Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

Sziasztok, van egy Seagate skyhawk 3TB winyóm, júliusban lesz 3 éves, nemrég elhunyt. Ipontól lett vásárolva akik csak 2 év garit adtak rá. A biztonsági kamerában szolgált.
    Felpörög párat "klattyan" majd elveszi a fordulatot és lelassul a motor onnantól síri csend.

Bepötyögtem a seagate gari oldalára a cikkszámát, azt írták még júliusig garis. Tovább nyomkodtam a dolgokat, beregisztráltam magam és elviekben most visszaküldhetném a terméket valami RMA címszó alatt. Osztrák címet választottam, postás oldalon megnéztem valami 6380FTért elmenne.

Szerintetek megéri belevágni? Hőterhelés volt dögivel, illetve az unintelligens makrai kamera segédtáptól kapott párszor alul feszelést amikor nem voltam itthon. Ez a 2 probléma azóta javítva lett, kapott egy ventillátort a bizt kamera háza illetve ráköltöttem és megoldottam, hogy 12V alá sose tudjon menni a feszkó. Ezt egy WD purple 3TB váltotta, de tök jó lenne, ha megcsinálnák. Halott pénz az elküldés vagy próba szerencse? Egyébként a hőterhelésről annyit, hogy a gyári adatlap +70fokCelsiust ír működési tartományra. Meleg volt a teteje mindig de a bőr a kezemen maradt mikor megfogtam.

Új hozzászólás Aktív témák