Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok, van egy Seagate skyhawk 3TB winyóm, júliusban lesz 3 éves, nemrég elhunyt. Ipontól lett vásárolva akik csak 2 év garit adtak rá. A biztonsági kamerában szolgált.
Felpörög párat "klattyan" majd elveszi a fordulatot és lelassul a motor onnantól síri csend.Bepötyögtem a seagate gari oldalára a cikkszámát, azt írták még júliusig garis. Tovább nyomkodtam a dolgokat, beregisztráltam magam és elviekben most visszaküldhetném a terméket valami RMA címszó alatt. Osztrák címet választottam, postás oldalon megnéztem valami 6380FTért elmenne.
Szerintetek megéri belevágni? Hőterhelés volt dögivel, illetve az unintelligens makrai kamera segédtáptól kapott párszor alul feszelést amikor nem voltam itthon. Ez a 2 probléma azóta javítva lett, kapott egy ventillátort a bizt kamera háza illetve ráköltöttem és megoldottam, hogy 12V alá sose tudjon menni a feszkó. Ezt egy WD purple 3TB váltotta, de tök jó lenne, ha megcsinálnák. Halott pénz az elküldés vagy próba szerencse? Egyébként a hőterhelésről annyit, hogy a gyári adatlap +70fokCelsiust ír működési tartományra. Meleg volt a teteje mindig de a bőr a kezemen maradt mikor megfogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest