítás), és hibátlanul működik.
Egy darabig próbálgattam másik csatlakozón, cseréltem tápot, de hiába. Vettem egy új HDD-t, az jól üzemel, leszámítva az első pontban leírt jeleséget.Drivereket, BIOS-t, mindent frissítettem, de nem segített.
Találkozott valaki már ilyen jelenséggel?Üdv!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest